Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    19. Rujan 2020. 14:26

brankica09

My baby

Hahaha Sagi ustale smo prije sat😂probudila se u pol devet i spojila na sisu,starije su nas probudile tipa jel mislimo ustat😂

Prasice jedna 😋🤣🥰

😂😂😂😂😂😂😂

skoljka
    19. Rujan 2020. 14:34

Joj sto bi ja tu rumbu, produzila bi mi zivot. Nikako muza, ubjediti da mi to treba. Mislim da to vise nije preskupo kao sto je prije bilo. 

• Sancy3
    19. Rujan 2020. 14:45

Vaki

Sanja89

Boze sad ribam po stanu i razmisljam da mi je nac neku zenu za neku jebenu generalku, i vidim temu ovdje😂😂😂
    Da se razumjemo ciscenje usisavanje i pranje podova mi je na dnevnoj bazi 3 put zbog malog ali ja nikad s nicim zadovoljna

Pa ja ću onda tebe angažirati. 😁 Gdje 3 puta…

Neznam ni samoj sebi objasnit al ide ujutro, popodne i navecer(da nemoram ujutro???!!) nema neke logike... 

My baby
    19. Rujan 2020. 15:09

Joj skoljka i ja bi isto sad ih ima za 3000 ali meni i to previse meni bi to bio spas radi pasa mada oni ne pustaju dlaku bas ali opet ja imam punoprasinejer sam zadnja na katu.

19. Rujan 2020. 15:13

Ja svoju roombu platila 4000kn prije 2 godine serija 8. Eto prodajem ju za 2000 samo da ode iz stana jer samo skuplja prasinu. Imam puno pragova i ne da mi se prolaziti s njom prostoriju po prostoriju a zivimo u cetverosobnom stanu 

19. Rujan 2020. 15:16

Inace izvuce iz tepiha ono sto nece usisavac nikad. Muz prvo bio skeptican kad sam narucila, onda on usisao stan a ja upalila roombu samo u boravku. Ta je cuda izvukla iz tepiha. Laka za odrzavanje, samo ispraznis spremnik, a nekad operes filtere s carlijem. 

My baby
    19. Rujan 2020. 15:26

Ovako nas slikamladja kcer 😂
    https://ibb.co/522hky6

https://ibb.co/0QtSqWw

Jahanara
    19. Rujan 2020. 15:27

Sanja zasto ti toliko puta peres pod? I inace toliko peres ili zbog bebe? Ako je zbog bebe mislim da za tim nema potrebe. Za bebe nije dobro ni da bude presterilno. Pola dana provedec ribajuc pod.

• Sancy3
    19. Rujan 2020. 16:19

Jahanara

Sanja zasto ti toliko puta peres pod? I inace toliko peres ili zbog bebe? Ako je zbog bebe mislim da za tim nema potrebe. Za bebe nije dobro ni da bude presterilno. Pola dana provedec ribajuc pod.

Mislim da je beba samo izgovor samo prije sam radila pa nisam primjecivala sad vec prelazi u bolest....
    Ne sad ozbiljno, budem nervozna jer kao sve je na meni muz nis ne stize blabla a ustvari sama sebi otezavam.. 

Jahanara
    19. Rujan 2020. 16:36

Mani se podova,  odmori se i uzivaj sa bebom, prebrzo rastu a pod nece pobjeci😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.