Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    22. Listopad 2020. 21:54

Skoljka od instant prosa nije kakao? Bas sam danas ocekivala kod svog istovara a ono nista.
    .
    Sto sutra kuhati za bebe? 
    Trebala bi uvesti nesto novo a pojma nemam sto. Do sad smo b.tikvu,batat,tikvicu,jabuku,krusku,sljivu i proso. E da i maslinovo.
    .
    Od danas sam odlucila da preko dana nema cickanja svakih sat, sat i pol kako kada. Svaka 3 sata dobiva i ne buni se.

My baby
    22. Listopad 2020. 21:56

Jel imas nesto od sumskog voca ili spinat blitvu nesto takvog?ja sam to isto zaledila

My baby
    22. Listopad 2020. 21:56

Jahanara tebi pisem😂

22. Listopad 2020. 22:00

Jahanara

Skoljka od instant prosa nije kakao? Bas sam danas ocekivala kod svog istovara a ono nista.
    .
    Sto sutra kuhati za bebe?
    Trebala bi uvesti nesto novo a pojma nemam sto. Do sad smo b.tikvu,batat,tikvicu,jabuku,krusku,sljivu i proso. E da i maslinovo.
    .
    Od danas sam odlucila da preko dana nema cickanja svakih sat, sat i pol kako kada. Svaka 3 sata dobiva i ne buni se.

Jahanara, i moj je danas sisao u 8,11, 14,18,21 tako nesto. A ispovracao je cijelu kasicu valjda.
    .
    Mrkvu nisi uvela, ona kao zatvara al iakombiniraj s kruskom. Korabicu jel si kuhala na kraju? Ja sam smrznula breskve oa je dobio dve kriske. Koliko si sljiva stavila u kasicu? I koliko jabuke dajes? Ja mislim da dajem pola jabuke

22. Listopad 2020. 22:02

A i bananu treba uglaviti!

skoljka
    22. Listopad 2020. 22:38

Jahanara, je kakao je normalno i od instant, redovno ga kombiniram sa bananom, jer ga sama banana zatvori. Ali od ovog se posteno iscistio 😂
    Ne znam sto bi mogla iduce, ja sam recimo tak na pocetku i bananu, breskvu, mrkvu medju prvima, ciklu, sljivu,persin,celer

skoljka
    22. Listopad 2020. 22:44

To za dojenje ja sam vam jos davno pisala da nije dobro svako malo sisu davati , onda sisaju samo vodu, dobro i u vodi ima hranjivih tvari ali ne dovoljno. Bolje jeimati pravi obrok, rutinu hranjenja, 3 sata moze svako djete izdrzati, onda ce bolje i dojiti i izdojiti ono najmasnije i najhranjivije., ali tad se neka kao usprotivila mome stavu kao treba bebi nuditi kad god trazi. 🤷🏻‍♀️Moje misljne je je da ako place unutar ta tri sata ne znaci da je beba gladna, moze biti ali i nemora. Posebno sad u toj fazi pa nije novorodjence. 

22. Listopad 2020. 23:08

Da, ma sjecam se, ali sisa bebi nije samo hrana vec i utjeha, pogotovo nama cije bebe ne zele dude (nezz jel A ima dudu). Ali evo, ocito je to doslo prirodno nekako na 3h ovih dana. Ja sam prije znala dojiti prije spavanaca, pa nakon spavanca, a nekad i izmedju svega. No, svejedno mislim da treba mrvu cesce, pa bebe na flajkicama jedu svaka 3h i to koju kolicinu, nema sanse da u mojim sisama svaka 3h ima deci i pol mlijeka. Cak mislim obratno od tebe, da cescim sisanjem dolaze do masnijeg mlijeka :D a mozda i nema pravila, tesko je rec. Eto, i od Corinne je kao bumbar mali, ajde Oskar vise nije toliko, ali je isto medju jacima. Frendica rodila decka prije 2mj, ona pak zapisuje u minutama koliko doji i ako mali place a proslo je manje od 2h,daje dudu, a ne sisu. Rezultat je da je mali dosta mrsav, nezz jel bi bio takav da doji kad mu se sprdne i da ova ne gura dudu. No dobro... Bitno da su svi zdravi, da nitko ne place i da nema zelenih pelena 🤗

skoljka
    22. Listopad 2020. 23:21

A duda samo raspozdi jos jace tako da nema, ima jedinobu autu kad hoce zaspati i u kindacu u jutro kad hoce zaspati ali to mu uvaljujem 8766 puta dok ne zaspe

My baby
    22. Listopad 2020. 23:55

Ja svojoj ne uvaljujem sisu vise svaki put kad znam da nije gladna odsad ju pustim navecer malo da kenjka i buni se i uspjeli smo,tako na kraju zaspe jer mi je postalo zamorno da stalno visi na cici a njoj to dodje nekad ko duda a ne da je gladna a te dude ne zeli ni nacrtane.al dobro meni je trece pa sam nekad mrtva hladna na to kenjkanje😂.Nekad se zna igrat i po dva sata i tri nekad da ne trazi jesti pa se navukla bila na uspavljivanje na cici sad sam to navecer makla.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.