Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    01. Studeni 2020. 17:37

Anita91

Nismo ni mi bi bili bajni sa spavanjem, kakala je u 3 pa u 7 i sad u pola 10, pocinjem sumnjat da ipak nije od zubica ili je ? Kolko puta u danu je uopce normalno?

E, taman prije nego što je mom izbio zub isto je puno kakio. Nekad i 4 puta dnevno! Nakon 2 dana se pojavio zub i sve se vratilo u normalu.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

01. Studeni 2020. 17:50

Jahanara

Kod nas na meniju kruska, jabuka, palenta i edmu. Pojeo oko 150gr.
    .
    Evo nas kod mojih i brat ga nije vidio 2 tjedna pa kaze da se ubucao🤭 neka neka to volim cuti💪
    .
    Malina krenut ce to i kod vas samo treba vremena i strpljenja. Jel mu dajes u vrijeme kada inace ciki?

Jahanara, a dajem nakon 1.spavanca, nema tu pravila bas jel to vrijeme za sisanje. Al evo, danas je bio 4 sata bez sise i kontam gladan, sve ce pojest, ono kifla. Nakon toga pojeo me svu. Vise srece sutra. Da bar moze sjediti 🙄

skoljka
    01. Studeni 2020. 17:51

Bok curke, ja se nikako javiti ovih dana. Nemam nista posebno za prijaviti, na noc punog savrseno spavanje, nocas lose od 2 budjenja pocela. 

Jucer uveli grasak, guper prihvatio, malo sam se bojala da ce ga muciti stomak, ali nije. Danas sam mu napravila u fazonu rizibizi ali opet borba sa rizom iako nisu rizine 🤷🏻‍♀️ali uspio je pojesti.

Jahanara bravo za Tea on to super papa 👏🏻👍🏻

Jahanara
    01. Studeni 2020. 18:39

Malina a da ako nije nakon 4 sata smazao...ocito je O veliki sisoljubac. 
    .
    Skoljka da, T obozava papat sa zlicom. Cim cuje da tanjur zazvecka on vice mmmm. Evo sad je posisao i Tena jede pahuljice za veceru a on kao hipnotiziran gleda u zdjelicu. 

01. Studeni 2020. 20:49

Ma Teo je pravi! Daj mi reci koliko ono vec dajes kasice? Ja mislim da je nama 23.dan danas, stvarno ne kuzim zasto brljavi. Sutra cu probati dat isto sto i prije, sto je smazao. Ako bude brljavio, stavit cu ga na pod na jastuk i sopat (mamin savjet) 😂

01. Studeni 2020. 20:55

I skoljka, braaaavo za grasak! Joj ja ga bas volim i jedva cekam da ga i O papa :)
    .
    I danas smo uzivali u klokanici, cak je zaspao putem kuci, uspjela sam ga i izvaditi van, ali se nazalost probudio za 5min (nakon 20min spavanja), pa mi bilo zao sto sam uopce usla u stan. A samo sam htjela da se bolje naspava! Ovako mi je poremetio cijeli koncept spavanava i bio digo nadrkan 😡
    .
    Danas sam mu pored gyma stavila svoje ogledalo ja stalku, ljudi moji, opera vristanja preko 10 min, on se samo gledao, smijao i vristao :D
    .
    Danas sam skuzila kak stisce noge opet, ali na ledjima je bio, i ful tako da si je prignjecio jaja i pipija. Usli smo u grmljavinski tjedan, veselim se. 😅🤞

01. Studeni 2020. 20:56

A pogresaka asti sto 🤦

Jahanara
    01. Studeni 2020. 20:57

Poceli smo kad je imao tocno 4 mj i 13 dana. Mislim da je ovo danas bio 28.dan. 
    Probaj mu davat ono sto voli pa ces vidjeti hoce li to jesti. Ako to pojede, mijesaj tu namirnicu sa ostalima. Mozda tako zavoli jesti.
    Ili mozda drukciju teksturu, ako mu miksas da probas samo zdrepat vilicom. 

Corinne
    01. Studeni 2020. 22:21

Joj malina ubi me sad s tim grmljavinskim komentarom! nećuuuuu  
    Mislim da sam napipala zubić! Ali sad pred spavanje u mraku, pa cekam sutra ujutro da to dobro proučim na svjetlu! Ako je, ne gine mi opet tulum cijelu noć. 
    .
    Danas nisam stigla nikakvu hranu mu napraviti, samo dojenje.. bas se lose osjecam zbog toga. Sutra mi je na redu pirov griz. 

Jahanara
    02. Studeni 2020. 05:50

Jutro!
    Prijavljujem dobru noc do 3 a nakon toga kaos. Budan od 3 do 4. Spavao do 5 i evo opet pokisavam uspavati.
    Ne vidim koliko mi se spava. 
    ..
    Corinne sretnih 6 mj🥳🥳
    .
    S cim bi danas mogla palentu iskombinirati?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.