Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ani95
    05. Listopad 2020. 13:54

Hany92

Ani95

Pozdrav cure, citam vas vec duze vrijeme, ali nikako se prikljuciti. T ima 5mj i stvarno nikakvih problema s njim, spava cijelu noc sa jednim budenjem, preko dana 2-3 duza spavanja. Mi naime imamo drugi problem vezan za hranu. T je rupa bez dna, dnevno popije 1,4l mlijeka, i nema sanse da bude manje. Poceli smo sa kasicama, jede sto god mu dam, pojede 150g kasice i iza toga popije punu bocicu mlijeka 🐷 Ima li ijedna savjet kako smanjiti kolicinu?

Ej bok👋super da je dobar bebac.Nego kolko ima kg,? Koliko dug?To za dojeno mlijeko pricas ili ad?Kazu ako jede kasicu,ponuditi vode, caja iza..pa bi trebao manje traziti mlijeka.Ima tocno tablica kolko bi beba od koje dobi trebala uz dohranu piti mlijeka,mada je svaka beba individua.Iskreno mi jos nismo na kasicama pa mozda neka curka moze dati bolji savjet,ja bi samo probala to sa vodom,ako vec nisi naravno😉

Hvala na odgovoru 😊 na AD-u je, probala sam sa vodom, al nista ne pomaze 😂 sada ima 7kg i 68cm, pedijatrici je isto cudno koliko jede, a nije buckast, samo u duzinu raste 

Hany92
    05. Listopad 2020. 14:11

Ani95

Hany92

Ani95

Pozdrav cure, citam vas vec duze vrijeme, ali nikako se prikljuciti. T ima 5mj i stvarno nikakvih problema s njim, spava cijelu noc sa jednim budenjem, preko dana 2-3 duza spavanja. Mi naime imamo drugi problem vezan za hranu. T je rupa bez dna, dnevno popije 1,4l mlijeka, i nema sanse da bude manje. Poceli smo sa kasicama, jede sto god mu dam, pojede 150g kasice i iza toga popije punu bocicu mlijeka 🐷 Ima li ijedna savjet kako smanjiti kolicinu?

Ej bok👋super da je dobar bebac.Nego kolko ima kg,? Koliko dug?To za dojeno mlijeko pricas ili ad?Kazu ako jede kasicu,ponuditi vode, caja iza..pa bi trebao manje traziti mlijeka.Ima tocno tablica kolko bi beba od koje dobi trebala uz dohranu piti mlijeka,mada je svaka beba individua.Iskreno mi jos nismo na kasicama pa mozda neka curka moze dati bolji savjet,ja bi samo probala to sa vodom,ako vec nisi naravno😉

Hvala na odgovoru 😊 na AD-u je, probala sam sa vodom, al nista ne pomaze 😂 sada ima 7kg i 68cm, pedijatrici je isto cudno koliko jede, a nije buckast, samo u duzinu raste

Hehe,ma nista.Znaci ne djeluje🙈Pa nije bucko.A gle,jednostavno je onda takva beba,kako kaka,jel to sve ok?Ispada da je nezasitan u mlijeku😁vjerovatno i navika neka.Ako su obroci(kasice) nutritivno dobro slozeni,trebao bi se zasititi.Moj je preko 8 kg i 68 dug ali on samo doji,nekad ad ako bas oce jos a nemam.
    Ajde budu cure sta su na kasicama vec imale pametniji odgovor😉
    Pozz

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• _Katja_
    05. Listopad 2020. 14:12

Bok svima 😊
    Ani izgleda da stvarno nemaš brige, moja samo doji, a na kontroli s četiri mjeseca je bila 6200 teška, duga 64cm. Meni se činilo da je malo dobila, ali kaže pedijatrica da je to sve ok.
    I naša noć je bila zabavna, oko pola 4 je dojila pa se i pokakala, onda se razbudila kad sam ju presvlačila i bila budna do tko zna kad, ja sam zaspala prije nje. 
    Mene muci sto sad stalno želi biti u rukama kad je budna, prije se znala igrati na podu, a zadnjih dana čim ju spustim na ledja ona se okrene na trbuh, dohvati neku igračku i onda krene plakati... izgleda mi kao da je frustrirana sto ne može još puzati... Pa bas puno visi na meni, nikako ne mogu slušati na plaće, to nam nije opcija 😊 

• Ani95
    05. Listopad 2020. 14:24

_Katja_

Bok svima 😊
    Ani izgleda da stvarno nemaš brige, moja samo doji, a na kontroli s četiri mjeseca je bila 6200 teška, duga 64cm. Meni se činilo da je malo dobila, ali kaže pedijatrica da je to sve ok.
    I naša noć je bila zabavna, oko pola 4 je dojila pa se i pokakala, onda se razbudila kad sam ju presvlačila i bila budna do tko zna kad, ja sam zaspala prije nje.
    Mene muci sto sad stalno želi biti u rukama kad je budna, prije se znala igrati na podu, a zadnjih dana čim ju spustim na ledja ona se okrene na trbuh, dohvati neku igračku i onda krene plakati… izgleda mi kao da je frustrirana sto ne može još puzati… Pa bas puno visi na meni, nikako ne mogu slušati na plaće, to nam nije opcija 😊

Hvala na utjehi 😊 nikad nisam mislila da ce me brinuti da dijete previse jede 😂 
    Nama je isto bila faza da je samo htio biti na rukama, al smo upjeli to prebroditi. Ja sam ga stavljala na pod i igrala se s njim na podu, i onda bi se ustala na minutu da ostane sam (skrivala sam se iza vrata 😂), i kad bi poceo plakati bi se vratila i dodala mu igracku ili se poigrala s njim, i sa vremenom sam povecavala to vrijeme da bude sam na casmatinu i funkcionira, sad se hoce i po pola sata, sat igrati sam 😊

• _Katja_
    05. Listopad 2020. 14:34

Hvala na savjetu, nadam se da ću i ja naučiti svoju da bude malo bez mene.
    Jahanara nama je pomogla biogaia za kakanje, kad je počela tako dva tri dana bez kakanja opet sam joj to uvela i sad je super, svaki ili svaki drugi dan. 

Jahanara
    05. Listopad 2020. 15:16

Katja dajem ju svaki dan, sta bi tek bilo da ne dajem😅
    Bebe su nam tu po tezini i visini sa 4.mj- moj je  imao 6300 i 65.5cm

Jahanara
    05. Listopad 2020. 15:18

Sagi kako je T?

sagi
    05. Listopad 2020. 15:33

Baš došla prijavit.oko 10 sam mu dala sirup pa je dva put odspavao po sat i sad se igramo. Pala mu temp na 37.1. 💪 Sad mi je malo topli pa ćemo uskoro mjerit.

I jeo onu sophie žirafu i vidim komadić zubnog mesa na njoj 🙈🙈 i otkrio se i drugi zubić 🥳

sagi
    05. Listopad 2020. 15:46

Ani95

Ja samo hoću reć dobro nam došla 🙂

Jahanara
    05. Listopad 2020. 15:49

sagi

Baš došla prijavit.oko 10 sam mu dala sirup pa je dva put odspavao po sat i sad se igramo. Pala mu temp na 37.1. 💪 Sad mi je malo topli pa ćemo uskoro mjerit.
    .
    I jeo onu sophie žirafu i vidim komadić zubnog mesa na njoj 🙈🙈 i otkrio se i drugi zubić 🥳

Bravo za zubic🥳🥳
    Ako vidis da mu se tesko borit sa temp, daj mu sirupic. Bit ce to vec sutra bolje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.