Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    20. Rujan 2020. 08:07

Nikitta

Vaki hvala ti, vidim na Googleu da je on abdominalni/opći kirurg. Dakle ona nije išla na planiranu operaciju, nego joj je pozlilo i ustanovili su da je endometrioza crijeva ili sam krivo zapamtila? Kako je sada? Jel rodila?

Planirala je negdje van na operaciju, ali nije ju dočekala. Pogoršalo joj se naglo pa je hitno operirana. Veli da njemu stvarno možeš vjerovati. Inače radi na onkologiji, ali možeš kod njega na konzultacije. Vrhunski je stručnjak... Nakon toga je pauzirala dosta dugo i sad je u Češkoj u postupku. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    20. Rujan 2020. 08:35

Ja imam veliku kuću i stalno treba čistiti. Kako je moj mali zahtjevan i stalno ga moram nositi, teško mi to polazi za rukom. Stalno žicam sekine klince da dođu pa im onda dajem lovu ako mi pričuvaju malog da si malo pospremim. Kod mene je prašina najveći problem. Jedan dan preskočiš brisanje i već je koma... Supruga ništa ne smeta, on još pridodaje neredu. 🥴 Njegove robe ima po čitavoj kući pa to skupljam od jutra... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Sancy3
    20. Rujan 2020. 08:55

Vaki

Ja imam veliku kuću i stalno treba čistiti. Kako je moj mali zahtjevan i stalno ga moram nositi, teško mi to polazi za rukom. Stalno žicam sekine klince da dođu pa im onda dajem lovu ako mi pričuvaju malog da si malo pospremim. Kod mene je prašina najveći problem. Jedan dan preskočiš brisanje i već je koma… Supruga ništa ne smeta, on još pridodaje neredu. 🥴 Njegove robe ima po čitavoj kući pa to skupljam od jutra…

Takvog i ja imam, nekad mislim da bi po govnima mogao hodat on to nis vidi.. I stalno moram govorit da nesto pospremi onda mi lakse ovako

sagi
    20. Rujan 2020. 09:40

Jutro, mojem je ovo jedna od lošijih noći, uglavnom ga nunali, spavao, al se vrtio, bunio, grčio. 3, 4 put ga hranila, od 3 je spavao jednom pol sata u komadu 😵
    Digli se u 7,on bi se igrao 🙈
    Eto ga sad spava na meni nakon papanja dok tata ne dođe pa on preuzima. 
    A danas imala u planu veliko pospremanje, njegova soba je odlagalište, planirala odnijeti mojima stvari koje više ne trebamo, lii sad zbog izolacije ništa pa moram nekam sklonit prije subote.
    .
    Korona, dosta ovisi kako ko, tata, brat, šogorica i nećakinja pozitivni bez simptoma, a mama je bome bila loše. Ona je inače tip koji ne kaže da je loše i njede doktorima dok nije baš loše. Ono bolesna radi vani, popije tabletu i ide kopat 🙄 i ona je mislila prehlafs ali više nije mogla niš pa je zvala doktora, pna kaže gripa nula bodova prema tome kak joj je sad bilo, i dugo joj traje.  Prijatelj od druge šogorice zdravo se hrani, čuva djecu doma, pazi jako na njih, mlad, i završio na intezivnoj zbog korone. Tako da se sad više "bojim" nego prije. 

sagi
    20. Rujan 2020. 09:45

A moj ujak je isto bio s mojima dosta, još mamu vozio na testiranje, nisu imali ni maske, i on nije bio pozitivan, nema simptome. Testirali su ga samo zato jer je bolestan inače, al meni je glupo da se ne testiraju i kad završi samoizolacija, jer možda se naknadno aktivirao virus 🙄 možda je prebolio već pa ne zna.
    Sve više mi je ljudi koje znam il u samoizolaciji, il pozitivnih, tako da uopće ne mislim da nije opasno.
    .
    Mellorine nadam se da je samo prehlada, a ako nije da proše s blagim il nikakvim simptomima 🤞

sagi
    20. Rujan 2020. 09:51

Moj isto niš ne vidi, al ajd bar kad se žalim pospremi. I inače imamo kao podjelu poslova, al ga treba podsjetit na njegov dio.  Al dosta je on uz mene, trudi se pomoć, aamo on kao počisti al nije to to, motam ja, baš nije tipičan muž, ne zanima ga nogomet, sport i takve stvari. Ne možeš imat sve 🙈😁

Corinne
    20. Rujan 2020. 10:09

Jutro žene! Ja ne znam sto se sinoc dogodilo! Malac isao spavati u pol 9, i prvi put se zbudio tek u 4:30!! I onda smo ga čuli oko 8 kak prica sam sa sobom u sobi.  
    Sad pokusavam prevrtiti dan, al nismo radili nista drugacije nego inace. Ne znam čime sam zasluzila ovakvo spavanje, ali hvala ti bebane!  

sagi
    20. Rujan 2020. 11:47

Corrine nek vam to bude novo normalno 🤞
    Nikitta sretno. Držim fige da sve bude dobro. Što god da odlučiš, dobro si odlučila 🤗❤️

skoljka
    20. Rujan 2020. 11:50

Moj je nocas od 3 i neato do 5 i nesto vjecao 🙉
    Taman vam se jutros oko pol9 htjela pohvaliti da spava duze kad cujem ga 😂. 
    Melorine  ndam se da ipak nije korona mada i ja sve nesto sumnjam na sebe 🤷🏻‍♀️ali   bole me sinusi i usi tako da ipak mislim da nije, A je jutros nekako cudan, mjerila mu temp 37.7 u guzi, tak da sam to eliminirala i kasljuca zadnjih par dana, a sutra trebamo na vakcinu 🙄
    Sagi nadam se da ce mama brzo ozdraviti 🤞🏻
    Corine tak je mene preksinoc djete iznenadilo, u pol3 se probudio za dojenje i nastavio do 7, ali je nocas nadoknadio. 

skoljka
    20. Rujan 2020. 11:51

Nikitta

Vaki hvala ti. Preda mnom je teška odluka. Javim se što se događa. ❤️

🤗❤️ Javi svakako, cesto svratim na temu da vidim jel ima sto novo kod tebe i u kojoj si fazi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.