Mellorine tnx na odgovoru. Mi kupimo domacu junetinu i govedinu pa od tog dio imamo i za juhu. Nama je teleca juha blaga jer smo navikli na gore navedeno al se bojim da bi za Tea to bilo prejako. Teletinu kupim u mesnici al nisam bas vidjela da ima telecih kosti za kupiti. Mozda samo kod nas nema. Kad bolje razmislim mozda bolje da mu dam junece juhe za koju znam od kud je meso nego telece iz mesnice🤔
A vidjet cu jos, to cu iza 6mj.
Mellorine tnx na odgovoru. Mi kupimo domacu junetinu i govedinu pa od tog dio imamo i za juhu. Nama je teleca juha blaga jer smo navikli na gore navedeno al se bojim da bi za Tea to bilo prejako. Teletinu kupim u mesnici al nisam bas vidjela da ima telecih kosti za kupiti. Mozda samo kod nas nema. Kad bolje razmislim mozda bolje da mu dam junece juhe za koju znam od kud je meso nego telece iz mesnice🤔
A vidjet cu jos, to cu iza 6mj.
Pa da pa razblazis juhu s vodom ako mislis da je prejaka, meni ionako ta juha dođe dobro da nije suh krumpir i drugo povrce pa lakse pojede a ne da jede juhu kao juhu.
.
Ja sam vec pisala da nista ne vazem, napravim pun tanjur pa koliko pojede, uglavnom il sve pojede il ostane par zlicica.
Jagodice ma ne zamaraj se koliko pojede 100g je super moja je jos na toj dozi od 100g vidis da u grupi na whatup ima i beba koje dan danas pojedu sest zlicica😃
Meni su nestale trake za pracenje mjeseci a ne znsm kako🧐nisam nista napravila
I tak.... danas mu napravila kasicu od jabuke. Pojeo cca 10g. Cak 5g vise nego jucer 🤦♀️😅
I tak…. danas mu napravila kasicu od jabuke. Pojeo cca 10g. Cak 5g vise nego jucer 🤦♀️😅
Bravo, 5 po 5 🤣🤣
Opet debakl sa hranom.Ponudila mu kupovnu od jucer i cim sam priblizila zlicu poceo lamatat rukama i sve po meni i njemu.Odma sam odustala.Dat cu mu kasnije.Sutra uvodim proso pa me zanima kako ce to izgledati ako opce dode do usta🙈
Proucavala sam mali da se ne smije na silu,da nije ni njima uvjel dan i tako.Vidim zubi ga muce jako.Cicu i dalje dobije svaka 3,4 ako ima sta u njima.Pije vodu.Valjda protestira sa tim kasama.Ne zelim da on meni odreduje sta i kako ..ali smatrama je jos pre mali da mu namecem tako sto.Samo cu kontra efekt napravit.Ah..🤦♀️🤦♀️🤦♀️
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Mi smo nastavili s gnječenom tikvom danas. Njemu je zabavno jesti sam sa žlicom. Stavim mu u usta, a onda si primi i igra se. Tak da mu mijenjam žličice, jedemo s dvije, tri. Na kraju sam mu dala žličicu u ruke i dobar je, stavi u usta i popapa. Pojeo je nekih 30-40 grama i onda sam mu prestala davat. Teško je procijenit kolko je završilo na njemu, meni, na podu 🤦♀️
I hoće i vodu, ali ne znam kolko da mu dajem sad kad ionak doji i samo iaprobava okuse 🤷♀️ popio je na žlicu nekih 15 ml nakon kašice.
Jutroo, ah svaki sat skoro buđenje 😕
E dok sam procitala na wa zaostatke pa tu vise nemam pojma sto sam procitala pa cu sa svojim pitanjem.
Jel se koja borila sa pelenskim osipom i kako ga najbolje tretirati. Naslucujem da se pojavio od violetinih maramica sa kamilicom a mozda i od puffis pelena ili od zeljeza sto pije ili kombinacija svega, drugo mi ne pada na pamet. Mazem bepatenom i sudokremom jel to ok. Perem je vodom kod svakog presvlacenja sad, to sam i inace radila ali nekako presla na maramice kad se pocela vrtiti previse. Izbjegavam joj davati sad maline i to kiselkasto. Neznam sto jos mogu napraviti.Bok,
ja sam puno proučavala sastave tih krema, dobre su ti weleda, alverde, baby love, sebamed… To sam zapamtila, vjerojatno ima još nekih na prirodnoj bazi, mi koristimo weledu i nikad nije imala osip.
Sudocrem i Pavloviceva su na bazi naftnih derivata, znaci nikako ne bi trebale na bebinu kožu.
A vlažne maramice bi isto trebalo izbjegavati koliko se može, najbolje blaznice i toplu vodu.
Vidis ja pojma nemam o ti sastavima kozmetickih preparata ali i ona iz ljekarne vitaminska i jgl i pavloviceva mi smrde nakon nekog vremena sto su otvorene na naftu
Sortiraj odgovore
Najstariji