Sagi znaci nikad🤣🤣
Meni je lijepo odjelce😀 bit ce pravi frajer🥰
.
My baby bravo za dobar pregled! Haha i oko pape svako svoju politiku vodi. Ja sam bila na pregledu 7. tjedan nakon poroda pa mi rekao da dodjem za mj i pol za papu. Nisam jos otisla.
.
Meso u pravilu ne kupujemo u mesnici, muzevi imaju domace svinje i pilice, a govedinu,junetinu,janjetinu kupujemo domacu kad cujemo da netko prodaje. Teletinu jedino kupim u mesnici kad vidim da je lijepa.
Skoljka ti si jucer pitala za dinstanje. Mislim da se moze oko godine dana. Kcer kako je navrsila godinu tako je prestala jesti sve osim palente sa vrhnjom i tjestenine samo skuhane u vodi bez ikakvog saftica🤦♀️ to je bila borba. Sa godinu i pol pocela normalno a tad sam odmah i peceno davala🤣 preskocili smo dinstanje😅 a tada su krenuli problemi sa pranjem kose.
.
Bas sam i ja neki dan pomislila na Maju. Ima jos cura koje su aktivno tipkale pa se ne javljaju-Fever, MiniMa, Monalisa, Meddleo,Ae2ew2, Neverand tu i tamo... ajmo javite se cure da znamo da ste dobro.
Karla e i moj tak se odgurne nogama pa poskoci naprijed i zagnjuri glavu, pa se digne pa opet😂 ja velim da skace kao zec u mjestu 😂a neki put gmizavac 😂
.
Da cure javite se 🤗
.
Pa recimo ja citam i tipkam kad stignem nevezano dal spava ili ne, ak se igra na podu a ja nista ne radim, prije sam tipkala kad dojim, ali sad rijetko tad jer ga mazim ili mu pjevam ili ga pokusavam uspavat, nadje se vremena usput🤪
.
E moja danas cijeli dan nije kakala, i čini mi se da ju je malo i mučilo. I ja nju okupam, nahranim i stavim na spavanje. I čujem kako njurga i dođem u sobu da joj vratim dudu, kad ono cijelaaa soba smrdi, dođem do nje a ona se smije, a pelena pokakanaaa 😂😂
Skoljka, i to sto kazes! Mene pak pece savjest oko zracenja i wifija oko njegove glave 🙄 nekad kad mu upalik white noise na mobu po danu iakljucim wifi. Tko mene treba ionako osim muza 🙄😂
Sad mi pobjegao komentar za Mikicu 😂😂 ala srece! A gledaj pozitivno, bar je sad a ne u 2 ujutro, to mi bilo nesto najgore ikad 🤦 mi smo na 4 kakanja ovaj mjesec, yay 🙄
Joj Malina meni cak bilo draze kakanje u sred noci nego ovo sada svakih par dana. Danas obavio nakon 5 ili 6 dana. Mislim jel starija kakala i kada i kad je on i na kraju se pogubim. Pocet cu pisati🤭
Nocna zakazala ili svi spavate🤞
Evo trece budjenje i nadam se spavanju dalje...
Nocna zakazala ili svi spavate🤞
Evo trece budjenje i nadam se spavanju dalje…
Moj je nakon buđenja i paoamja postao jako nervozan, baš se grčio, plakao 🤔 tak da smo ga ouno nosili, na kraju sam ga umotala i onds je barem mslo spavao. Ne kužim otkud sad ti grčevi 🙄
Sas jede drugi put pa se nadam da će zaspat.
Skoljka, i to sto kazes! Mene pak pece savjest oko zracenja i wifija oko njegove glave 🙄 nekad kad mu upalik white noise na mobu po danu iakljucim wifi. Tko mene treba ionako osim muza 🙄😂
I mene, ali mislim da ga od zračenja svakako ne mogu izolirati 🙄
Jutroo evo kavice za sviju ☕☕☕☕
Ja sam manje komentirala ovih dana jer sam u guzvi bila oko tih pregleda po citav dan na putu pa dana između nadoknađuj ostalo, jucer pekmez pekli. Nije da sam ja od previs peglanja i ciscenja utekla od foruma 😂 starija je sad na kontrolama rekla za peglu da je usisavac pa eto toliko je cesto vidi tako da sagi eto ja peglam kad beba pegla 😂 a inace joj je verbalno iznadprosjecno 😁
Bilo je preslatkih bebica ovaj tjedan i jedni jako jako slatki zubici 😍
Sretni puni mjeseci kome nisam stigla cestitati, mislim mickey i nesjecam se jel jos ko bio 😓🎊
Nama se jucer nski dan tako potrefio da je oko 6 jela kasicu palentu i krusku i znaci nista bolje nije spavala nego prvi dio veceri jos nemirnije tako da sad sigurno znam da se nebudi zbog gladi.
Sortiraj odgovore
Najstariji