Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    26. Rujan 2020. 19:22

skoljka

Mell daj se dodaj na wp. Nariktas opcije da ti ne svira i da ti se ne spremaju medijski sadrzaji, stvarno nije strasno kako se tebi cini, bas nam falis tamo sve su se cure slozile da te moramo nagovoriti. Ako neces da objavljujes nista nemoj, nema veze, samo budi ssa nama, da smo i dalje sve skupa 🙏🏻🤗❤️😘

A stvarno samo nam tebe nema 😥
    Hajdeee 🙏🙏🙏🙏🙏

• Minnie255
    26. Rujan 2020. 19:39

Jao dobro da ste zapocele temu ja ne bi ni znala to😂mi isto planiramo 3 ece po novoj godini ja kontala to sve pospajat,znaci Mellorine ako se vratim pola mjeseca raditi i otvorim onda 2 mjeseca godisnji to je ok jesam dobro skuzila😂mi smo nekako htjeli uvijek 3 oje izmedju njih je 5 godina razlike a sad ne bi toliko nego bi odma da to sve odradimo pa ce kasnije bit lakse😂a nije bas da sam ni premlada vise 

Vaki
    26. Rujan 2020. 19:47

Mellorine - ajde... Pridruži nam se! I druge mame koje se smatraju pripadnicama našoj grupi! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

26. Rujan 2020. 20:07

Ajde nagovorile ste me😜😜😜

brankica09
    26. Rujan 2020. 20:21

Mellorine

Ajde nagovorile ste me😜😜😜

sagi
    26. Rujan 2020. 20:40

Teo papa pa ide spavat.
    Bilo je lijepo na krštenju, bio je dobar. 
    Al ja tabrijala neš, trebali krenuti u 11 i 10 najkasnije i prošlo već 11:15, ja pričam polako ima vremena, krećemo u pola polako, a u pola krptenje😁 pa gužca, nema parkinga. trebali doć 10 minuta prije, svećenik nas čekao pred crkvom, a unutra druga obitelj isto za krštenje. Ja se osjećam tolko krivom, užas 🙈
    Bili kumovi kod nas na ručku, pa zvali šogoricu s klincima na tortu i sad Teo pajkit, a mama pospremat 🙉

26. Rujan 2020. 20:45

Haha sagi, joj bome nezgodno al sta sad, pop valjda ima dobro srce 😁 super da je sve dobro proslo 👏

Jahanara
    26. Rujan 2020. 20:49

Sagi sta je tu je, bitno da je bilo lijepo😀

Libica
    26. Rujan 2020. 22:12

Sanja, i nama godisnjica ali 9. 😁 proslavili tako da smo pekli ajvar kod njegove mame cijeli dan 🥳
    Ja cak imam dual sim, al moram karticu nabavit 🤔

Sto se tice druge bebe, ja i dragi bi jako curicu pa stalno pricamo kak cuvamo stvari za R (imamo i ime 😄 ak bu decko cemo ga "pomuskit") i ja bi najradje spojila porodiljni al mislim da ce nam biti ipak prerano, ja jos na ovog gledam skoro ko na novorodenceta 😄😄

Beba V. ❤

sagi
    26. Rujan 2020. 22:18

Sretne godišnjice Sanja i Libica 🙂

A druga beba, kaže muž kad se naspavamo 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.