Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Rujan 2020. 11:31

Jahanara, super za pregled! Dugacak decko!:)

brankica09
    22. Rujan 2020. 13:37

Jahanara 💪 bravo za pregled 💙

Hany92
    22. Rujan 2020. 15:11

Bok svima,evo maknula sam se od svega kad smo bili na moru.Tamo se preporodio, i ovdje bio veseo i zivahan a tamooo tek...uff godio mu zrak ful😊😊😊.Malo sam ga mocila ipak mi bilo prehladno za njega da ga bas uranjam u more zbog bubrega.Ali imao je bazencic na plazi🤗Nitko sretniji od nas kad smo ga gledali kako uziva.Ali,naravno dobio je grceve i proljev,bio neraspolozen.. pa smo zavrsili u Zadru u bolnici na infuziji jednu noc.Krvna i urin su mu bili ok ali preventive radi.Opet me to sve vratilo unazad.I jako su ga pikali i krivo i svakako i umrla sam opet sto puta.
    Ali dobro..bilo je lijepo izuzev tome,mada to ostavlja gorki okus.Sad smo u Zg jos ima ali pije linex,kaze dr da ce mu to uravnotezit.Od cega,nemaju pojma ni oni..a kad je jadan osjetljiv,svasta je prosao.Inace,morat ce na operaciju,tako su pokazali rezultati magmetske,to su i mislili.Sutra idemo na razg.sa kirurgom.
    Vidim vi imate vesele teme i dobro ste sto je supeeer,bebe su krasnee!😍
    Steta kaj ja uvjek sa nekom tugljivom dodem😑

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

MickeyMouse
    22. Rujan 2020. 15:43

Dođem ovdje da se požalim kako mi je danas koma jer starija nije spavala popodne i jer mala nije spavala do sada i onda pročitam post od Hany i rasplačem se jer shvatim da se nemam sto žaliti 🙁 Hany nadam se da će malac brzo biti bolje i da će operacija dobro proći! 
    Jahanara super za pregled! 
    Malina okreće se u vreći bez problema. Od Seke mali je i hodao u vreći (1,5 godinu je spavao u vreći) 😄

Boa35
    22. Rujan 2020. 15:46

Bravo svima za dobre preglede 💪 nek samo bebači rastu i debljaju se! 🤣
    Mi smo uzeli u sinsayu vreću za spavanje broj 74-80 i taman joj je sada.. nije ni debela al nije ni tanka i može se bez problema u njoj okretati.. 
    Netko je pitao za rok za produljiti rodiljni..ja sam 5 dana prije njenih 6mj išla i nikakvog problema..dobila rješenje nakon dva tj..jer iovako za 6mj još dobijete puni iznos, a onda od 7.mj ide onaj iznos koji je smanjen, tj.max 5600. Tak da ne morate žuriti s produljenjem.

Boa35
    22. Rujan 2020. 16:08

Hany92

Bok svima,evo maknula sam se od svega kad smo bili na moru.Tamo se preporodio, i ovdje bio veseo i zivahan a tamooo tek…uff godio mu zrak ful😊😊😊.Malo sam ga mocila ipak mi bilo prehladno za njega da ga bas uranjam u more zbog bubrega.Ali imao je bazencic na plazi🤗Nitko sretniji od nas kad smo ga gledali kako uziva.Ali,naravno dobio je grceve i proljev,bio neraspolozen.. pa smo zavrsili u Zadru u bolnici na infuziji jednu noc.Krvna i urin su mu bili ok ali preventive radi.Opet me to sve vratilo unazad.I jako su ga pikali i krivo i svakako i umrla sam opet sto puta.
    Ali dobro..bilo je lijepo izuzev tome,mada to ostavlja gorki okus.Sad smo u Zg jos ima ali pije linex,kaze dr da ce mu to uravnotezit.Od cega,nemaju pojma ni oni..a kad je jadan osjetljiv,svasta je prosao.Inace,morat ce na operaciju,tako su pokazali rezultati magmetske,to su i mislili.Sutra idemo na razg.sa kirurgom.
    Vidim vi imate vesele teme i dobro ste sto je supeeer,bebe su krasnee!😍
    Steta kaj ja uvjek sa nekom tugljivom dodem😑

😒😒😒
    Stvarno se nadam da će sve biti dobro! Stvarno vas je svašta snašlo.. 😟 strašno mi je žao.. 😥

My baby
    22. Rujan 2020. 16:23

Hany drz se ma bit ce to sve ok❤️.
    Mickey ja i sestra blizanka smo hodali u vreci imale smo plavu kovrcavu kosu i uvijek nam je boca stajala sa strane.
    Moja pokojna baka je jednu noc probudila pokojnig djeda i rekla mu:dosli andjeli po mene a on njoj bas po tebe dosli u pmaterinu😂😂

Corinne
    22. Rujan 2020. 16:58

Hani mislit cemo ovdje na vas, da operacija prode uspjesno 💪😊
    .
    Joj cure, mene sinoc u trenutku ulovila prehlada, doslovno mi poceo kapati nos. Danas me bole sinusi uzas jedan. I sad mi je malac počeo kihati  sta da radim? Ne znam jel mogu ista, nadam se da ga nisam zarazila, al kihne skoro svakih sat vremena, nosic normalan. 

Hany92
    22. Rujan 2020. 17:14

Cure hvala vam!Bit ce dobro🙏operacija ce ja mislim biti kad malo poraste,ali naravno sutra ce nam kirurg sve reci.Danas bili na kontroli ima 8380,67 dugacak.
    Evo hvalila sam se kak je bolje proljev,sad opet imao,to mu je treca stolica,prve dve nisu bile tako,jel zna koja kad je kriticno?nadam se da nece imat vise od ovog danas,i jisne znaju od ceg mu je.Ma joj.

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

22. Rujan 2020. 17:47

Napisem kilometar komentar i prebaci me nekud 😞 pa cu sad skratit.
    Hany drzi se da sve sto prije prođe 🙏
    Corinne tako su i nase prehlade zapocele, curi nos i odma ko zrelo iz sinusa, izvini na opisu 😕 moja je imala temp noc i sljedece popodne pa sam joj cepice stavljala. Malo nos cistila fizioloskom i kapljice sinomarina stavljala. 
    Ugl mene sinoc bas sastavila prehlada ili korona ili sto vec. Kad sam se ustala za dojenje koda me vlak pregazio, osjecaj ko gripa ali temp nema. Od jutra pocela sa limunadom, medom, juhom i sad se ok osjecam. Tako da je sinoc muz dezurao, a ja ustajala u 11, 3 i 6. Trebalo bi ovu koju noc ponovit mozda bi pocela bolje spavat i manje cicu trazit jedino bez moje boli. E da i kao secer za kraj sinoc i dobijem mengu, al aj bar me trbuh nije bolio.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.