E da kupila sa A vrecu za spavanje u C&a 90cm, mogu joj se rukavi skidati i dno se moze podfrknut na gumbe. Zimska je, obzirom da je 90 izdrzat ce taman ovu sezonu. Za pocetak cu joj skinuti rukave jer A sigurno nece izdrzati toliku toplinu, vidjet cemo kak ce ici.
I opet da probadnes😂😂jesi smijesna😁
Skrila sam se, nema me vise. 😶😑
To ti je kad ne citam dok pisem 🙃
Ej skoljka, aj pofotkaj vrecu kad stignes. R sad spava u nekoj laganoj, a zimsku bas trazim, super mi zvuci to da se rukavi mogu maknuti!
Cure koje produzuju porodiljni za jis 6 mjeseci kad ste se vi kavile na hzzo ili se planirate javiti? Sad sam se sjetila da mi je teta na Hzzo-u rekla kad mali napuni 5 mj…jel moram odma u prvih par dana ili mogu bilo kad,bitno je da ne napuni 6 mj?
Ne moras tocno na 5mj, koji dan gore ili dolje nema veze, al nemoj bas cekati da bude blizu 6.mj. Bitno je da odes na vrijeme jer moraju napraviti rjesenje koje salju i tvom poslodavcu kako bi bio obaviješten.
.
Skoljka bravo za dobar pregled.
Skoljk super za dobar pregled! I dobro da si uzela poklon bonove jer takvi ljudi ne bi s ničim bili zadovoljni. Imam jednu takvu žensku među rodbinom 😄
Corinne moja je isto vreća zimska kojoj se skidaju rukavi i odlična je, mislim da je isto iz c&a al moram provjeriti jer je od starije još. Budem slikala
Jel se oni u vreci mogu okrenuti na trbuh?
Mogu. Zato moj nije u vreći. Ja ga zamotam našim poplunom pa ne može mrdnut. Pokušava se izvući, ali nema šanse. 🤭
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji