Skoljka bolje ti u mesnicu otici..nije ni to toliko sigurno ali donekle je..pa piletinu uzmes ili nesto
Ma nemam mesnicu tu, imam od ppk al nevolim nista njihovo.
Skoljka ja imam domace, to znas, tak da nemam savjet za kupovno, jedino sam čula da je batak od pileta najbolji dio za početi od piletine (ak to nije neka dezinformacija 😄). Ja ću početi sa zecetinom za nekih mjesec dana kad krenem ručak uvoditi, glupo mi je meso za doručak 😂 pa onda piletina isto domace i janjetina. Junetinu kupujemo od jednog OPGa tak da u mesnicu ne idemo. Jedino ak imas nekog pouzdanog da kupiš od nekog opg-a 🤷🏼♀️
E ušla nam je u kuću jedna muha zuzara fuj odvratna je, ali mala lezi na krevetu i umire od smijeha na to kak se čuje kak pokušava na prozor izaći van. Malo ću je još pustiti da gusta a onda ću je se riješiti 😂
Meni gin rekao za 6 mjeseci pregled pa cemo tad papu, isto menge nema na vidiku 😁
Malina08 - moj se okrene na bušicu i onda opet na leđa pa opet na bušu i onda se probudi zbog roštiljanja. Zato sam ga založila jastucima s jedne strane, a s druge strane sam mu ja. No, uspio se okrenuti, ali nije mogao natrag zbog jastuka. Do sad sam ga nekako sprječavala, ali sad je već presnažan.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Poz cure! Evo i mene napokon..ja ne znam kad vi stignete toliko pisati 🙈🙈 nisam dva dana čitala i jedva došla do zadnje strane..
Čestitke svima na okruglim mjesecima! 🥳
Školjka tebi sretan ročkas sa zakašnjenjem!! 🥳🎂
Htjela sam dosta toga komentirati, ali dok sam došla do zadnje strane nemam pojma više o čemu ste pisale..🤦
Vidjela sam bebača s dva zubićaaa 🤗🤗 bravo. !
M je počela puzati lagano. .s nogama je skužila kak treba, ali nije još s rukama pa se baci na prsa, digne i opet pomakne s nogama baci na prsa..u rikverc ide bez problema..tak da je već dobar dio dnevnog prošla 🙈 meni je to sve nekak prebrzo došlo..
Papanje nam ide super i više voli povrtne kašice nego voćne.
Eee da, pisale ste o buđenjima po noći, tj.pred jutro ..mi isto s tim muku mučimo.. zna se bar dva put tjedno probuditi oko 4-5 i bude sat vremena budna..ja je naravno pokušavam uspavati, ali uzalud..baš treba proći sat vremena i onda zaspi dalje..
Okrenula sam je neki dan u ergu prema naprijed i sad si je sva glavna..obožava je još više 😆 kolica nismo izvadile zadnjih tjedan dana 🙈😆 neku večer smo izašle iz stana u 6:40, a vratile se doma u 8:15.. 6000koraka sam napravila.. došle doma presvukla ju, stavila na cicu i odmah je zaspala..i ona se umorila od šetnje i svježeg zraka 😆
Nadam se da ću uspjet bit aktivnija na forumu..al kad ona spava ja čistim, peglam, kuham..staaalno nekog vraga imam za raditi..
Poz cure! Evo i mene napokon..ja ne znam kad vi stignete toliko pisati 🙈🙈 nisam dva dana čitala i jedva došla do zadnje strane..
Htjela sam dosta toga komentirati, ali dok sam došla do zadnje strane nemam pojma više o čemu ste pisale..🤦
M je počela puzati lagano. .s nogama je skužila kak treba, ali nije još s rukama pa se baci na prsa, digne i opet pomakne s nogama baci na prsa..u rikverc ide bez problema..tak da je već dobar dio dnevnog prošla 🙈 meni je to sve nekak prebrzo došlo..
Eee da, pisale ste o buđenjima po noći, tj.pred jutro ..mi isto s tim muku mučimo.. zna se bar dva put tjedno probuditi oko 4-5 i bude sat vremena budna..ja je naravno pokušavam uspavati, ali uzalud..baš treba proći sat vremena i onda zaspi dalje..
Okrenula sam je neki dan u ergu prema naprijed i sad si je sva glavna..obožava je još više 😆 kolica nismo izvadile zadnjih tjedan dana 🙈😆 neku večer smo izašle iz stana u 6:40, a vratile se doma u 8:15.. 6000koraka sam napravila.. došle doma presvukla ju, stavila na cicu i odmah je zaspala..i ona se umorila od šetnje i svježeg zraka 😆
Nadam se da ću uspjet bit aktivnija na forumu..al kad ona spava ja čistim, peglam, kuham..staaalno nekog vraga imam za raditi..
Cestitke za velikih 6 mjeseci 🎉
Kad beba spava ili doji prodjem forum. Nekas kad odmaram ledja i muz ga drzi isto prolistam.cisto da mi pobjegnu misli 😁
Bome i ja kad beba pava sjedim ili lezim u miru da ne probudim😅 a i odmorim se malo.
Tipkam uglavnom kod dojenja il kad spava, a neću se micat da ga ne probudim 🙈🤭
Eto vam prigodne 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji