Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    21. Listopad 2020. 16:19

malina08

Ma znam, i mene pece savjest sto bas ne idemo ujutro al muka mi je od vristanja 🙄 tak da kad je ruzno vrijeme manje me srce boli 😂

I meni danas i žao i dago da je puhao vjetar 😁

21. Listopad 2020. 16:39

Eto ipak ce morati piti zeljezo jer je nalaz losiji neg zadnji put. Nimalo se ne veselim tim kapima. Em je moze trbuscic zezat, em je moze zatvoriti i problemi sa kakanjem 😰 Fleke na robi su najmanji problem, ali nije ni da su mi one jos trebale 😔
    .
    Jahanara zasto ne kupis suhih sljiva pa natopis pa u kasicu mozda ti je jednostavnije nego kupovna kasica. Ja od voca imam brdo jabuka pa ih trpam svukud, onda zamrznutih krusaka, borovnica, sljiva, malina i to vrtim. E da i grozđe joj ubacim pomalo i suhe smokve. Pa mozda nije los izbor i smrznuto ledovo sumsko voce. 

Jahanara
    21. Listopad 2020. 16:55

Mellorine a jel smiju oni tako mali suseno voce? Meni nesto u glavi od Tene da se suseno uvodilo kasnije, mozda oko 7,8mj.
    Mi imamo samo jabuke i kruske domace, nista drugo. 
    .
    Evo opet probali sa AD, ma 20ml popio. 
    .
    Jel moguce da imam mlijeka a da nije dovoljno kvalitetno? Znam dosadna sam vise s tim njegovim dobivanjem na kilazi, i da ste mi vise puta pisali da ne treba toliko gledat brojke al evo ja sam luda od tog i place mi se. Znaci on je u mjesec dana dobio 20dkg, to je nista. Duplo manje od minimalnog prirasta. Ima on popisanih pelena dosta u toku dana, al ocito nesto ne stima. 

21. Listopad 2020. 17:02

Jahanara

Mellorine a jel smiju oni tako mali suseno voce? Meni nesto u glavi od Tene da se suseno uvodilo kasnije, mozda oko 7,8mj.
    .
    .
    Jel moguce da imam mlijeka a da nije dovoljno kvalitetno? Znam dosadna sam vise s tim njegovim dobivanjem na kilazi, i da ste mi vise puta pisali da ne treba toliko gledat brojke al evo ja sam luda od tog i place mi se. Znaci on je u mjesec dana dobio 20dkg, to je nista. Duplo manje od minimalnog prirasta. Ima on popisanih pelena dosta u toku dana, al ocito nesto ne stima.

Mislim da mogu ali samo treba paziti ono da nisu sumporene. Ali mozda neko tocnije zna. A za mlijeko nisam pametna, u onoj grupi uvijek pisu da nemoze biti slabo mlijeko, a ja sam npr isto cula nekoliko mama da su tako mislile. A neke bebe su tako jednostavno mrsavci. Dal sto pedi kaze ?

Jahanara
    21. Listopad 2020. 17:05

Mellorine

Eto ipak ce morati piti zeljezo jer je nalaz losiji neg zadnji put. Nimalo se ne veselim tim kapima. Em je moze trbuscic zezat, em je moze zatvoriti i problemi sa kakanjem 😰 Fleke na robi su najmanji problem, ali nije ni da su mi one jos trebale 😔
    .
    Jahanara zasto ne kupis suhih sljiva pa natopis pa u kasicu mozda ti je jednostavnije nego kupovna kasica. Ja od voca imam brdo jabuka pa ih trpam svukud, onda zamrznutih krusaka, borovnica, sljiva, malina i to vrtim. E da i grozđe joj ubacim pomalo i suhe smokve. Pa mozda nije los izbor i smrznuto ledovo sumsko voce.

🤞 da ne bude problema sa terapijom  i da sto prije poraste razina zeljeza. 

Jahanara
    21. Listopad 2020. 17:08

Ma nisam ni pitala pedijatra, znam vec da ga nemam sto ici pitati. To je totalno flegma lik i samo blijedo gleda u tebe i ako ga nesto pitas onda krene mmmmm mmmm i onda trazi po knjigama i internetu. To mogu i sama. Vec znam njegovo odgovor- dajte mu AD. Dajem al nece. 

• meddleO407
    21. Listopad 2020. 17:24

Bok cure,upadam ko padobranka! Htjela sam komentirati Jahanara, da moja curka od početka slabo dobiva, znači ona je na pregledu sa 6 mjeseci imala oko 6,300, u dva mjeseca je dobila 500 grama samo. Pedijatrica je uzela u obzir da od rodjenja prati tu neku svoju krivulju i da smo muž i ja slabije gradje. Vadili smo i krv da nije možda anemična, ali sve je u redu.
    Cure, ja vam slabo stignem pisati-beba, kuća, velika cura, škola, sad dok je još ok vrijeme trudimo se biti što više vani, ali pročitam tu i tamo. 
    Vidim da su vam bebice jako napredne po svemu, moja bome kaska, daleko je od puzanja, tek se neki dan naučila okretati s ledja na trbuh, dobili smo vježbe pa se borimo svakako. Inače je ovako preslatka i bistra, lijepo sjedi, igra se, obožava slikovnice -naša pedijatrica je rekla nek ju posjedamo, stavim igračke ispred nje pa se igra tako. Ima dva zubića dolje. Zna mahati pa pa, poslati pusu, kad ju pitam gdje je netko npr baka tata odmah gleda, eto motorički je malo traljava...
    S jelom brljavi mrljavi, pojede maksimalno pet žličica, zasad ručak i doručak ima, pije vodu na kljunašicu. Cica i dalje.
    I to vam je mali update, da ne mislite da sam vas zaboravila...
    Pusa svima!

sagi
    21. Listopad 2020. 18:21

Mellorine

Jahanara

.
    .

Mislim da mogu ali samo treba paziti ono da nisu sumporene. Ali mozda neko tocnije zna. A za mlijeko nisam pametna, u onoj grupi uvijek pisu da nemoze biti slabo mlijeko, a ja sam npr isto cula nekoliko mama da su tako mislile. A neke bebe su tako jednostavno mrsavci. Dal sto pedi kaze ?

I ja tako mislim za sušeno.
    A i vjerujem Rodama da ne postoji slabo mlijeko 🤷‍♀️

sagi
    21. Listopad 2020. 18:23

Mellorine

.

Ajoj. Držim fige da samo fleke budu problem, a da nju niš ne muči 🤞

21. Listopad 2020. 18:25

Jahanara pa da znam da je to tesko kad malo dobiva, ali kao sto meddleo kaze on prati svoju krivulju. Uvijek se vracamo na to bitno da je beba zadovoljna i da ima dovoljno popiskenih pelena. Moja je eto manja u odnosu na vase kad je malena rođena, prvih mjeseci je dosta dobivala i sad manje jer se vise krecu i vise trose i znaci eto ona sa 7 mj ima 7200g dok su drugi bumbarici vec.
    Meddleo bas lijepo sto si se javila da malo cujemo kako ste 😊 ajme tvoja vec svasta zna, preslatko 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.