Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Corinne
    19. Rujan 2020. 21:50

Mum haha koja slika! Da imam printer doma, to bi nalijepila na frizider! Bas sam pricala s frendicom da bolje produ zene koje se prave da puno toga ne mogu same, nego mi budale koje mozemo sve, i vise od toga. Onda se to podrazumijeva i uzima zdravo za gotovo. Eh.
    .
    Jojj  pupi bas mi te zao. Bas teski dani iza tebe, drzim fige da ova noć bude bolja! 🤞 Meni se cini da je lutrija to s spavanjem, doslovno kakvu bebu rodis. Ja sad vec gledam kako da se pomirim sa sudbinom: nema postenog spavanja tako skoro i bok 😑

Jahanara
    19. Rujan 2020. 21:57

Sanja89

skoljka

Mom

Sanja89

Jahanara

Sanja zasto ti toliko puta peres pod? I inace toliko peres ili zbog bebe? Ako je zbog bebe mislim da za tim nema potrebe. Za bebe nije dobro ni da bude presterilno. Pola dana provedec ribajuc pod.

Mislim da je beba samo izgovor samo prije sam radila pa nisam primjecivala sad vec prelazi u bolest….
    Ne sad ozbiljno, budem nervozna jer kao sve je na meni muz nis ne stize blabla a ustvari sama sebi otezavam..

Sanja, ima nas još takvih. Evo i prigodna za nas
    https://ibb.co/Pj6rPXD

😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    👍🏻🤞🏻

Ziva istina😂😂😂kaze sanja nakon opranih podova🙈🙈😂😂😂

🤣🤣🤣🤣

19. Rujan 2020. 22:02

Sanja, nisam skuzila kakvu otprilike bebu imas ali moj ie prva dva mjeseca stvarno, ali stvarno samo plakao. Da ne govorim da ne voli nit dudu ni kolica jos uvijek... I da ne pricam da je bilo hrpetina dana kad nisam spavala ni 5min, nisam mogla ni recenicu sastaviti... E tad mi je tocno bilo da se ubijem, a kamoli da mislim na neuredan stan ... E od tad, od tad sam otupila i doslovno mi se j... za sve. Kad je muz doma malo pocistimo zajedno jednom tjedno, sudje aj svaki dan, peglanje 10min ujutro ako mi se da i adio. 
    dosla sveki neki dan i kao kaze: aj ja cu ga drzat, ti si napravi sta trebas... Ja sjela pred tv i jela kolace, 😁 jer uopce ne gledam ekran otkad je mali dosao na svijet, a provodila sam 5-6 sat pred tv prije njega. Ne pada mi na pamet slobodni trenutak trositi na ciscenje. Sad sam se bezveze raspisala a nisam planirala. 🤦POANTA JE, da beba nije bila toliki plačko vj bih se vise aktivirala oko stana, a sad mi je svejedno. Kad bude puzao vj cu pod prebrisati 2x tjedno

Jahanara
    19. Rujan 2020. 22:04

Pupi30

Vecer cure…moj malecki se jako prehladio od mene tako da nam se nastavilo nespavanje…vrhunac je bilo preksinoc kad se budio svakih 5 10 min…ja nisam spavala ni sekunde.I toliko nam se skupio umor i meni i njemu da smo sinoc spavali od 10 sve do 9 ujutro uz 2 budjenja i to je spavao s nama na krevetu.Nikad u zivotu nisam bila toliko umorna…bas mi se vrtilo i povracalo od umora nakon 3 ne prospavane noci.Isto tako sam jucer guglala to ne spavanje beba jer je moj i proje prehlade poceo sa milijardu budjenja u noci i sve me strah bilo koliko to moze potrajati.Ne zelim vas ni sebe strasiti ali moja sestra nije 4 godine spavala a da se nije budila stalno stalno.I sad mi frendica govori da njoj mala isto tako a evo ima 2 godine…i za mjesec dana treba roditi drugo i kaze da ne zna sto ce kad se obe budu stalno budile nocu i jos joj je muz pomorac tako da je 3 mj na brodu a 3 doma.

Pupi drzim 🤞 da sto prije ozdravite! Ma neka ga s vama u krevetu dok je bolestan, lakse je i tebi, ne moras se dizati.

My baby
    19. Rujan 2020. 22:12

Pupi drz se da ozdravite brzo❤️.
    Ja pored svoje bebe mogu sve napravit al prodju i dani da mi se neda😂,radje odem van provest vrijeme dok je jos toplo mislim se doci ce i zima imat cu se kad naspremat u kuci😂.
    Ja inace sanjam sta trebam napraviti😂tipa idem u mesnicu vec par dana i sinoc sam sanjala da govorim mesaru da mi pripremi pola kg junetine,kg piletine i malo svinje😂i jos da ne zaboravim mesar je napomenuo da mora biti razmak izmedju ljudi😂

sagi
    19. Rujan 2020. 22:21

Sanja89

skoljka

Mom

Sanja89

Jahanara

Sanja zasto ti toliko puta peres pod? I inace toliko peres ili zbog bebe? Ako je zbog bebe mislim da za tim nema potrebe. Za bebe nije dobro ni da bude presterilno. Pola dana provedec ribajuc pod.

Mislim da je beba samo izgovor samo prije sam radila pa nisam primjecivala sad vec prelazi u bolest….
    Ne sad ozbiljno, budem nervozna jer kao sve je na meni muz nis ne stize blabla a ustvari sama sebi otezavam..

Sanja, ima nas još takvih. Evo i prigodna za nas
    https://ibb.co/Pj6rPXD

😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    👍🏻🤞🏻

Ziva istina😂😂😂kaze sanja nakon opranih podova🙈🙈😂😂😂

😂😂😂😂

sagi
    19. Rujan 2020. 22:34

Uf Pupi nadam se da ćete brzo ozdraviti i vratit se u normalu 🤞🤗
    Malina haha, carica 😁 kak prva 3 tjedna nisam mogla niš zbog bolova, oguglala na sve. U hodu pospremim, počistim ko kak je rekla Jahanara, tak da sr može reći da je pristojno. Prije sam se više zamarala, pogotovo kad bi nam neko dolazio. 
    A sve me bilo sram kad je Skoljka spomenula pranje prozora, naši stoje odkad sam rodila, muž oprao kad sam bila u bolnici, očistio stan da me iznenadi 😁
    Ne vidim ih iza zavjesa, koga briga 😁 kad zalijevam cvijeće il izlazim na balkon pomislim trebalo bi oprat, al čim zatvorim zaboravim na to. 🙈
    Ne pratim baš horoskop, al očito strijelci nisu čistunci 🙈😂

• Sancy3
    19. Rujan 2020. 22:38

malina08

Sanja, nisam skuzila kakvu otprilike bebu imas ali moj ie prva dva mjeseca stvarno, ali stvarno samo plakao. Da ne govorim da ne voli nit dudu ni kolica jos uvijek… I da ne pricam da je bilo hrpetina dana kad nisam spavala ni 5min, nisam mogla ni recenicu sastaviti… E tad mi je tocno bilo da se ubijem, a kamoli da mislim na neuredan stan … E od tad, od tad sam otupila i doslovno mi se j… za sve. Kad je muz doma malo pocistimo zajedno jednom tjedno, sudje aj svaki dan, peglanje 10min ujutro ako mi se da i adio.
    dosla sveki neki dan i kao kaze: aj ja cu ga drzat, ti si napravi sta trebas… Ja sjela pred tv i jela kolace, 😁 jer uopce ne gledam ekran otkad je mali dosao na svijet, a provodila sam 5-6 sat pred tv prije njega. Ne pada mi na pamet slobodni trenutak trositi na ciscenje. Sad sam se bezveze raspisala a nisam planirala. 🤦POANTA JE, da beba nije bila toliki plačko vj bih se vise aktivirala oko stana, a sad mi je svejedno. Kad bude puzao vj cu pod prebrisati 2x tjedno

A beba na dane al imamo jako dobar ritam znaci on je budan 2h,pa sat spava, pa opet 2h budan pa sat spava, tako da se pored njega stvarno fino stignes naradit,😂😂😂
    Ma od svega mi je najgore to sto imam stan od 38kvadrata,neznam kako vama al u tim manjim se tocno vidi kad radis i kad ne radis😂😂😂
    Recimo ja odmah peglam robu nema nakupljanja jer fizicki nemam di s njom i onda tako redom, sude rucno perem jer fizicki masina ne stane pa onda ili sam ja stvarno u k... Ili ti manji stanovi zahtjevaju urednost... 

• Sancy3
    19. Rujan 2020. 22:39

sagi

Malina haha, carica 😁 kak prva 3 tjedna nisam mogla niš zbog bolova, oguglala na sve. U hodu pospremim, počistim ko kak je rekla Jahanara, takdasr može reći dajepristojno. Prije sam se više zamarala, pogotovo kad bi nam neko dolazio.
    A sve me bilo sram kad je Skoljka spomenula pranje prozora, naši stoje odkad sam rodila, muž oprao kad sam bila u bolnici, očistio stan da me iznenadi 😁
    Ne vidim ih iza zavjesa, koga briga 😁 kad zalijevam cvijeće il izlazim na balkon pomislim trebalo bi oprat, al čim zatvorim zaboravim na to. 🙈

Ja sam strijelac😂😂😂znaci ipak sam luda🙈🙈

sagi
    19. Rujan 2020. 22:47

Sanja89

sagi

Malina haha, carica 😁 kak prva 3 tjedna nisam mogla niš zbog bolova, oguglala na sve. U hodu pospremim, počistim ko kak je rekla Jahanara, takdasr može reći dajepristojno. Prije sam se više zamarala, pogotovo kad bi nam neko dolazio.

Ja sam strijelac😂😂😂znaci ipak sam luda🙈🙈

Hahahaha
    Al to za mali stan je istina, kad nemaš kam sa stvarima, moraš biti dobro organiziran ak želiš  da izgleda uredno. Meni par dana ne smeta nered, al onda poživčanim i sve mi smeta 🙈😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.