Hahaha Sagi ustale smo prije sat😂probudila se u pol devet i spojila na sisu,starije su nas probudile tipa jel mislimo ustat😂
Prasice jedna 😋🤣🥰
😂😂😂😂😂😂😂
Joj sto bi ja tu rumbu, produzila bi mi zivot. Nikako muza, ubjediti da mi to treba. Mislim da to vise nije preskupo kao sto je prije bilo.
Boze sad ribam po stanu i razmisljam da mi je nac neku zenu za neku jebenu generalku, i vidim temu ovdje😂😂😂
Da se razumjemo ciscenje usisavanje i pranje podova mi je na dnevnoj bazi 3 put zbog malog ali ja nikad s nicim zadovoljna
Pa ja ću onda tebe angažirati. 😁 Gdje 3 puta…
Neznam ni samoj sebi objasnit al ide ujutro, popodne i navecer(da nemoram ujutro???!!) nema neke logike...
Joj skoljka i ja bi isto sad ih ima za 3000 ali meni i to previse meni bi to bio spas radi pasa mada oni ne pustaju dlaku bas ali opet ja imam punoprasinejer sam zadnja na katu.
Ja svoju roombu platila 4000kn prije 2 godine serija 8. Eto prodajem ju za 2000 samo da ode iz stana jer samo skuplja prasinu. Imam puno pragova i ne da mi se prolaziti s njom prostoriju po prostoriju a zivimo u cetverosobnom stanu
Inace izvuce iz tepiha ono sto nece usisavac nikad. Muz prvo bio skeptican kad sam narucila, onda on usisao stan a ja upalila roombu samo u boravku. Ta je cuda izvukla iz tepiha. Laka za odrzavanje, samo ispraznis spremnik, a nekad operes filtere s carlijem.
Ovako nas slikamladja kcer 😂
https://ibb.co/522hky6
https://ibb.co/0QtSqWw
Sanja zasto ti toliko puta peres pod? I inace toliko peres ili zbog bebe? Ako je zbog bebe mislim da za tim nema potrebe. Za bebe nije dobro ni da bude presterilno. Pola dana provedec ribajuc pod.
Sanja zasto ti toliko puta peres pod? I inace toliko peres ili zbog bebe? Ako je zbog bebe mislim da za tim nema potrebe. Za bebe nije dobro ni da bude presterilno. Pola dana provedec ribajuc pod.
Mislim da je beba samo izgovor samo prije sam radila pa nisam primjecivala sad vec prelazi u bolest....
Ne sad ozbiljno, budem nervozna jer kao sve je na meni muz nis ne stize blabla a ustvari sama sebi otezavam..
Mani se podova, odmori se i uzivaj sa bebom, prebrzo rastu a pod nece pobjeci😘
Sortiraj odgovore
Najstariji