Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Corinne
    17. Listopad 2020. 22:03

R opet ne spava. 🙁 Danas je cak odspavao pola sata oko 17, i na pravi spavanac oko 19:30. I evo do sad se vec tri puta probudio plačući. Cujem kak mu se u trbuhu kuha a stvarno ne znam od cega. Namazala sam mu i gel za zubiće. 

Jahanara
    17. Listopad 2020. 22:06

Jagodica sretnih 5🥳🥳
    .
    T ce sutra papati kupovnu od kruske i sljive i umijesala bi malo prosenih pahuljica,mozda mu se vise svidi.
    Meni veci problem smisliti sta nama skuhati🤔 
    .
    Evo mi vec imamo prvo budjenje. Zaspao oko 9. Ocekujem vise budjenja nego inace zbog nosica.

Jahanara
    17. Listopad 2020. 22:11

Corinne

R opet ne spava. 🙁 Danas je cak odspavao pola sata oko 17, i na pravi spavanac oko 19:30. I evo do sad se vec tri puta probudio plačući. Cujem kak mu se u trbuhu kuha a stvarno ne znam od cega. Namazala sam mu i gel za zubiće.

Uf, drzim palceve da ostatak noci bude bolji. Mom cesto krulji po trbuhu al nisam primjetila da ga to nesto muci. Kad ga muci trbuscic prvo pocne plakati i napinjat se pa prdne i onda ok. Mozda su prije zubici u pitanju.

skoljka
    17. Listopad 2020. 22:15

Jahanara i Malina braoo ba kakance 👏🏻👏🏻

Malina pa super je ideja za sutra, moj ce sanjati jabuke, kruske i b. tikvu 🙈😂😂😂
    .. 
    Jagodica sretnih 5 🥳 sa zakasnjenjem

Mi smo danas u krkancu cijeli dan, jutros u 8 izasli iz kuce, a veceras u 20 usli u kucu 🙈 
    A  je danas spavao puta 🙊, svaki put kad smo usli u auto on bi zaspao i jednom u kolicima 🙊, rekla sam muzu ako nocas prezivimo....... Pcito mu doma nije dovoljno kad se umori od igre, ovo vani zrak, guzva, galama itd ga je valjda puno vise umaralo 😂😂a nista nije radio ili u kolicima sjedio ili ga nosali gdje nismo mogli sa kolicima 😂

skoljka
    17. Listopad 2020. 22:19

Jahanara

Jagodica sretnih 5🥳🥳
    .
    T ce sutra papati kupovnu od kruske i sljive i umijesala bi malo prosenih pahuljica,mozda mu se vise svidi.
    Meni veci problem smisliti sta nama skuhati🤔
    .
    Evo mi vec imamo prvo budjenje. Zaspao oko 9. Ocekujem vise budjenja nego inace zbog nosica.

E to ce ti biti super kombinacija sa prosom 👍🏻

Joj nisam vam rekla za sarmu sto sam radila prije par dana 🤦🏻‍♀️.. Poceli mi rucat, veli svekar veselo, pa tko je radio sarmu, reko ja, veli pa ovdje nema ni grama rize 🙊 pa niti jedno zrno ja ne vidim 😂😂😂😂😂
     jbg 🤷🏻‍♀️

Corinne
    17. Listopad 2020. 22:36

Jahanara

Corinne

Uf, drzim palceve da ostatak noci bude bolji. Mom cesto krulji po trbuhu al nisam primjetila da ga to nesto muci. Kad ga muci trbuscic prvo pocne plakati i napinjat se pa prdne i onda ok. Mozda su prije zubici u pitanju.

Ne znam..evo 4. buđenje, ja taman otisla pod tuš.. znači toliko se derao da mu se napunio nos. Nema sanse da ja ista nocas spavam. Mjerila mu i temp sad, nema. Chamomilla kuglice su u pripremi. Nemam vise ideja

sagi
    18. Listopad 2020. 03:21

Ds se javim i nastavim tradiciju noćnih javljanja 🙈
    Čitam, al ne stignem tipkat. Napokon vikend kad mi nejdemo nikam i nitko ne dolazi k nama pa uživamo nas troje, kuhamo, jedemo, družimo se 🥰
    Pri kraju prvog hranjenja, a zaspao prije pola 8.
    Čini mi se da se vraćamo u svoju normalu 🤞

Bravo za kakanje 🙂

Skoljka jel to to stvarno nisu stavila rižu ili ja nisam nešto shvatila 🙈😂. Umorio se A od svega novog 🤗

18. Listopad 2020. 03:40

Eto i mene u nocnu, uglavnom budni skoro od pola 10. 😰

sagi
    18. Listopad 2020. 05:01

Mellorine

Eto i mene u nocnu, uglavnom budni skoro od pola 10. 😰

😵 Nadsm se da zato sad spavate 🤞

Corinne
    18. Listopad 2020. 05:02

Ja kao neću gledati u mob da se ne razbudim, al sad je gotovo.. jos malo i jutro je tu. Mislim da nemamo ni pola sata u komadu. Sad ga i nos muči. Mali je pravi drama queen, rasplače se na najmanji šmkljić koji zapne. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.