Jutro,
Jahanara eto me na kavicu. Jedno buđenje oko 2, trebalo mu je pol sata nakon sise da zaspi. I drugo buđenje malo prije 6,nema spavanja više 🙈 isto ko jučer.
T je danas jeo batat i malo maslinovog. Pojeo oko 80-90grama. Ne znam sta sutra, mislila sam b.tikvu, batat i edmu🤔 pokakao se popodne 🥳
.
Nikako se odvaziti na takvo uspavljivanje. Stalno mi je u glavi kako ce cendranjem probudit seku i onda mi eto veselja😅
.
Izgleda da se T budi cesto po noci i cvili preko dana zbog zubica. Vidi mu se staklasta crtica dolje al jos nije izbio.
Mozes tu kombo, jeo je i O to vec.
.
Ipak smo imali 3 budenja. Sto mu dajes za zube?
Jutroo
Evo kod nas vec treca noc zaredom dobra, 4 buđenja za jelo nije bilo onih bzvz. Nama je uspavljivanje bez problema. Za 5 il manje min zaspe. Nosim je tako da je okrenuta prema meni i zagrli me rukama oko vrata i sama ona pocme govoriti onja onja onja i zacas zaspe. Il ako vidim da joj duze treba pocmem pjevati nina nana mala D spava i to je odmah baca u trans presmijesno 😂
.
Hm vecera vec sam rekla, mi svi imam naviku jesti jos voce poslije vecere tako da necu nju zakidati pogotovo kad bas lipo pojede te kasice. Seceri u njima su vocni i ja bih rekla da su drugaciji od umjetnih tj da ne djeluju na spavanje jer ona se eto ne razbudi i nema problema sa uspavljivanjem. Da mi ae pocela češće buditi idkad smo veceru uveli onda bih rekla ali ovako ne drzi vodu. A da nadme to mozda da. Ali ona tek u 6 kad se bas budi tad prdi i tad ne nastavlja dalje spavati.
Ali dosta ih pravi samo mlijecno zitne kasice, ali sto da radim kad mi ne prihvaca ad. A citala sam da tipa jogurt i zitarice nisu potpun obrok. Neznam i mene dosta toga zbunjuje.
Ja cu za dorucak tikvicu, pirove p. i borovnice, a za rucak cu opet pokusati pilecu juhu sa krumpirom, mrkvom i korabom.
R nece nista da jede. Ne voli: tikvu, korabu, jabuku, ni kasicu iz ducana. Voli bananu. A pod voli mislim pojeo je 5 žličica. I nakon sat vremena izbili mu pristići po licu. Tata mu je bio alergičan na bananu isto.. do negdje 7.godine. Sutra ide šljiva pa cemo vidjet.
Jesi probala u kombi a ne zasebno?
Jutroo eto i mene na kavu, joj bas bi bilo fora da smo blizu pa da stvarno ujutro pijemo kavu 🤔☺️
.
I kod mene dva hranjenja i trece budjenje i pelena procurila ovog puta Violeta, sto znaci da nije do pelena.
.
Jahanara da ta komb je super mi smo je jeli vise puta.
.
Corine ovo sto kazes ne voli. Ne prihvacaju sva djeca isto dohranu. Ja kad sam pedici rekla da A be voli krumpir, bananu, a nesto drugo odmah prihvati, veli ona mora probati i do 20 puta da prihvati okus, nesto ce sad prihvatiti a nakon nekog vremena ce odbijati i obratno.
Probaj opet danas sa bananom ali manji komadic da vidis hoce li opet biti reakcije
'Jutro. 3 dana nespavanja po danu za redom, pa jucer nesto malo vise spavanja po danu da bi onda nocas bila skroz budna u par navrata i igrala se. Ne kuzim kaj je to. Sa starijom nije bilo ovako. Primjetila sam da joj je i dosta robice sada odjednom premalo pa si mislim da nije skok 🤔, ali jos nemamo 6 mj.. jedino ako imaju vise manjih skokica u ovo doba 🤷♀️
Skoljka da, bilo bi baš fora zajednička kavica 🙂
Mmammaa ma ti mjeseci su samo okvirni, možda vam je to ovaj u 6 mj.
.
Jao mi nismo ni počeli s kašicama, a već sam zbunjena što je obrok, što nije 🤦♀️
A onda si mislim nije da ja jedem svaki dan po preporukama obroke. Ak će bit gladan , sisat će više 🤷♀️
Malina ne mazem uopce. Nisam ni znala zasto cvili, mislila sam trbuscic kako ne kaka svaki dan.
A tko ce ga znat kod tih bebetina sta im je 😂
.
Kasica prosla tak tak. Oko 80g. Jucer sam ga malo izgladnila i svejedno je isto pojeo. A dobro, bolje ista nego nista
Sortiraj odgovore
Najstariji