Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    04. Studeni 2020. 12:46

Daisy30

Bas sam ga potrefila… sad citam malo unazad i vidim ista tema 🤦‍♀️ mozda probam prebacit obrok s dorucka na rucak (pokusat cu da to bude prije 14h). Jer, istina, jedva mu stignem pripremit dorucak, a on je vec lagano nervozan. Nakon kasice smo vec na cici i on zaspe. Kao upravo sada…

Pa da, ako je pospan onda tesko prolazi i kod vecih 🤷🏻‍♀️ 

sagi
    04. Studeni 2020. 13:47

Nagini mi smo umetak za novorođenče maknuli i iz Peg Perego i Maxi Cosi jajeta. Pp djeluje komotnije pa je sad u njemu, a u početku nam je bilo bolje MC.

Počet ćemo kad budemo oboje raspoloženi, danas to nije bio slučaj 🤦‍♀️
    .
    Inače cijelo jutro nekako cendrav, dobar samo kad sam uz njega,u biti je bio pospan, a neće spavati. I kad sam ga iz stotog pokušaja uspavala oko 20 do 11, odvaloo 2 sata i 40 min u komadu. Ne sjećam se kad je zadnji put uspio odspavati toliko u komadu preko dana. 

Corinne
    04. Studeni 2020. 14:16

Obavili smo pregled kod pedijatra  bila je super zadovoljna svime. Roko vise nije u 99 percentilu 😂 Malo se prirast usporio kako i treba. 9.8 kg i 72 cm. 😊 Rekla mi je da mu slobodno dam i meso i jaja, bez odvajanja zumanjka i sl. Tako da od sutra idemo malo slobodnije s namirnicama. 

sagi
    04. Studeni 2020. 15:00

Corinne

Obavili smo pregled kod pedijatrabila je super zadovoljna svime. Roko vise nije u 99 percentilu 😂 Malo se prirast usporio kako i treba. 9.8 kg i 72 cm. 😊 Rekla mi je da mu slobodno dam i meso i jaja, bez odvajanja zumanjka i sl. Tako da od sutra idemo malo slobodnije s namirnicama.

Super za pregled. Bome, pravi dečko 💙Jel on rekorder grupe ? 🙈

Jahanara
    04. Studeni 2020. 15:12

Corinne bravo za dobar pregled! Velik momak🥰
    .
    Jedno pitanje vezano za meso-koji dio teletine kuhate? Mi teletinu samo pecemo jer nam je juha od nje preblaga. 
    Necu jos uvoditi al da na vrijeme pitam😊

Nagini13
    04. Studeni 2020. 15:51

Sagi Bez nastavka kad zaspi glava mu visi :( A polako kad budete raspoloženi 💪Corinne Svaka čast velikii decko 🥰

sagi
    04. Studeni 2020. 16:02

Jahanara

Corinne bravo za dobar pregled! Velik momak🥰
    .
    Jedno pitanje vezano za meso-koji dio teletine kuhate? Mi teletinu samo pecemo jer nam je juha od nje preblaga.
    Necu jos uvoditi al da na vrijeme pitam😊

Baš smo danas ručali teletinu u umaku 🙂 
    Imali odreske od buta i to planiram i njemu kupovat i kuhat. 
    Doduše, naša teletina je bila iz Lidla, nisam sigurna da bi tu dala bebaču, iako je nama bila dobra. Gdje vi (Zg) kupujete teletinu/junetinu za bebe? 

Hany92
    04. Studeni 2020. 16:33

Corinne

Obavili smo pregled kod pedijatrabila je super zadovoljna svime. Roko vise nije u 99 percentilu 😂 Malo se prirast usporio kako i treba. 9.8 kg i 72 cm. 😊 Rekla mi je da mu slobodno dam i meso i jaja, bez odvajanja zumanjka i sl. Tako da od sutra idemo malo slobodnije s namirnicama.

Odlicno!Malac je za 5😁

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

mom3
    04. Studeni 2020. 17:00

Nagini13

MmammaaMa mislim da je sigurnije ranije kupiti vecu AS nego tako kad preraste i gore i dolje viri 😂 On tek ima 5 mjeseci, ne mogu ni zamisliti da je u istoj do 15 mj. Ima da mu samo guza bude u jajetu 😂Ja bila ubjeđena recaro najbolji 🤦‍♂️ Ja sam mislila recaro salia prime. Cula sam jos da je britax dobar ali nisam posebno istrazivala, moracu..

Nasa je bila Recaro Guardia 0+ grupa do 13kg ili 15 mj. Nakon nje smo rekli nikad vise Recaro. Ocito je samo ime poznato, a ostalo nije bas nikako ergonomski. Nikad vise.

mom3
    04. Studeni 2020. 17:03

Sad s mlađom imamo BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size i prezadovoljni smo. Starija ima Britax Romer King II LS i super je. Planiramo i mlađoj kasnije uzeti isti model.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.