Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    26. Rujan 2020. 11:39

Žene jel ima koja iskustva sa ribljim uljem za djecu? Počela bi davati starijoj, ovoj mojoj nejelici. 

• Sancy3
    26. Rujan 2020. 12:14

Hvala cure, ma mene je samo strah te male razlike a sami smo vecinu vremena... Al bas mi je privlacna ideja o jos jednom djetetu

MickeyMouse
    26. Rujan 2020. 12:42

Sanja da ti pravo kažem meni je i najlakše kad smo same! Sve organiziramo, a ovako ak je netko s nama pobrka nam se i ritam i sve. 

Jahanara
    26. Rujan 2020. 12:47

MickeyMouse

Žene jel ima koja iskustva sa ribljim uljem za djecu? Počela bi davati starijoj, ovoj mojoj nejelici.

Nemam iskustva al ako ti nece ribu jesti, orasi i sjemenke lana imaju isto omega 3 masne kiseline. Moja bas voli ribu, kad god je pitas sta zeli za rucak odg je riba.

• Anita91
    26. Rujan 2020. 12:50

Ja sam isto za jos jednog bebaca ali tamo za nekih 2 godine 😁.
    Jel netko radio kasicu s butternut tikvom? Kupila sam ju danas u vocarni i neznam opce zasto, mislim da sam htjela batat uzet 😂

MickeyMouse
    26. Rujan 2020. 13:18

Jahanara ma ona i sto pojede pojede u Vrlo malim količinama. Ja stvarno ne znam odakle njoj energija jer je zbilja 100 na sat.
    Anita ja radim s butternut i odlična je! Kombinacije s jabukom, pa s običnom tikvicom, pa s mrkvom. Imamo svoje domace pa je bas puno koristim. Sinoć sam za večeru ja jela pečenu u rolu i odlična je bila. Ja je jako volim 😄

• Sancy3
    26. Rujan 2020. 13:31

Anita91

Jel netko radio kasicu s butternut tikvom? Kupila sam ju danas u vocarni i neznam opce zasto, mislim da sam htjela batat uzet 😂

Ona bude odlicna super je i sama i u kombinaciji

Vaki
    26. Rujan 2020. 13:48

Anita91

Ja je isto kuham na pari s običnom tikvicom ili jabukom ili kruškom. To su jedine kombinacije koje voli. 😁

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

26. Rujan 2020. 13:57

Stucne za bebe, imate preporuku?

• Anita91
    26. Rujan 2020. 14:11

Super hvalaa, budemo probali danas pa javim dozivljaje 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.