Jutro ☕☕☕
Nama slično ko jučer 🥴🥴
.
Corrine sretnih 6 🥳
.
Sad jede pa možda odemo na vađenje krvi. ionako ne spava, a krajem mjeseca idemo na kontrolu kod neuropedijatra, a traži da napravimo krvnu sliku.
Jutrroo evo proli pola nesa a noc koma tako da kuvajte mi kavu 😂😂
Corrine sretnih pola godine 🎉🎉
Jahanara palenta i kruska su super i nama odlicna i palenta i sljive, a u biti mozes bilo sto 😀
Malina pa ja sam svojoj stalno kao "podlogu" tikvicu ili b.tikvu, a tikvicu najvise jer je imam domacu tako i ostalo vec sam pisala, svagdi trpam jabuke, kruske, sljive jer njih imam najvise a domace, onda samo promijenim zitarice i ubacim za promjenu il suhu marelicu,sljivu il datulju. Meni bitno da isproba okuse pa makar i u maloj kolicini jer se tako navikava na njih. Evo nije ni sa zeljezom bila odusevljena i sad se navikla i cucla ga iz sprice 😀
E da ja nisam pisala da sam dala i mahune i grah, ali malo samo u kombinaciji sa krumpirom i jogurtom 😂 da joj neznam sto pomijesam sa jogurtom ona bi pojela, bas ga voli 😌
Corinne, sretnih 6 mjeseci!! 🥳
.
Jahanara, s cim si do sad radila palentu? Jabuka, kruska, maline, sljive, ja bih to.
.
Nas zvala teta za vjezbe u izvijenu ruku tako da smo danas u 11 tamo! Drzte fige da ne bude nadrkan, idemo pjesice 😅
Malina jucer prvi put sa jabukom i kruskom. Mogla bi danas sa jabukom i suhom sljivom.
.
Sretno na putu do vjezbi i na vjezbama! Drzim 🤞 da se ipak ne radi o kosti i da je to sve normalno tj ok.
.
Sagi sretno na vadjenju krvi!
Malina sretno na vježbama i da uživate na putu 🤞
.
Mi obavili vađenje, plakao je kad su pikali, ali dobro je prošlo. Još sestra kad je vidla da trebamo iz vene dvije epruvetice kaže ajoj, jadan , sretno nam. Al dobra je bila. 🙂
Jutroo, kako ste sve? :) Mi pojeli tikvicu 3 dan, sutra idemo na neku kombinaciju, mislila sam ili jabuku ili batat? Ili je bolje nesto trece? Sta mi vi preporucujete. Dala sam mu malo vise danas, ali odmah je nakon toga trazio bocu 🙄
Hvala cure! Evo malac je produzio preko 40min pa ce bit za vjezbe taman!!:)
E sad samo da se ne pokenja do vrata 😂
.
Poremetila nam je tajming za kasicu tako da cemo,nadam se, ipak pojesti nesto u neko doba dana.
.
Nagini, ja bih batat s tikvicom!
Sretnih 6 Corinne 🎉
I mi ćemo danas pirov griz prvi put, kako ga kuhaš i s čime kombiniraš? Ili netko drugi ako imate iskustva 😊 Tnx
Corrine sretnih 6!🥳🥳🥳🥳
Ja bi batat ili buternut tikvu🙂Jabukica zna zatvoriti,ali ne mora biti..ja ju uvela kao 5. ili 6.namirnicu, tako nesto.
Sutra cemo mi suhe sljive.Mrkvica mu nije naj naj sjela.A i zubi i nos u kombinaciji ..mislim da je to ipak uzrok.Uskoro cu na neke zitarice.Proso vjerovatno.
🥕🍎🍐
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji