Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pupi30
    21. Rujan 2020. 18:10

https://ibb.co/P465fvG

Jahanara
    21. Rujan 2020. 18:24

brankica09

Jahanara 💪 bravo
    R ima 9 kg, 69 cm 🙈 rijesili rotu 💪 danas kaos sa dnevim spavanjem, ne spava ni 20 min kao inace 🙈 ali ne vristi 🤷‍♀️

Bravo! Bas ste veliki😀  mi smo sutra na pregledu i cijepljenju, al po kucnoj vagi ima 6.4 pa mi nekad bude tezak za nositi😅

Pupi30

https://ibb.co/P465fvG

MickeyMouse
    21. Rujan 2020. 18:40

Brankice bome ste veliki 😄 sto veli Jahanara, moja isto ima oko 6,5 kila pa jeeedva je nosim. Još sad kad se krenula koprcati, jedva čekam da se posjedne 😄
    Jahanara super za pregled kukova! 
    Pupi bome uživate ☺️
    Kakala je dva puta, jednom da je sve probilo i na bodi i hlače 🎉🎉 ipak ju je kruška otvorila. Dala sam krušku i proso - reko muzu ak od prosa ne prosere evo ne znam 😄

Jahanara
    21. Rujan 2020. 18:44

MickeyMouse

Brankice bome ste veliki 😄 sto veli Jahanara, moja isto ima oko 6,5 kila pa jeeedva je nosim. Još sad kad se krenula koprcati, jedva čekam da se posjedne 😄
    Jahanara super za pregled kukova!
    Pupi bome uživate ☺️
    Kakala je dva puta, jednom da je sve probilo i na bodi i hlače 🎉🎉 ipak ju je kruška otvorila. Dala sam krušku i proso - reko muzu ak od prosa ne prosere evo ne znam 😄

Bravo za kakanje🥳
    Sta nas mame svasta veseli🤣 da mi je netko dok jos nisam imala djecu rekao da cu se veseliti kakici rekla bi mu da je zrel za ludaru🤣🤣

My baby
    21. Rujan 2020. 19:48

Bravo jahanara ❤️

MickeyMouse
    21. Rujan 2020. 20:00

Haha Jahanara da! Svakako cijenim govna puno vise otkad imam djecu 😂

sagi
    21. Rujan 2020. 21:36

Danas vas čitam i krenem pisat i onda me u pola malac prekine pa mi se onda il neda opet il zaboravim 🙈

My baby šljiva kisela, ona slatka 🥰
    Jahanara bravo za pregled i sretno sutra 🙂
    Corrine lijepa je jaknica, moram i ja kupit za T jaknicu 🙂

• Pupi30
    21. Rujan 2020. 21:53

Cure koje produzuju porodiljni za jis 6 mjeseci kad ste se vi kavile na hzzo ili se planirate javiti? Sad sam se sjetila da mi je teta na Hzzo-u rekla kad mali napuni 5 mj...jel moram odma u prvih par dana ili mogu bilo kad,bitno je da ne napuni 6 mj?

skoljka
    21. Rujan 2020. 22:05

Jahanara sretna 4 mjeseca sa zakasnjenjem 😘
    Mybaby aa koja faca 🙀
    Miki vjerojatno sam zakasnila ali evo da odg.ja sam A kuhala cijelu smokvu mozda oko 5 min samo da osjetim da je kao nabubrila i onda bude jos sladja 😁 sa proaom sam mjesala, to je maznu sam tak, bas mu se svidjelo, mogli bi i sutra. Meni bilo zao ne davati koru, u svemu vocu/povrcu kojemu je kora jeestiva je puno vise vitamina nego u ostatku. Netko je jednom ovdje napisao za proao da je super za probavu, i od tad ja svaki put lad dajem neato ato znam da bi ga zatvorilo uz to kombiniram proso tak da za sad drzim stvar pod kontrolom 😉
    Brankica bravo za R, bome je pravi komad. Da prodje bez nus pojava 🤞🏻
    Pupi bome frajer uziva, tak treba 👍🏻 Pored kolica imamo istu i igracku, onu suakavu knjigicu 😄
    Corine preslatka jaknica, gledam broj, vec 74 🙉boooze sto rastu ko gljive 🙊
    Jahanara tu sam 😘 

skoljka
    21. Rujan 2020. 22:24

Curee ❤️

Ma jucer smo isli do WG kupiti poklone za one klince sto sam pitala sto im kupiti, i na kraju sam uzela poklon bonove u Muleru 😁pa nek im mama kupi igracku koja joj pase. Poslije podne amo bili na rodjendanu, A je bio glavna atrakcija kako se samo smije svima. Jel neka jucer imala kratitke, tam je bilo par ekipa sa krsitki, bili smo u Etno parku Zagreb, lijepo je. Najbolji mi je bio komentar kad sam joj dala kovertu jer je mislila da su novci, kako je koverta bila malo deblja radi kartice, reko evo pokloni pa im kupi sta zele, veli ona aaaaaa novci pa da tak je najbolje nego kad mi neko kupi neki glupi poklon 😂😂😂 velim pa i nisu bas novci 😉😁. 
    Sve je to ok, al daj nemoj naglas komentirat, nemoramo mi to znati kako ti  razmisljas, kuzite. 

Danas bili na pikici, e moje zene sto je A plakao kad je vidio pedicu i dok ga je pregledavala, nikad nije onak plakao, uzas, ispakao se za sve sto nije plakao od kad se rodio. Na pikicu je malo zakmecao ali zanemarivo. 
    Nakon mj narastao za 1 cm i 200 gr dobio, objasnila mi je da je on beba koja vise dobiva na duzinu nego na tezinu i pokazala one skale zaboravila onu rijec 🙄ugl sve super, zgodni decko, ono kasljucanje zanemarivo, pohvalila motoriku, zamjenjeni obrok. Nema temp, ovo je prvi put nakon pikice da ne reagira. Sistemacki kad napuni 9mj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.