Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Daisy30
    04. Studeni 2020. 10:20

Bas sam ga potrefila... sad citam malo unazad i vidim ista tema 🤦‍♀️ mozda probam prebacit obrok s dorucka na rucak (pokusat cu da to bude prije 14h). Jer, istina, jedva mu stignem pripremit dorucak, a on je vec lagano nervozan. Nakon kasice smo vec na cici i on zaspe. Kao upravo sada...

Corinne
    04. Studeni 2020. 10:59

Jutro! Mi smo bome do 8:55 spavali! Ali zato tijekom noći svakih dva sata buđenje. Jedan zubić je skoro vani, osjetim hrapavo pod prstima! 🤩 
    .
    Nama je pedijatricia rekla da mu dajem i vise puta dnevno po malo ako nece ujutro. A nece. Bas kak si ti Daisy opisala. Više mu pase ranije popodne. Ujutro su mu manji razmaci izmedu spavanja pa je brzo nervozan. Evo sad je "pojeo" tri zlicice totalno nezainteresirano, malo posisao i zaspao.

04. Studeni 2020. 11:06

Ja cu probati opet ponuditi sad kad se zbudi, bude kasica stajala 2h pa cemo vidjeti hoce li htjeti. Imam hippov neki povrtni pa onda mozda to.

Nagini13
    04. Studeni 2020. 11:20

Jutro cure, kod nas danas tikvica i batat kombo, on jede malo pravi grimase ali mi uzme ruku i sam kasiku gura 😂 Ali i dalje sam na maks 4 kasike strah me da mu ne bude puno 🙄 A vodicu dajem isto na kasiku.. Nisam znala da imaju ppc gacice 🙄 Nocas sam u 10 promjenila mu pelenu i opet u 1 kad se probudio za jelo, nije promocilo.. Dok ne potrosim ovaj paket tako cu, ne da mi se bacat pelene 🙄
      Sagi jeste poceli, kako je proslo? 

Nagini13
    04. Studeni 2020. 11:22

Sto se tice AS cisto sumnjam da cemo izdrzati do 15 mj. Jer on je vec popunio visinom idara nogama u sjediste 🙄 Ali ima jos onaj nastavak za novorođenče a strah me njega ako maknem da mu glava nece biti dovoljno zasticena.. Mislila kupiti recaro sto moze u oba smjera, ali valjda jaje izdrzi jos malo

Nagini13
    04. Studeni 2020. 11:23

Pravopisne greske mi oprostite 😂

• Orhideja
    04. Studeni 2020. 11:26

Jutro, ja sam isto primijetila da bolje jede malo kasnije, tako da joj dajem kasicu oko podne, prvo sisanje, pa spavanac pa kad se probudi kašica, nakon 2 sata od sisanja. To mi se pokazalo najbolje za sad. Kad uvedem drugi obrok onda cu doručak oko 9, bar planiram.
    Isto violeta pelene najbolje za sad, ona puno puta spava da drobu i bas mi je bitno da budu duboke jer sve ode gore, nisu mi za sad propustile

mom3
    04. Studeni 2020. 12:02

Nagini13

Sto se tice AS cisto sumnjam da cemo izdrzati do 15 mj. Jer on je vec popunio visinom idara nogama u sjediste 🙄 Ali ima jos onaj nastavak za novorođenče a strah me njega ako maknem da mu glava nece biti dovoljno zasticena.. Mislila kupiti recaro sto moze u oba smjera, ali valjda jaje izdrzi jos malo

Moja starija je bila toliko visoka da je imala nogice savinute u koljenima. Nisam ju mogla vise gledatu tako skvrcenu. Nemoj uzimati Recaro. Mi smo imali i bilo joj je koma. Ima cudan polozaj i nije joj nimalo bila udobna. Toplo preporucam Britax Romer King II. Super je jer se moze i nagnuti pa joj glavica ne pada ako spava. To je inace sjedalica od 9-18kg ili od 9 mj. ili do 4 godine.

Nagini13
    04. Studeni 2020. 12:20

Mmammaa Ma mislim da je sigurnije ranije kupiti vecu AS nego tako kad preraste i gore i dolje viri 😂 On tek ima 5 mjeseci, ne mogu ni zamisliti da je u istoj do 15 mj. Ima da mu samo guza bude u jajetu 😂Ja bila ubjeđena recaro najbolji 🤦‍♂️ Ja sam mislila recaro salia prime. Cula sam jos da je britax dobar ali nisam posebno istrazivala, moracu.. 

skoljka
    04. Studeni 2020. 12:39

malina08

Skoljka, kako ga onda umiris usred noci tako? Upali sisa ili?

Pa ne place on, sisa pali samo ako se nije razbudio pa zaspi nazad, ali kad je kao sinoc samo ga pustim da se tako igra i naravno ne progovaram ni rijec jer mu govor odvlaci paznju od spavanja. Sinoc sam muza gadjala dekicom jer je i on sa njim poceo proizvoditi njegove zvukove govora a mali se smije, bhemu zabavno to. Kad smo mi misni i pravimo se da spavamo i on odustane nakon nekog vremena. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.