Skoljka od instant prosa nije kakao? Bas sam danas ocekivala kod svog istovara a ono nista.
.
Sto sutra kuhati za bebe?
Trebala bi uvesti nesto novo a pojma nemam sto. Do sad smo b.tikvu,batat,tikvicu,jabuku,krusku,sljivu i proso. E da i maslinovo.
.
Od danas sam odlucila da preko dana nema cickanja svakih sat, sat i pol kako kada. Svaka 3 sata dobiva i ne buni se.
Jel imas nesto od sumskog voca ili spinat blitvu nesto takvog?ja sam to isto zaledila
Skoljka od instant prosa nije kakao? Bas sam danas ocekivala kod svog istovara a ono nista.
.
Sto sutra kuhati za bebe?
Trebala bi uvesti nesto novo a pojma nemam sto. Do sad smo b.tikvu,batat,tikvicu,jabuku,krusku,sljivu i proso. E da i maslinovo.
.
Od danas sam odlucila da preko dana nema cickanja svakih sat, sat i pol kako kada. Svaka 3 sata dobiva i ne buni se.
Jahanara, i moj je danas sisao u 8,11, 14,18,21 tako nesto. A ispovracao je cijelu kasicu valjda.
.
Mrkvu nisi uvela, ona kao zatvara al iakombiniraj s kruskom. Korabicu jel si kuhala na kraju? Ja sam smrznula breskve oa je dobio dve kriske. Koliko si sljiva stavila u kasicu? I koliko jabuke dajes? Ja mislim da dajem pola jabuke
Jahanara, je kakao je normalno i od instant, redovno ga kombiniram sa bananom, jer ga sama banana zatvori. Ali od ovog se posteno iscistio 😂
Ne znam sto bi mogla iduce, ja sam recimo tak na pocetku i bananu, breskvu, mrkvu medju prvima, ciklu, sljivu,persin,celer
To za dojenje ja sam vam jos davno pisala da nije dobro svako malo sisu davati , onda sisaju samo vodu, dobro i u vodi ima hranjivih tvari ali ne dovoljno. Bolje jeimati pravi obrok, rutinu hranjenja, 3 sata moze svako djete izdrzati, onda ce bolje i dojiti i izdojiti ono najmasnije i najhranjivije., ali tad se neka kao usprotivila mome stavu kao treba bebi nuditi kad god trazi. 🤷🏻♀️Moje misljne je je da ako place unutar ta tri sata ne znaci da je beba gladna, moze biti ali i nemora. Posebno sad u toj fazi pa nije novorodjence.
Da, ma sjecam se, ali sisa bebi nije samo hrana vec i utjeha, pogotovo nama cije bebe ne zele dude (nezz jel A ima dudu). Ali evo, ocito je to doslo prirodno nekako na 3h ovih dana. Ja sam prije znala dojiti prije spavanaca, pa nakon spavanca, a nekad i izmedju svega. No, svejedno mislim da treba mrvu cesce, pa bebe na flajkicama jedu svaka 3h i to koju kolicinu, nema sanse da u mojim sisama svaka 3h ima deci i pol mlijeka. Cak mislim obratno od tebe, da cescim sisanjem dolaze do masnijeg mlijeka :D a mozda i nema pravila, tesko je rec. Eto, i od Corinne je kao bumbar mali, ajde Oskar vise nije toliko, ali je isto medju jacima. Frendica rodila decka prije 2mj, ona pak zapisuje u minutama koliko doji i ako mali place a proslo je manje od 2h,daje dudu, a ne sisu. Rezultat je da je mali dosta mrsav, nezz jel bi bio takav da doji kad mu se sprdne i da ova ne gura dudu. No dobro... Bitno da su svi zdravi, da nitko ne place i da nema zelenih pelena 🤗
A duda samo raspozdi jos jace tako da nema, ima jedinobu autu kad hoce zaspati i u kindacu u jutro kad hoce zaspati ali to mu uvaljujem 8766 puta dok ne zaspe
Ja svojoj ne uvaljujem sisu vise svaki put kad znam da nije gladna odsad ju pustim navecer malo da kenjka i buni se i uspjeli smo,tako na kraju zaspe jer mi je postalo zamorno da stalno visi na cici a njoj to dodje nekad ko duda a ne da je gladna a te dude ne zeli ni nacrtane.al dobro meni je trece pa sam nekad mrtva hladna na to kenjkanje😂.Nekad se zna igrat i po dva sata i tri nekad da ne trazi jesti pa se navukla bila na uspavljivanje na cici sad sam to navecer makla.
Sortiraj odgovore
Najstariji