Jutro!
Skoljka nadam se da ste spavali normalno s obzirom na jucerasnjih 5. Njih bas umore takve stvari vise nego da se sami krecu. Sarma🤭
.
Sagi meni je najdraze kad nikud ne moramo i kad nitko ne dolazi😁
.
Mellorine sta se s vama dogodilo😳 nadam se da ste zaspali nakon poruke.
.
Corinne bome mene ne moze mob razbudit, samo me odrzava budnom.
.
Evo T ciki i nadam se da ce nastavit. Noc je prosla bolje od ocekivane. Budio se vise puta nego inace, mogu reci skoro svaki sat al je bar nastavio spavati. Luk cuda cini za nos, nakon sto sam ga stavila uz kinderbet nos mu se procistio. I nama drugima😁 al mislim da 3 dana necu izluftati sobu.
Moja jucer nije spavala cijelo popodne osim 2x po mozda pola sata tokom setnje u kolicima. Zaspala je tek u 20h nakon papanja i zato je nocas spavala ko klada. Iscrpila se.
A je danas za rucak dobio palentu i jogurt, pa on se davio u tome 😋
Ne znam sa cim da ju sutra iskombiniram 🤷🏻♀️
.
Sagi super za spavanac. I moj je nocas odspavao perfektno ali strah me da sam ja stavila mjericu vise ad, uvijek pazim na to, nadam se da nisam ali to mi jedino pada na pamet jer mi nije jasno kako je tako spavao i jos mi muz danas kaze da sto sam A u 6 probudila da se on samo meskoljio da uopce nije bio budan, a ja ga digla i on se razbudio i bio sat vremena buda pa do 9 opet spavao.
.
Vama koje dojite a bebe vam se previse po noci bude zasto ste protiv toga da isprobate sa ad. Na Zimskim ima mikio curka se sa malom muci vec 9 mjeseci sa spavanjem, mala bi cicala valjda cjelu noc. Curama bilo neugodno joj reci da joj je djete gladno ali su je nekako navele da proba sa ad, a muz teski protivnik ad bio, a ova jadna bila doslovni zombi, nije znala za sebe.. Ugl ja odulji skroz. Zena pocela praviti ad kao napravit ce 100ml mala u cugu popila i njene dvije sise izdojila, mala nesto bolje spavala ali nakon prvog budjenja opet ista stvar. I ona njoj napravi ad skoro 300 i njene dvije cice, djete spava savrseno, raspolozeno, pred jutro se probudi sisa i nastavi spavat. Zakljucila je da nije imala dovoljno mlijeka za nocne potrebe bebe ili joj nije bilo dovoljno hranjivo. Nije se nimalo pokajala sto je uvela ad jer joj je sad beba i po danu pocela normalno spavati jer je pocela spavanje povezivati.
Čitam forum sa zaostatkom..
E sad je moje pitanje na ovo za ad.. kako da je natjeram da popije iz boce? .
Ja nisam protiv ad, probali smo joj dati, kako je povukla tako odmah pljunula i nema šanse više iz boce piti 🤷
Jutro!
Sagi nadam se da spava prvi spavanac, stvarno je uranio.
.
Nasa noc koma… pokupio od seke prehladu, malo kasljuca i nosic malo curi. Non stop se budio, vise je spavao na rukama nego u kreveticu.
.
Mellorine jel pomogao Laksol?
Ajoj,
Je li bebač bolje danas?
Pa nemam pojma Vaki, probat cu al vjerujem da ce i za rucak bit voca i zitarica 😂😂 vj kako koji dan.
.
Jos nije kakao, cekam 🧐
Jesi mu probala skuhati suhu šljivu?
Nama kombinacija kruška, suha šljiva i amarant pomognu kod kakanja.
Jutroo. Eto mene naspavana 😂😂😂 sto je ono bilo majko mila ja neznam. Uglavnom da dalje smo spavali evo do pola 8 uz jedno buđenje. Mislim ocekivala sam da ce biti losije spavanje, ali ovakvu noc nismo nikad imali. Znaci zaspala ono oko 8 i od pola 10 se pocela buditi svakih valjda 15 min i nakon nekoliko buđenja vise skoro nije ni spavala, ja je uspavaj i spusti u krevetic i ona odma budna i tako neznam kolko puta. Nemajka je pustila da se isplace 😰
Corrine a ti si jos i sama jel muz otputovao. Nadam se da cete nesto nadoknaditi preko dana. Dizem spomenik vama koje ste se sa grcevima borile pa ovako morale budne biti.
Premda meni moj muz po noci nije od pomoci jer po novom od prije neznam mjesec tako negdi ona place cim je on uzme uspavati. A po danu npr mu pusti da je uspavam. Cudna neka biljka 😂
Za ad na bocu nemam savjeta jer ni moja nece. Znaci ona zna piti na bocu jer je pila moje izdojeno, ali kad god sam joj ad ponudila samo pljuje. Mislim da je na pocetku kad smo joj prvi put ponudili popila 50ml, ali tad i nikad vise. Evo probala sam i dva razlicita nece, nije bas da mi se isprobava sve vrste.
E da ja se sjetila za kakanje cure mozda da uvedete suhe smokve, ja sam ih uvela dok su u sezoni bile i bas moram od mame uzeti suhe sto je domace kupila.
Mi smo budni od 6,tj tata i Teo se igrali, dva put ga je uspavao po 5 min pa odustao. Al dobro barem je nakon drugog buđenja oko 5 zaspao još na sat. A opet mu je promočila pelena pa sam ga morala presvlačit cijelog, skroz mu kroz debelu vreću probila.
.
I povlačim da ne grize, svako malo osjetim zubić 😵
Moj je na početku nekih tjedan pio ad dok nije dobivao na težini. Ali sam je sve manje pio pa skroz izbacio. Na krštenju sam mu htjela dat izdvojeno, nije htio, igrao se s dudom na bočici 🤦♀️
Baš me zanima kako će mu voda ić kad krenemo s dohranom.
Mel i ja si kod svake loše noći mislim svaka čast onima koji su preživjeli grčeve. 👏
Sortiraj odgovore
Najstariji