Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    21. Listopad 2020. 07:11

Jutro, 
    Jahanara eto me na kavicu. Jedno buđenje oko 2, trebalo mu je pol sata nakon sise da zaspi. I drugo buđenje malo prije 6,nema spavanja više 🙈 isto ko jučer. 

21. Listopad 2020. 07:13

Jahanara

T je danas jeo batat i malo maslinovog. Pojeo oko 80-90grama. Ne znam sta sutra, mislila sam b.tikvu, batat i edmu🤔 pokakao se popodne 🥳
    .
    Nikako se odvaziti na takvo uspavljivanje. Stalno mi je u glavi kako ce cendranjem probudit seku i onda mi eto veselja😅
    .
    Izgleda da se T budi cesto po noci i cvili preko dana zbog zubica. Vidi mu se staklasta crtica dolje al jos nije izbio.

Mozes tu kombo, jeo je i O to vec.
    .
    Ipak smo imali 3 budenja. Sto mu dajes za zube?

21. Listopad 2020. 07:15

Jutroo
    Evo kod nas vec treca noc zaredom dobra, 4 buđenja za jelo nije bilo onih bzvz. Nama je uspavljivanje bez problema. Za 5 il manje min zaspe. Nosim je tako da je okrenuta prema meni i zagrli me rukama oko vrata i sama ona pocme govoriti onja onja onja i zacas zaspe. Il ako vidim da joj duze treba pocmem pjevati nina nana mala D spava i to je odmah baca u trans presmijesno 😂
    .
    Hm vecera vec sam rekla, mi svi imam naviku jesti jos voce poslije vecere tako da necu nju zakidati pogotovo kad bas lipo pojede te kasice. Seceri u njima su vocni i ja bih rekla da su drugaciji od umjetnih tj da ne djeluju na spavanje jer ona se eto ne razbudi i nema problema sa uspavljivanjem. Da mi ae pocela češće buditi idkad smo veceru uveli onda bih rekla ali ovako ne drzi vodu. A da nadme to mozda da. Ali ona tek u 6 kad se bas budi tad prdi i tad ne nastavlja dalje spavati.
    Ali dosta ih pravi samo mlijecno zitne kasice, ali sto da radim kad mi ne prihvaca ad. A citala sam da tipa jogurt i zitarice nisu potpun obrok. Neznam i mene dosta toga zbunjuje.

21. Listopad 2020. 07:20

Ja cu za dorucak tikvicu, pirove p. i borovnice, a za rucak cu opet pokusati pilecu juhu sa krumpirom, mrkvom i korabom. 

21. Listopad 2020. 07:21

Corinne

R nece nista da jede. Ne voli: tikvu, korabu, jabuku, ni kasicu iz ducana. Voli bananu. A pod voli mislim pojeo je 5 žličica. I nakon sat vremena izbili mu pristići po licu. Tata mu je bio alergičan na bananu isto.. do negdje 7.godine. Sutra ide šljiva pa cemo vidjet.

Jesi probala u kombi a ne zasebno?

skoljka
    21. Listopad 2020. 07:25

Jutroo eto i mene na kavu, joj bas bi bilo fora da smo blizu pa da stvarno ujutro pijemo kavu 🤔☺️

I kod mene dva hranjenja i trece budjenje i pelena procurila ovog puta Violeta, sto znaci da nije do pelena.

Jahanara da ta komb je super mi smo je jeli vise puta.

Corine ovo sto kazes ne voli. Ne prihvacaju sva djeca isto dohranu. Ja kad sam pedici rekla da A be voli krumpir, bananu, a nesto drugo odmah prihvati, veli ona mora probati i do 20 puta da prihvati okus, nesto ce sad prihvatiti a nakon nekog vremena ce odbijati i obratno. 
    Probaj opet danas sa bananom ali manji komadic da vidis hoce li opet biti reakcije

mom3
    21. Listopad 2020. 07:56

'Jutro. 3 dana nespavanja po danu za redom, pa jucer nesto malo vise spavanja po danu da bi onda nocas bila skroz budna u par navrata i igrala se. Ne kuzim kaj je to. Sa starijom nije bilo ovako. Primjetila sam da joj je i dosta robice sada odjednom premalo pa si mislim da nije skok 🤔, ali jos nemamo 6 mj.. jedino ako imaju vise manjih skokica u ovo doba 🤷‍♀️

sagi
    21. Listopad 2020. 08:23

Skoljka da, bilo bi baš fora zajednička kavica 🙂
    Mmammaa ma ti mjeseci su samo okvirni, možda vam je to ovaj u 6 mj. 

Jao mi nismo ni počeli s kašicama, a već sam zbunjena što je obrok, što nije 🤦‍♀️
    A onda si mislim nije da ja jedem svaki dan po preporukama obroke. Ak će bit gladan , sisat će više 🤷‍♀️

Jahanara
    21. Listopad 2020. 09:17

Malina ne mazem uopce. Nisam ni znala zasto cvili, mislila sam trbuscic kako ne kaka svaki dan. 

21. Listopad 2020. 11:50

A tko ce ga znat kod tih bebetina sta im je 😂
    .
    Kasica prosla tak tak. Oko 80g. Jucer sam ga malo izgladnila i svejedno je isto pojeo. A dobro, bolje ista nego nista

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.