Nasa kasica prosla isto slabo. Mozda 50-60 gr. Spavalo mu se jako, a ja htjela da jede prije nego odemo van i eto mi sama sam si kriva. Al je zato spavao vani 2 sata i da nismo dosli kuci spavao bi jos jer se probudio kad sam ga vadila van.
.
Isla produzit porodiljni, ajme ne mogu vjerovati da to vrijeme tako brzo prolazi.
Ja mislila sad ić prošetat po suncu, ali baš neki ludi vjetar puše, tak da mislim da ćemo se radije igrat unutra.
Pterano poslala, htjlea još reć da vrijeme stvarno prebrzo prolazi, i ja poslala mailom za produženje porodiljnog, barem nešto dobro od te korone.
Mailom otvorila i komplikacije i porodiljni sad produžetak. 💪
Pozdrav svima,
Čitam forum kad stignem, ali ne stignem bas pisati. Mi još nismo krenuli s kašicama, planirala sam s pet mjeseci pa ipak odgodila na pet i pol, tako da ćemo sad za vikend.
Mojoj maloj počeo curiti nos, onako vodenasto, pa ako mi može netko tko ima iskustva napisati koji aspirator da uzmemo, električni ili onaj koji ide na usisavač? Nekako mi taj električni izgleda nježniji, bas se bojim usisavaca 😬
I moj mali odspavao 1:50h 🤷 vjerojatno juzina 😂 mi idemo samo popodne u setnju kad je muz doma jer nakon 20min nece vise kolica, al bome se ne usudim po vjetru nikamo.
I moj mali odspavao 1:50h 🤷 vjerojatno juzina 😂 mi idemo samo popodne u setnju kad je muz doma jer nakon 20min nece vise kolica, al bome se ne usudim po vjetru nikamo.
Pa ja ti idem s njim sama, prije hodala ujutro dok su bile vrućine, sad idemo kad zatopli, i ne bude dugo, kad mu dosadi, idemo doma. Bilo to 15 min, pol sata il sat. A kad muž završi s poslom, onda idu oni dva u šetnju, a ja ostajem doma radit po stanu neš. U početku bi spavala tad 😂
Nemam ja zivaca za to, jedva se spustim sa 3.kata da bi on onda plakao 🙄
Pozdrav svima,
Čitam forum kad stignem, ali ne stignem bas pisati. Mi još nismo krenuli s kašicama, planirala sam s pet mjeseci pa ipak odgodila na pet i pol, tako da ćemo sad za vikend.
Mojoj maloj počeo curiti nos, onako vodenasto, pa ako mi može netko tko ima iskustva napisati koji aspirator da uzmemo, električni ili onaj koji ide na usisavač? Nekako mi taj električni izgleda nježniji, bas se bojim usisavaca 😬
I ja čekam 5 i pol 😁
E sas, nismo neš posebno mogli izvuć, očito je imao smao malo i to mu odmah smetalo 🤷♀️
ali imamo i obični 2u1 za usisvač i usta, i električni neki Nano iz ljekarne. Električni nam je zgodniji od usisavača, iako ovo na usta isto nije loše.
Nemam ja zivaca za to, jedva se spustim sa 3.kata da bi on onda plakao 🙄
Nekad imam osjećaj da ga duže oblačim nego šetamo 😁al meni je ok tak kratka šetnja da udahne zraka, a kasnije s tatom šeta duže 😁
Ma znam, i mene pece savjest sto bas ne idemo ujutro al muka mi je od vristanja 🙄 tak da kad je ruzno vrijeme manje me srce boli 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji