Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    21. Listopad 2020. 18:27

Meddle 👋👋 ma svaka beba ima svoj tempo, nema kaskanja. Meni je nevjerojatno da već tolko toga zna, bebice su čudo 🙂
    Aha znači nije se sama posjela nego ju vi stavljate da sjedi? 

sagi
    21. Listopad 2020. 18:30

Jahanara idzći tjedan imamo cijepljenje pa ćemo vidjet kolko je mali dobio i što pedijatar kaže. Ja nebi rekla da je puno dobio.
    Kad ste bili zadnji put kod ped? Pretpostavljam da bi reagirao da nije dovoljno. 

sagi
    21. Listopad 2020. 18:32

Mel moj je rošen sa 4220g pa isto sad sumnjam da ima više od 7kg, nije buco ko ostale bebice u grupi, narasto je preko 10 cm. Ali je ovako nasmijana beba, dobro sisa, kolko tolko spava pa ne brinem. 

Hany92
    21. Listopad 2020. 19:29

A svaka bebica ima svoj tempo.Mlijeko mislim da je kvalitete kakve treba biti.Vazno je raznovrsno jesti i piti tekucine(to meni patronozna rekla)ja i cajeve pijem i one sokove za mame.Zao mi cuti da se ne mozete obratiti svom ped za kilazu.Ja bi trazila jos necije misljenje ako je tako bezvezan dr.Vjerovatno sve ok ali da budes mirna.Najbitnije da se vidi po njemu da je zadovoljan.💙🤗
    Mi smo danas tikvicu,tikvu i batat.Str planiram krusku uvesti,pa kad to ispucam 3 dana sa kombinacijama,planiram EDMU..u povrtne da sto vise iskoristi vitamine iz njih.

Bili smo na vjezbama nasla dosta gresaka kao onaj avion na trbuhu ne bi smjeo raditi;a dr pak kaze da je to normalni obrazac kod njih kad krecu provodit vrijeme sve vise na podu🤷‍♀️🤦‍♀️sad znaj.Ugl.ima dobru motoriku jedino zbog hipertonusa paziti da pravilnije izvodi neke stvari i hendling jako bitan

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Jahanara
    21. Listopad 2020. 20:11

Meddleo 🤗 bas mi je drago da si se javila!
    Sagi bili smo pred mjesec dana i tada je u 2mj dobio 900 grama. Nije tada nista komentirao al on opcenito nista ne komentira niti ga pregledava kao sto vasi pregledavaju bebe niti daje kakve savjete.
    Znaci rodjen je sa 4010gr a sad ima 6600. 
    Ne prati krivulju, pada na njoj.
    Ma necu vas smarati s tim.

Corinne
    21. Listopad 2020. 20:14

Koje "dobro" spavanje danas, dva puta po pola sata! 😭 Izasli onda van, nakon 20 min sam se vratila doma jer nije prestao kmečat.. danas je cijeli neki plasljiv, ne znam sto je sad to? 😕
    .
    Probali bananu opet, danas nema reakcije, tak da je ono jucer bilo nesto drugo a ne alergija. Nisam jos niš kombinirala. Do sad nije nista volio pa sam htjela naci namirnicu koja ce mu biti ok.. sutra cemo nes smixat..
    .
    Luk za nos nam je prestao djelovati  bezveze!

skoljka
    21. Listopad 2020. 21:15

A daj Jahanara pa jesmo rekli da su Teo i Aaron jedini manekeni u grupi 🤷🏻‍♀️
    Imat ce vise sanse kod cura, cemu panika i briga 😉
    Evo A u nedjelju puni 8 mjeseci nevjerujem da ima preko 7500, sigurno ima manje. Od 5og mjeseca dobiva tak po 200g, i to je sasvim normalno, samo prvih mjeseci se dobiva po kilo, poslije ne bi bilo normalno da se toliko dobiva, ped mi je pokazala onu krivulju percentila i on po njoj potpuno dovoljno dobiva i on je beba koja vise dobiva na duzini nego na tezini. Kad sam ju pitala jel trebam dodati i po danu ad veli ne, a ni od tog jednog obroka koji dobiva da sigurno ne napreduje nego od svih mm obroka.
    Nemoj se toliko brinuti, 20ml sto je popio to nije nista i ja da A ponudim u toku dana popio bi ali cemu zo kad nakon cicanja ne trazi vise, samo bi jeo na silu. Noc je druga stvar, tad im nije dosta onda sam definitivno da im se doda ad nego da se budi svako sat dva. 

skoljka
    21. Listopad 2020. 21:19

Medleo drago mi je da si se javila, pridruzi nam se na  WhatsAapu

21. Listopad 2020. 21:55

Nemam snage za duzi post, ali sad me skoljka podsjetila na aplikaciju. Nisam imala vremena istraziti ju jos, ali jahanara mozda te malo umiri kad vidia mjere i te percentile. Poslat cu sliku na wp
    .
    Meddle, lijepo sto si se javila!
    .
    Corinne, ja mu jos nisam nijednom dala namirnicu zasebno.. pa tko bi jeo cistu korabicu ili bezokusnu tikvicu.. smiksaj mu odmah jabuku i b.tikvu i da vidis kak ce jest 😍

Corinne
    21. Listopad 2020. 22:14

E malina moja, ni jabuku nije htio, ni domaću a ni iz kupovne kasice. Kao da nije uopće zainteresiran za hranu. Uvijek zajedno kao jedemo, ali ni to ga ne potiče. Al dok lezi na ledima recimo, otvara usta širom cim približim zlicu (sa kapima ili sl.)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.