Zapravo, ne u vreći... S njom se okrene jer to valjda doživljava kao odjeću.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Skoljka super za pregled. Žao mi zbog plakanja, nek prođe bez temp. 🤞
Da poklon bon je u ovom slučaju najbolja opcija. Jao, a stvarno čemu to komentirati 🙈🙉
Jel se oni u vreci mogu okrenuti na trbuh?
Mogu. Zato moj nije u vreći. Ja ga zamotam našim poplunom pa ne može mrdnut. Pokušava se izvući, ali nema šanse. 🤭
Ma covjece, ovaj ak osjeti da je zarobljen odmah se budi. Mislim,i ovak se probudi 😂 ali moram rec da je sinoc spavao od 21 do 1:35 na trbuhu 🥳🥳🥳 kupila bih mu vrecu da ga nemam na brizi, zasad ga i ja zamotam u poplun kad se prebaci na trbuh jer znam da ne zna nazad
E da kupila sa A vrecu za spavanje u C&a 90cm, mogu joj se rukavi skidati i dno se moze podfrknut na gumbe. Zimska je, obzirom da je 90 izdrzat ce taman ovu sezonu. Za pocetak cu joj skinuti rukave jer A sigurno nece izdrzati toliku toplinu, vidjet cemo kak ce ici.
E koliko kosta u CA? U etheralu je 290kn,
ma jebes to 🙄
Jutro, noc prosla dobro bez temp. Sad me ova kisa sj.... al ono bas. Navikla sam ga svako jutro u 9 u setnju i odspava pol sata, sad mu se spava, a bori se da ne zaspe u kreveticu. Ako ne uspije sad odspavati valjda bude nakon kasice.
.
Budem poslije vrecu slikala
Pregled obavljen, kaze dr da je sve super. Ima 6.3kg i 65.5cm. Cijepili se. Nadam se da nece imati temp. Sa kasicama da krenemo kad navrsi 5mj. Tako sam i planirala.
.
Malina moj u vreci spava mrvicu mirnije nego bez vrece. Bar sam sigurna da je pokriven tj da mu nije hladno.
Skoljka super za dobar pregled!
Jahanara super narasli ste😂eto kod tebe je s pet mjeseci😂imamo znaci pedijatre sa 4,5,6 mj😁.
Jahanara super za dobar pregled.
🤞 da prođe bez temp 🙂
Mi kasnimo mjesec s cijepljenjem tak da s obzirom da idemo kod pedijatra s 5 mjeseci nam ni ne može reć da krenemo s 4 mjeseca 🤭😂 ali rekla bih ovako da je on prije pedijatar 6 nego 4 😁
Jesmo My baby narasli smo🤣🤣 dobio je cak 900grama u 2 mj🙆♀️ i 6.5cm
Bitno da dobiva, uopće se ne treba opterećivati brojkama 🙂
obećala sam da ga važem samo jednom svaki mjesec, moram čekat još tjedan dana, al bome osjetim da je sve teži 🙈 a dugonja je još 4.9 imao 66cm 😁🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji