Žene jel ima koja iskustva sa ribljim uljem za djecu? Počela bi davati starijoj, ovoj mojoj nejelici.
Hvala cure, ma mene je samo strah te male razlike a sami smo vecinu vremena... Al bas mi je privlacna ideja o jos jednom djetetu
Sanja da ti pravo kažem meni je i najlakše kad smo same! Sve organiziramo, a ovako ak je netko s nama pobrka nam se i ritam i sve.
Žene jel ima koja iskustva sa ribljim uljem za djecu? Počela bi davati starijoj, ovoj mojoj nejelici.
Nemam iskustva al ako ti nece ribu jesti, orasi i sjemenke lana imaju isto omega 3 masne kiseline. Moja bas voli ribu, kad god je pitas sta zeli za rucak odg je riba.
Ja sam isto za jos jednog bebaca ali tamo za nekih 2 godine 😁.
Jel netko radio kasicu s butternut tikvom? Kupila sam ju danas u vocarni i neznam opce zasto, mislim da sam htjela batat uzet 😂
Jahanara ma ona i sto pojede pojede u Vrlo malim količinama. Ja stvarno ne znam odakle njoj energija jer je zbilja 100 na sat.
Anita ja radim s butternut i odlična je! Kombinacije s jabukom, pa s običnom tikvicom, pa s mrkvom. Imamo svoje domace pa je bas puno koristim. Sinoć sam za večeru ja jela pečenu u rolu i odlična je bila. Ja je jako volim 😄
Jel netko radio kasicu s butternut tikvom? Kupila sam ju danas u vocarni i neznam opce zasto, mislim da sam htjela batat uzet 😂
Ona bude odlicna super je i sama i u kombinaciji
Ja je isto kuham na pari s običnom tikvicom ili jabukom ili kruškom. To su jedine kombinacije koje voli. 😁
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji