Bome ni ja svog nikako uspavat🙄 meni ruke trnu🤦♀️
.
Daisy i Malina mozda drugo vrijeme kasice urodi plodom🤞
Corinne, najslasdji bumbar!:)
Jahanara - toliko nemam pojma o bocicama da nisam ni znala da sisaci imaju brojeve.
Mikica - nemrem ni zamialiti tvoj zivot, svoj jedva trenutno drzim na zivotu
Daisy - i ja krecem sutra u vrijeme rucka
AS- pratim sto pricate i def i mi trebamo novu
.
Moj malac je od jutra lose volje, a sad navecer nikako uspavati, ledja mi otpadaju. Bila sveki popodne, probala ga uspavati, dakle mislim da se neugodno iznenadila jer je cula kako place
e a mozda ga muce zubići? pa je onda mozda isto to i razlog za strajkanje s hranom..
Jahanara moja je imala štrajk i trajao je 3 dana, cicala je samo u polu snu, a ostalo sam izdajala i davala na bočicu, to je bilo prije cca 2 mjeseca. Možda ga muče zubići, ili trebaš dobiti menstruaciju...
Malina moja je isto danas loše volje, mislim nisam ni ja najbolje, možda radi promjene vremena. Zaspala je oko 19:30, to nije puno njurgala ali veli muž da je preko dana bila placljiva 🤷🏼♀️
Druga noćna, asve mi se čini i jutarnja 🥴🤯
Mickey super to to hendlaš, svaka čast 🤗
Nagini i ja sam gledala Joie, ali nisam detaljno proučavala. Ako si na fejsu, imaš Rodinu grupu za autosjedalice, meni je plan i tamo pročitati iskustva.
Pazite sa Joie sjedalicama jer su neki njihovi modeli padali na ADAC testu sto znaci da nisu mogli zastititi bebu kod sudara.
Jutroo, ah svaki sat skoro buđenje 😕
E dok sam procitala na wa zaostatke pa tu vise nemam pojma sto sam procitala pa cu sa svojim pitanjem.
Jel se koja borila sa pelenskim osipom i kako ga najbolje tretirati. Naslucujem da se pojavio od violetinih maramica sa kamilicom a mozda i od puffis pelena ili od zeljeza sto pije ili kombinacija svega, drugo mi ne pada na pamet. Mazem bepatenom i sudokremom jel to ok. Perem je vodom kod svakog presvlacenja sad, to sam i inace radila ali nekako presla na maramice kad se pocela vrtiti previse. Izbjegavam joj davati sad maline i to kiselkasto. Neznam sto jos mogu napraviti.
Mellorine, nama je pomogao sebamed za diaper rash, to imam tester i fakat je djelovalo. Sudokrem, bepanthen i takve kreme nisu.
.
Mi dva sisanja i dva uspjesna tjesenja, zagrlila ga i nastavio corkat. Jutros je bolje volje nego jucer, mozda nam i kasica prodje ;)
Mi smo paoali prvi put 🥳 tikve ina posvuda jer želi sam žlicu, ali zacrpilo je nekih 3 žličice u njemu. Par žličica vode jer se s kljunašicom samo igra oa niš od nje. definitivno je spreman po tome kak je prošlo 🙂
Mi smo paoali prvi put 🥳 tikve ina posvuda jer želi sam žlicu, ali zacrpilo je nekih 3 žličice u njemu. Par žličica vode jer se s kljunašicom samo igra oa niš od nje. definitivno je spreman po tome kak je prošlo 🙂
Bravo za imenjaka🥳 taman dosta za prvi dan😀
.
Mi smo danas jeli mrkvicu,batat, jabuku i malo zgusnuli sa rizinim.
Ja ipak dala u jutarnjem terminu batat, b.tikvu, jabuku, uz puuuno animacije pojeo oko 100g. Ajd ok! Al i dalje nadrkan boze sacuvaj.
.
Sagi, bravo za kasicu 🥳🥳 ja svom dajem na spricu, a onda zvace bocu tokom dana.
.
Jahanara, super kombo 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji