Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Corinne
    23. Listopad 2020. 00:44

Evo da se javi mama najveceg bumbara 🥰 ja ga dojim na zahtjev, to bude svakih 3 sata otprilike. Iako doji na zahtjev, nekako ima neki svoj ritam, pa tako uvijek jede oko 11, 14, 17 i 20 /+-
     .
    l to sto kaze malina, nema sanse da on u jednom hranjenju pojede toliku količinu koliko pojedu bebe Ad-a. Roko ima dudu, tak da sisu koristi samo kad jede. Neki podoji su bas kratki, al ocito pojede koliko mu se jede. Meni jedino pada na pamet boca ad prije spavanja, mozda bi se tad rijede budio.. iako je i sa sisom znao imati dobrih noći. 

Jahanara
    23. Listopad 2020. 01:43

My baby nemam nista zaledjeno🙈 samo korabu😅
    .
    Nisam korabu na kraju, mogla bi nju sutra. Koraba+jabuka+proso+edmu.
    .
    Jabuke u pravilu stavim pola. Danas sam pola jabuke, pola kruske i za prst debel kolut b.tikve.  to kad sam vagnula kuhano bilo je oko 170 gr pa sam odvadila na 150gr.
    Sto se tice sljive kupila sam gotovu veliku kasicu krusku i sljivu i imala sam je za 3 puta. Mijesala sam sa prosom.
    Kad uvedem palentu ili zobene onda uvodim bananu i mrkvu. Mislim mozda ce ga jedna od tih dviju zitarica vise otvaratii.
    .
    Malina bas sam te htjela pitat kad mu dajes vodu nakon kasice? Ako dajes odmah mozda se od nje ispovraca.
    Obicno je dajem nakon 15-20 min al sam jednom dala odmah pa je bljucnuo malo kasice. A ovako ne.
    .
    Skoljka sjecam se tog tvog posta. Upravo iz tog razloga i radim razmak. Kad sisa nek se najede pa bar znam u koliko je jeo i koju sisu. Inace je to bilo da sisa i u 2 sata 5 puta i s obzirom na broj podoja cesto se pogubim koja je bila zadnja i koju davati. Tako da sam si mislila da mozda i zato slabo dobiva pa rekoh ajmo probat ovako. 

.

sagi
    23. Listopad 2020. 03:08

Malina ja čekam da mu dođe prirodno na 3 sata, možda kad krenemo s kašicama 🙈 Sad je neki prosjek 2 prek dana, nekad bude 3,nekad sat i pol. Probala sam kao igrat se s njim i povećavat razmak, al imam dojam da je bio nervozniji i lošije spavao 🤷‍♀️ tako da ne gledam vrijeme, i uvijek jede, dok se počne igrat, maknem sisu. I povećao opet dojenje na 15,20 min. 🙄
    Mislim da ovisi i od bebe, ne mogu sve bit programirane na 3 sata.
    I ja sam nekad gladna i žedna brzo nalon jela pa si mislim zaš beba ne bi mogla bit 🤷‍♀️

I zaboravila kaj sam još htjela komentirati. 🤦‍♀️

Jahanara
    23. Listopad 2020. 05:58

Jutro!
    Opet smo ranoranioci☕☕
    Drugo sam sve iskomentirala u sred noci😅
    .
    Evo mogu reci samo da sam bas ljuta na HP. Postarina im je najskuplja a paket je u utorak predan u ZG za dostavu i jos uvijek stoji tamo. A na vrijeme sam narucila jer mi treba sad za vikend. Al ocito nista od toga.

Jahanara
    23. Listopad 2020. 06:01

E to sam jucer htjela pitat,  od kojeg proizvodjaca suhe sljive dajete bebama? 

sagi
    23. Listopad 2020. 07:01

Jutro, molim troduplu ☕☕☕
    Jahanara ja jučer trebala dobit dva paketa od iste firme, jednog dostavili taman dok smo bili u Sabolu pa me dočeko paporić i ok kao podići u pošti, al tek od danas , a nema nas u Zg. a drugog popodne uredno donio poštar 🤦‍♀️ jučet navečer došli u Zagorje i baš je za njih nekaj u tom koji je na pošti. 

skoljka
    23. Listopad 2020. 07:30

Jutro bas sam ljuta od 3 sata kenjko je valjda svako pola sata, a preksinoc jedno budjenje jos i ranije zaspao. 
    Corine to nije na zahtjev, malac je ulovio super rutinu 💪🏻👏🏻
    Bebe na ad naravno da pojedu vise kad im se nudi vise 🤷🏻‍♀️
    Pa ja sam se neki dan isla izdojiti jer mi je sisa pucala a on spavao ujutro 60 ml izdojila, al kad doji on je zadovoljan i pici dalje, a da dobije 60ml ad vristao bi da hoce jos😂

I ja mrzim nasu postu 😠

brankica09
    23. Listopad 2020. 07:43

Jutro cure ☕ 
    Da, da posta posta poskupila postarinu, i bas mi jako moj postar koji nosi pakete ide na zivce, bas je nadrkanovic, uvijek nesto gunda 🙄 gls mi je super, znam kad ce doc i sve, kod hp mi steka ta provjera paketa 🤨 
    Sto se tice dojenja, R ne cica precesto, i nebi rekla da je gladna po njenoj kilazi , a nikad i nije cicala dugo ( osim nacicavanja u skokovima ) ni po noci ne dajem cicu svaki put kad se probudi, ne znam 🤷‍♀️ 
    Samo da jos bolje prihvati kasice 😋 svaki dan pojede ali ne bas puno, jedino sta mogu rec da bas hoce je banana 🍌 

mom3
    23. Listopad 2020. 07:56

Nisam stigla prije pisati, ali jucer se i moja prvi puta udarila glavicom. Bila je na podu, vrtila se u krug i gmizala, odgurnula velikog plisanog medvjeda kojeg sam stavila bas da se ne udari u kut ormarica. Nekako se okretala bas ispred toga i udarila se celom 🤕. Vise se uplasila nego ju je boljelo. Kada se isplakala i utjesila, dalje sve po starom.

23. Listopad 2020. 08:40

Danasnja misija: prezivjeti solo dan s migrenom i malim 🤕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.