Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Corinne
    04. Studeni 2020. 17:34

sagi

Corinne

Obavili smo pregled kod pedijatrabila je super zadovoljna svime. Roko vise nije u 99 percentilu 😂 Malo se prirast usporio kako i treba. 9.8 kg i 72 cm. 😊 Rekla mi je da mu slobodno dam i meso i jaja, bez odvajanja zumanjka i sl. Tako da od sutra idemo malo slobodnije s namirnicama.

Super za pregled. Bome, pravi dečko 💙Jel on rekorder grupe ? 🙈

Mislim da je rekorder već neko vrijeme, bar po tezini 🥰 sisalo moje mekano 💙

Daisy30
    04. Studeni 2020. 17:53

Javim onda sutra kako je prosla kasica u terminu rucka 🤞🤞

sagi
    04. Studeni 2020. 17:54

Daisy30

Javim onda sutra kako je prosla kasica u terminu rucka 🤞🤞

Sretno 🤞

• Orhideja
    04. Studeni 2020. 18:16

Corinne

Obavili smo pregled kod pedijatrabila je super zadovoljna svime. Roko vise nije u 99 percentilu 😂 Malo se prirast usporio kako i treba. 9.8 kg i 72 cm. 😊 Rekla mi je da mu slobodno dam i meso i jaja, bez odvajanja zumanjka i sl. Tako da od sutra idemo malo slobodnije s namirnicama.

Baš je pravo muško, mi smo par dana razlike, a moja ima oko 7200 - 7300

Nagini13
    04. Studeni 2020. 18:31

Mmammaa Recaro otpada 😤 Vidim da je Britax i cjenovno dosta pristupacniji. A cula sam za neku firmu Joie super su joj ocjene. Definitivno bi da uzmem neku sto "raste" da ne moram stalno razmisljati o AS a i skupe su 🙄

Jahanara
    04. Studeni 2020. 19:05

Nagini upadam vam sada u pola ili cak na kraju rasprave o AS.Nisam sve zapamtila sto ste pisale ,zapamtila sam samo spominjanje nogu. AS je bebi mala kada joj je glava tj tjeme u ravnini sa vrhom naslona ili cak 2 cm ispod. Mozda cak prije 2 cm ispod. Ne gleda se po nogama sto su skvrcene. 
    .
    Znaci, upravo sam zakljucila da moj T strajka sa dojenjem. Nece sisu u budnom stanju i gotovo. U polusnu mu uvalim pa posisa. Isla sam se izdojiti i to je popio na bocicu al se jadan muci, ne zna vuci. 
    Skoljka koji br sisaca imas na bocici? Imam kao i ti TT pa zato tebe pitam. Imamo br 2 pa si mislim da mu mozda slabo tece.

mom3
    04. Studeni 2020. 19:41

Jahanara

Naginiupadam vam sada u pola ili cak na kraju rasprave o AS.Nisam sve zapamtila sto ste pisale ,zapamtila sam samo spominjanje nogu.AS je bebi mala kada joj je glava tj tjeme u ravnini sa vrhom naslona ili cak 2 cm ispod. Mozda cak prije 2 cm ispod. Ne gleda se po nogama sto su skvrcene.
    .
    Znaci, upravo sam zakljucila da moj T strajka sa dojenjem. Nece sisu u budnom stanju i gotovo. U polusnu mu uvalim pa posisa. Isla sam se izdojiti i to je popio na bocicu al se jadan muci, ne zna vuci.
    Skoljka koji br sisaca imas na bocici? Imam kao i ti TT pa zato tebe pitam. Imamo br 2 pa si mislim da mu mozda slabo tece.

Nisu joj samo noge bile skvrcene, vec joj je i glava bila u ravnini s gornjim dijelom AS. To nisam spomenula.
    .
    Nagini13 nije samo bitno da raste s djetetom, skoro sve imaju tu funkciju. Bitno ti je da ima dobre ocjene na ADAC testu i da je djetetu udobna. Da se eventualno moze nagnuti da dijete moze spavati tokom voznje autom i takve prakticnosti.

MickeyMouse
    04. Studeni 2020. 20:55

Pozdrav svima! Dugo se nisam javljala na forum, sad sam uhvatila malo vremena 😄 na poslu mi je strašna gužva, doma dvije klinceze svaka traži svoje - kad uđem u kuću ne znam koju prvo da primim pa ih nosam skupa 😄 velika i dalje zahtjeva samo tatu navečer tako da uhvatim pol sata za sebe prije nego se skljokam u krevet.
    Corinne super za pregled! 
    Sto se tiče autosjedalice mi smo velikoj uzeli per perego viagio 1 2 3, tako da imamo je dok bude joj trebala (do 35 kila ide), ima tu opciju nagiba sto kaže Mammaa sto je super kad zaspe pa je možeš malo poleći, mana joj je  doslovno jebada kad ideš prati pa skidati sve navlake - znaci dušu ispustim dok to obavim. 

Nagini13
    04. Studeni 2020. 21:07

Mmammaa A naravno da su testovi najbitniji, tu sam i vidjela tu Joie, ali eto voljela bi cuti iskustva nekoga ko koristi zapravo, za recaro sam mislila da je super a eto iz tvog iskustva nije.. Toliko ih ima u ponudi kao i kolica da je bas tesko naci pravu, ali eto imamo jos par mjeseci za odluku. Pogledacu Britax 

04. Studeni 2020. 21:21

Corinne, najslasdji bumbar!:)
    Jahanara - toliko nemam pojma o bocicama da nisam ni znala da sisaci imaju brojeve.
    Mikica - nemrem ni zamialiti tvoj zivot, svoj jedva trenutno drzim na zivotu
    Daisy - i ja krecem sutra u vrijeme rucka
    AS- pratim sto pricate i def i mi trebamo novu
     .
    Moj malac je od jutra lose volje, a sad navecer nikako uspavati, ledja mi otpadaju. Bila sveki popodne, probala ga uspavati, dakle mislim da se neugodno iznenadila jer je cula kako place (do sad nije). 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.