Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neverland
    09. Lipanj 2020. 12:48

Netko?

09. Lipanj 2020. 12:57

Mojoj isto najbolja dudica babylove, na druge joj se povracalo valjda prevelike. Ja joj davala svako tolko dok nije prihvatila, na pocetku ju je isto pljuvala.
    Odspavali opet super.
    A mislim da je tesko uspoređivati koliko koja beba jede jer ipak su sve drugacije, moja je npr na pocetku po manje jela. Sad isto rijetko pojede 120 odjednom. Doduse sad vise neznam jer je dojim stalno ali rekla bih da ujutro bas dosta pojede a popodne dosta manje.

Jahanara
    09. Lipanj 2020. 13:21

brankica09

My baby

Jutro cure,mi smo se zbudile prije sat i jos ljencarimo.
    Ni ja ne znam koliko moja pojede jer iskljucivo dojim i ne izdajam se jer mislim da nema potrebe nisam se nikad izdajala ni s jednom bebom.
    Vidim da je mala bucka sretna i zadovoljna 😁.
    Jahanara tako i moja to joj je i duda i bas ju navecer moram uspavati sa sisom kad jede jede,akad duda onda duda i bas mi je to slatko kakose mazi sa sisom pa joj pustim.
    Jucer sam isla rijesavat neke papire u grad i nosila sam ju u marami par sati smo bile u gradu i bila je ko bubica,kad sam vidjela da joj je vrijeme hranjenja uvalila sam joj sisu,dosle doma nakon sat izvadila ju iz marame i jos odspavala dva sata.
    Bas je dobra beba bas se odmorim pored nje

Sretnice , ljubomorna sam 🤭😂🙈😋

I ja sam ljubomorna😊🤪
    .
    Vec 10 dana mazemo Daktarinom jezik, al i dalje je bijel...

mom3
    09. Lipanj 2020. 13:24

Mi imamo Avent ultra soft dudicu i onu Mam sto su davali u trudnickom paketu od Bubamare. Vise voli Avent, ali neki put nece nijednu. Kako je kada raspolozena.

Jahanara
    09. Lipanj 2020. 13:31

mmammaa

Mi imamo Avent ultra soft dudicu i onu Mam sto su davali u trudnickom paketu od Bubamare. Vise voli Avent, ali neki put nece nijednu. Kako je kada raspolozena.

Nase su Avent classic, al bas mi se cini da je nekako velika. 

mom3
    09. Lipanj 2020. 13:37

Sve su one malo velike za nase male bebe jer stave da pasu za bebe od 0-6mj, a beba od 6mj je punooo veca od bebe od npr. mjesec dana. Preveliki je to raspon. Trebali bi smisliti manje dudice za bebe od 0-2mj ili tako nesto.

09. Lipanj 2020. 13:39

Moj nece dudu, ali babylove NEKAD hoce.
    Ja sam odje hippov caj i narucila od Subana posebno sastojke i cini mi se da je bebi bolje od toga. Ja ih pijem jel. Kuham kombo komorac i piskavoca, te kim i anis. 

.
    Jel se koja susrela s mlijecnim blisterom i kako da to tretiram? 

Fever
    09. Lipanj 2020. 13:48

Mibsmo koristili avent soothie dude ali su ispadale
    Sad koristimo bibs dudu

It’s a baby boy💙

Maja 3
    09. Lipanj 2020. 14:01

mmammaa

Sve su one malo velike za nase male bebe jer stave da pasu za bebe od 0-6mj, a beba od 6mj je punooo veca od bebe od npr. mjesec dana. Preveliki je to raspon. Trebali bi smisliti manje dudice za bebe od 0-2mj ili tako nesto.

Baby love ima 0-2 mj dudice,ali samo one ravne,koje mogu na obje strane. I mam isto tako.

mom3
    09. Lipanj 2020. 14:31

Nisam znala da postoji tako nesto. Hvala na info 👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.