Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    26. Rujan 2020. 18:36

Mell daj se dodaj na wp. Nariktas opcije da ti ne svira i da ti se ne spremaju  medijski sadrzaji, stvarno nije strasno kako se tebi cini, bas nam falis tamo sve su se cure slozile da te  moramo nagovoriti. Ako neces da objavljujes nista nemoj, nema veze, samo budi ssa nama, da smo i dalje sve skupa 🙏🏻🤗❤️😘

• Sancy3
    26. Rujan 2020. 18:42

Ajde nam se pridruzi molim te bas bi nam bilo dragoooo!! 

My baby
    26. Rujan 2020. 18:44

Mellorineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ajdeeee ❤️❤️❤️

Jahanara
    26. Rujan 2020. 18:55

skoljka

Mell daj se dodaj na wp. Nariktas opcije da ti ne svira i da ti se ne spremaju medijski sadrzaji, stvarno nije strasno kako se tebi cini, bas nam falis tamo sve su se cure slozile da te moramo nagovoriti. Ako neces da objavljujes nista nemoj, nema veze, samo budi ssa nama, da smo i dalje sve skupa 🙏🏻🤗❤️😘

Mellorine🙏🙏🙏🙏🙏

MickeyMouse
    26. Rujan 2020. 18:56

Mellorine hajdeee! Udes provjeriš sto ima kad imas vremena, nitko nije obavezan za ista ali da si sa nama ☺️

MickeyMouse
    26. Rujan 2020. 18:57

Od prije sat vremena to je strašno koliko je muče zubi, grize me za cice i cvili i tuli, onako stisne desni i govori mmmmmmmmm. Jako mi ju je zao, ak ne uspije zaspat uskoro dati ću joj cepic 

• Anita91
    26. Rujan 2020. 19:03

Mell salji broojjjjj 😊😊😊

skoljka
    26. Rujan 2020. 19:05

MickeyMouse

Od prije sat vremena to je strašno koliko je muče zubi, grize me za cice i cvili i tuli, onako stisne desni i govori mmmmmmmmm. Jako mi ju je zao, ak ne uspije zaspat uskoro dati ću joj cepic

Aa mrvica mala.
    A je danas nekakav sav preplasrn svega se boji i pocne plakatti, i na igraxje tak reagira. Nesto malo spavao oko 13 i nes ga probudilo, i evo zaspao na sisi prije pol sata, bilo bi dobro da se zskoro probudi pa da nastavi na vrijeme u krevet poslije kupanca. 

Jahanara
    26. Rujan 2020. 19:10

Libice ako imas dual sim mob ubaci neki br pa da mozes napraviti whatsapp.

Jahanara
    26. Rujan 2020. 19:14

MickeyMouse

A mrva mala😞

skoljka

MickeyMouse

Aa mrvica mala.
    A je danas nekakav sav preplasrn svega se boji i pocne plakatti, i na igraxje tak reagira. Nesto malo spavao oko 13 i nes ga probudilo, i evo zaspao na sisi prije pol sata, bilo bi dobro da se zskoro probudi pa da nastavi na vrijeme u krevet poslije kupanca.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.