I mene taj white noise zivcira, al kad svi hodaju ko medvjedi, jos susjed poceo biti nesto aktivan od rane zore 🧐 doduse, ja to tako tiho drzim da ni ne znam jel beba to kuzi. Aplikacija mi se sama ugasi nekad, nezz zasto, a kad se probudim u mraku i skuzim totalnu tisinu, sva se stiltam i palim ponono, ova fitness narukvica mi ocitava VISOKI STRES tada. 😂🙄 Trebala bih biti opustenija.
.
Griz i jabuka prosli tak tak. Nakon toga je vrlo brzo puuuno sisao, mislim da nadoknaduje danas cijeli dan ono sto nije uspio po noci. 🤷
I mene taj white noise zivcira, al kad svi hodaju ko medvjedi, jos susjed poceo biti nesto aktivan od rane zore 🧐 doduse, ja to tako tiho drzim da ni ne znam jel beba to kuzi. Aplikacija mi se sama ugasi nekad, nezz zasto, a kad se probudim u mraku i skuzim totalnu tisinu, sva se stiltam i palim ponono, ova fitness narukvica mi ocitava VISOKI STRES tada. 😂🙄 Trebala bih biti opustenija.
.
Griz i jabuka prosli tak tak. Nakon toga je vrlo brzo puuuno sisao, mislim da nadoknaduje danas cijeli dan ono sto nije uspio po noci. 🤷
I moj sisa češće šo danu kad ima jedno buđenje po noći.
Samo da javim svoj eksperiment sa spavanjem. Dakle, probala sam ga jednom po danu uspavati masazom, al k.
Jako je plakao bez suza i buncao od umora, opet se dizao kao kobra i doslovno me molio da ga ununam :( i sta cu. Pjevala sam Tihu noc, dala mu 10min al jebiga, zavrsili nunanjem, a kasnije dosao muz, pobjegla vanka solo i eto,prodje dan. I dode vecer, zavrsimo kupanje, vec mi knedla u grlu, neznam sta cu. Pa je sisao i dignula sam ga da podrigne i kao da je zaspao u pola minute, meni olaksanje😅 al poceo nesto opet trzati, mislim si, ides ti dolje. Spustila ga, on budan, prekrenuo se na trbuh, nesto se vrzmao i gundjao kratko, malo sam ga pomazila samo po ledjima i zaspao 🥳 ne znam jel slucajnoat al to ocekujem ubuduce kad skuzi da se ide spavati. Kaze ta iz Srbije zenska da prvo nunas i kad mislis da se beba smirila, spustas..ako krene cendrati, tjesi 2 min. Ako se ne smiri, dizi ponovo. I tako u krug dok beba ne skuzi. Kaze jos: kad prezivite prvu noc, na konju ste 😅 jedino je sjebano ako to sve traje predugo, onda beba nece ni zaspati jer je premorena.
.
Sta sutra kuhati? Mi cemo griz,jabuku i b.tikvu, pa da vidimo kombo da li prolazi bolje 🧐
T je danas jeo batat i malo maslinovog. Pojeo oko 80-90grama. Ne znam sta sutra, mislila sam b.tikvu, batat i edmu🤔 pokakao se popodne 🥳
.
Nikako se odvaziti na takvo uspavljivanje. Stalno mi je u glavi kako ce cendranjem probudit seku i onda mi eto veselja😅
.
Izgleda da se T budi cesto po noci i cvili preko dana zbog zubica. Vidi mu se staklasta crtica dolje al jos nije izbio.
Malina i ja pratim tu žensku, al nikak da se pokrenem s tim uspavljivanjem 🤦 jer čim ja M stavim polubudnu u krevetić ona se krene dizati i igrati. Neće ležati 🤷
Cure, jel vas nije strah davati voće tak navečer zbog šećera? Ja sam pročitala, a i nekoliko mi je frendica reklo sa voće nikako navečer, zbog šećera u voću i onda imaju problema sa spavanjem.. mi iovak imamo problema sa spavanjem, pa joj ne dajem iza 15h nikakvo voće. Sad sam malo zbunjena jer vi dajete normalno.
I jedno pitanje.. može li se griz skuhati s ad? 🙄
Malina i ja pratim tu žensku, al nikak da se pokrenem s tim uspavljivanjem 🤦 jer čim ja M stavim polubudnu u krevetić ona se krene dizati i igrati. Neće ležati 🤷
Cure, jel vas nije strah davati voće tak navečer zbog šećera? Ja sam pročitala, a i nekoliko mi je frendica reklo sa voće nikako navečer, zbog šećera u voću i onda imaju problema sa spavanjem.. mi iovak imamo problema sa spavanjem, pa joj ne dajem iza 15h nikakvo voće. Sad sam malo zbunjena jer vi dajete normalno.
I jedno pitanje.. može li se griz skuhati s ad? 🙄
Meni isto nije jasno to sa vocem, ali ocito nekome ne smeta. Ja se bas bojim secera iza poslije podne da ne bi ludovali poslije, ja kad jedem previse slatkog odrazi se na njemu 🤷🏻♀️
.
Kako je veceras proslo sa uspavljivanjem i ad?
Ako griz kuhas na ad onda ad gubi svojstva one dobre bakterije, vitamine i ostalo. Ja trenutno imam griz koji se umjesa u ad i bas je fino 😋 instant jel 🤷🏻♀️
.
Jahanara bravo za kakanac, bas ti ja jucer htjela reci da edmu uvedes sto prije radi kakanja.
.
Ja isto ne znam sto bi sutra. Imam mango iskoristit cu za dorucak, ali za rucak neznam sto bi mogla. Danas sam nama kuhala poriluk krem juhu i dodala komad piletine za A, i na kraju odvojila za njeg povrce i piletinu i malo juhe i dodala rizine pahuljice, a nama zacinila i izblendala. Stvarno je olaksanje kad kuhas jedno i svi mogu jesti a ne misliti sta njemu sta nama, jedva cekam da jede sto i mi.
R nece nista da jede. Ne voli: tikvu, korabu, jabuku, ni kasicu iz ducana. Voli bananu. A pod voli mislim pojeo je 5 žličica. I nakon sat vremena izbili mu pristići po licu. Tata mu je bio alergičan na bananu isto.. do negdje 7.godine. Sutra ide šljiva pa cemo vidjet.
T je danas jeo batat i malo maslinovog. Pojeo oko 80-90grama. Ne znam sta sutra, mislila sam b.tikvu, batat i edmu🤔 pokakao se popodne 🥳
.
Nikako se odvaziti na takvo uspavljivanje. Stalno mi je u glavi kako ce cendranjem probudit seku i onda mi eto veselja😅
.
Izgleda da se T budi cesto po noci i cvili preko dana zbog zubica. Vidi mu se staklasta crtica dolje al jos nije izbio.
O zubići 🙂
I drugi T će bit piranja 🤭🙊
Jutro zene!
☕ za sve, ajmo!
Noc bolja od prethodne al isto sa puno budjenja. Nadam se da je vasa bila bolja.
.
Da, voce se ne preporucuje navecer zbog secera i zbog nadimanja pa ih moze muciti trbuscic. A to opet ovisi od bebe do bebe.
Jutro,
Jahanara eto me na kavicu. Jedno buđenje oko 2, trebalo mu je pol sata nakon sise da zaspi. I drugo buđenje malo prije 6,nema spavanja više 🙈 isto ko jučer.
Sortiraj odgovore
Najstariji