Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    22. Listopad 2020. 10:56

jagodica_bobica25

Jutro, prijavljujem noć sa sto buđenja. Ja fkt ne znam šta je njoj. Ona se meni tako ko zadnjih dana nije budila kad je bila skroz mala mala ono mjesec dana. Jel moguće da od zubica? I znate sta jos, ja sam mislila da joj nije dovoljno disanje prek noci pa mi se zato budi i isla joj nocas umjesto sise budit bočicu i nije htjela, odbijala je ad i na kraju se od tog na ljutila i razbudila skroz tak da sam si jos gore napravila s tim guranjem bočice 😔 samo je cicu htjela cijelu noć. Nije mi fkt jasno nista.
    .
    Za koronu sam vam pisala na wa. Tak da sam u komi i zbog toga. Trenutno pijem prvu kafu i ici cemo van u šetnju
    .
    Jahanara dobra ideja za kašicu, mogla bi i ja to danas 😀 e mozda glupo pitanje ali jel se i žitarice uvode 2 3 dana kao i voće i povrće ili ne?

Moguče da id zubića, tak je nama bilo. Proći će 🤗🤞

sagi
    22. Listopad 2020. 10:56

*moguće da od

22. Listopad 2020. 15:55

Jahanara

Jagodica uvode se isto 3 dana.
    .
    Ubacila sam jos i b.tikvu. Znaci b.tikva, jabuka kruska i zlica i pol instant prosa. 150grama. Sve smazao🥳 nisam mu davala sisu iza tog. Bojala sam se da se ne izriga.

Bome zavidna kolicina!!
    .
    Mi danas griz, mrkva, breskva. Onak, ok, kao i sve kasice, oko 80g. Igrao se dugo s vodom, onda sam ga dignula, on podrignuo i sve izrigao van..

22. Listopad 2020. 15:56

jagodica_bobica25

Jutro, prijavljujem noć sa sto buđenja. Ja fkt ne znam šta je njoj. Ona se meni tako ko zadnjih dana nije budila kad je bila skroz mala mala ono mjesec dana. Jel moguće da od zubica? I znate sta jos, ja sam mislila da joj nije dovoljno disanje prek noci pa mi se zato budi i isla joj nocas umjesto sise budit bočicu i nije htjela, odbijala je ad i na kraju se od tog na ljutila i razbudila skroz tak da sam si jos gore napravila s tim guranjem bočice 😔 samo je cicu htjela cijelu noć. Nije mi fkt jasno nista.
    .
    Za koronu sam vam pisala na wa. Tak da sam u komi i zbog toga. Trenutno pijem prvu kafu i ici cemo van u šetnju
    .
    Jahanara dobra ideja za kašicu, mogla bi i ja to danas 😀 e mozda glupo pitanje ali jel se i žitarice uvode 2 3 dana kao i voće i povrće ili ne?

Ja nista ne uvodim 3 dana 😂 kak mi dode i ako se bas potrefi.

mom3
    22. Listopad 2020. 15:56

Ako netko treba, Reserved ima besplatnu postarinu do 26.10. 😉

22. Listopad 2020. 16:38

mmammaa

Oho!

skoljka
    22. Listopad 2020. 17:43

Jahanara i malina A je danas kako 4 puta. Ubjedjena sam da je to od onog prosa sto sam prije par dana stavila sliku. Stavim vam opet sliku da znate. Znaci jucer ga je jeo za rucak, dok se kuhalo povrce stavila jusnu zlicu prosa i kuhao se 15 min, i samo ocjedila visak vode. Mozda i T i O pomogne 🤷🏻‍♀️

skoljka
    22. Listopad 2020. 17:44

mmammaa

Joj taman cekam narudjbu sa nexta, ali idem skicnuti 😁

22. Listopad 2020. 19:51

skoljka

Jahanara i malina A je danas kako 4 puta. Ubjedjena sam da je to od onog prosa sto sam prije par dana stavila sliku. Stavim vam opet sliku da znate. Znaci jucer ga je jeo za rucak, dok se kuhalo povrce stavila jusnu zlicu prosa i kuhao se 15 min, i samo ocjedila visak vode. Mozda i T i O pomogne 🤷🏻‍♀️

Prisjelo mi sranje od jucerasnjeg dana...imam traumu jos uvijek 😂 ja imam iz tvornice zdrave hrane proso i isto tako izgleda. Ma to je sve isto :) iako moram prosiriti vidike, svi smo nest zabrijali na taj proso 😂 skontala sam da nisam kupila rizine pahuljice

skoljka
    22. Listopad 2020. 20:34

Da zabrijali zbog kakanja 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.