Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    04. Studeni 2020. 21:31

Bome ni ja svog nikako uspavat🙄 meni ruke trnu🤦‍♀️
    .
    Daisy i Malina mozda drugo vrijeme kasice urodi plodom🤞

Corinne
    04. Studeni 2020. 21:35

malina08

Corinne, najslasdji bumbar!:)
    Jahanara - toliko nemam pojma o bocicama da nisam ni znala da sisaci imaju brojeve.
    Mikica - nemrem ni zamialiti tvoj zivot, svoj jedva trenutno drzim na zivotu
    Daisy - i ja krecem sutra u vrijeme rucka
    AS- pratim sto pricate i def i mi trebamo novu
    .
    Moj malac je od jutra lose volje, a sad navecer nikako uspavati, ledja mi otpadaju. Bila sveki popodne, probala ga uspavati, dakle mislim da se neugodno iznenadila jer je cula kako place 

e a mozda ga muce zubići? pa je onda mozda isto to i razlog za strajkanje s hranom..

MickeyMouse
    04. Studeni 2020. 21:50

Jahanara moja je imala štrajk i trajao je 3 dana, cicala je samo u polu snu, a ostalo sam izdajala i davala na bočicu, to je bilo prije cca 2 mjeseca. Možda ga muče zubići, ili trebaš dobiti menstruaciju...
    Malina moja je isto danas loše volje, mislim nisam ni ja najbolje, možda radi promjene vremena. Zaspala je oko 19:30, to nije puno njurgala ali veli muž da je preko dana bila placljiva 🤷🏼‍♀️

sagi
    05. Studeni 2020. 05:39

Druga noćna, asve mi se čini i jutarnja 🥴🤯
    Mickey super to to hendlaš, svaka čast 🤗
    Nagini i ja sam gledala Joie, ali nisam detaljno proučavala. Ako si na fejsu, imaš Rodinu grupu za autosjedalice, meni je plan i tamo pročitati iskustva. 

mom3
    05. Studeni 2020. 07:22

Pazite sa Joie sjedalicama jer su neki njihovi modeli padali na ADAC testu sto znaci da nisu mogli zastititi bebu kod sudara.

05. Studeni 2020. 07:28

Jutroo, ah svaki sat skoro buđenje 😕
    E dok sam procitala na wa zaostatke pa tu vise nemam pojma sto sam procitala pa cu sa svojim pitanjem.
    Jel se koja borila sa pelenskim osipom i kako ga najbolje tretirati. Naslucujem da se pojavio od violetinih maramica sa kamilicom a mozda i od puffis pelena ili od zeljeza sto pije ili kombinacija svega, drugo mi ne pada na pamet. Mazem bepatenom i sudokremom jel to ok.  Perem je vodom kod svakog presvlacenja sad, to sam i inace radila ali nekako presla na maramice kad se pocela vrtiti previse. Izbjegavam joj davati sad maline i to kiselkasto. Neznam sto jos mogu napraviti.

05. Studeni 2020. 07:50

Mellorine, nama je pomogao sebamed za diaper rash, to imam tester i fakat je djelovalo. Sudokrem, bepanthen i takve kreme nisu.
    .
    Mi dva sisanja i dva uspjesna tjesenja, zagrlila ga i nastavio corkat. Jutros je bolje volje nego jucer, mozda nam i kasica prodje ;)

sagi
    05. Studeni 2020. 09:45

Mi smo paoali prvi put 🥳 tikve ina posvuda jer želi sam žlicu, ali zacrpilo je nekih 3 žličice u njemu. Par žličica vode jer se s kljunašicom samo igra oa niš od nje. definitivno je spreman po tome kak je prošlo 🙂

Jahanara
    05. Studeni 2020. 09:49

sagi

Mi smo paoali prvi put 🥳 tikve ina posvuda jer želi sam žlicu, ali zacrpilo je nekih 3 žličice u njemu. Par žličica vode jer se s kljunašicom samo igra oa niš od nje. definitivno je spreman po tome kak je prošlo 🙂

Bravo za imenjaka🥳 taman dosta za prvi dan😀
    .
    Mi smo danas jeli mrkvicu,batat, jabuku i malo zgusnuli sa rizinim. 

05. Studeni 2020. 10:12

Ja ipak dala u jutarnjem terminu batat, b.tikvu, jabuku, uz puuuno animacije pojeo oko 100g. Ajd ok! Al i dalje nadrkan boze sacuvaj.
    .
    Sagi, bravo za kasicu 🥳🥳 ja svom dajem na spricu, a onda zvace bocu tokom dana.
    .
    Jahanara, super kombo 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.