Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    19. Rujan 2020. 23:10

skoljka

Joj sto bi ja tu rumbu, produzila bi mi zivot. Nikako muza, ubjediti da mi to treba. Mislim da to vise nije preskupo kao sto je prije bilo.

Mi imamo xiaomi..rumba je preskupa..
    Xiaomi je nama odličan, već ga dvije god imamo. Baci oko 😉 uzeli smo i naljepnicu za njega, pa nam je sad usisavač bubamara 😁 https://ibb.co/4NbfXsk

Jahanara
    19. Rujan 2020. 23:20

sagi

Meni par dana ne smeta nered, al onda poživčanim i sve mi smeta 🙈😁

Ovo kao da sam ja pisala🙊 

Boa35
    19. Rujan 2020. 23:28

Pupi madam se da ćete brzo ozdraviti! 
    Ee pa vidim da nisam ja jedina koja čisti kad dijete spava 😁😁 mene to nervira užasno..već sam dva put prala prozore na stanu od kak sam rodila..a prije poroda ih oprala 🙈 ja malu u hranilicu i ona samnom pere prozore..tak znamo i kuhati skupa 😁 a za peglanje isto kužim..meni je soba od malene bila peglaona i svaštara..sad kad je dijete nemam gdje s robom .jer su nam sobe od 10kvadrata u stanu i stane doslovno krevet i ormar..i onda kak mi se opere, iz sušilice odmah taj dan peglam jer  nemam gdje držat tu robu.. 🙈 
    Cure želim vam svima dobru noć s minimalno buđenja! 
    M je zaspala u pol 10 i evo već smo imale dva buđenja..jedno sam je stavila na cicu a drugo mislim da je sanjala nešto pa je vrištala, no čim sam je uzela se smirila i zaspala. 

skoljka
    19. Rujan 2020. 23:40

Joooj uvijek fulam vasa dopisivanja, a gledala svemirca jbt film traje od 8 tek sad zavraio, a sta cu morala odgledat volim te sto bi moj muz rekao fantazije 😄

Oooo pupi bas mi vas zao, samo da sto prije ozdravite, nadam se da cete se i veceras naspavati.

Sanja ja mislim da ti to nisi dobro obrisala, mogla bi jos jednom da utvrdis 🙊😂, izlizat ces pod zeno, jos cđes ga morat lakirat 😂. A cuj ako imas puno stvari a stan da se jedva okrenes, onda normalno da se sve vidi, ali nevjerujwm da ti je toliko prljavo nego ostavljanje tipa casa, carapa itd tam gdjw im nije mjesto pa ti dize zivac. Jel hodate u obuci? Kod nas se izuva obavezno 😁
    .
    Sagi kod mene se stakla vide, dekori su samo sa strana, rolete nikad ne spustam. Inace imam 18 prozora na kuci 🙉🙄bolje mi da se sakrijem 😶

Maluna ma bravo, jesi jos i noge podigla da se ispruzis, ko covjek odmoris😂 i jel te sveki u cudu gledala 😁
    .
    Karla di si kupila xiaomi, ma nije meni bitna marka, samo nek radi posao. Slatka 🐞 Inace A je omiljema pjesmica o bubamari ☺️

Corine ee da to ste upravu da bolje prolaze one koje kao nista nemogu/neznaju. 

sagi
    19. Rujan 2020. 23:51

Karla89

skoljka

Joj sto bi ja tu rumbu, produzila bi mi zivot. Nikako muza, ubjediti da mi to treba. Mislim da to vise nije preskupo kao sto je prije bilo.

Mi imamo xiaomi..rumba je preskupa..
    Xiaomi je nama odličan, već ga dvije god imamo. Baci oko 😉 uzeli smo i naljepnicu za njega, pa nam je sad usisavač bubamara 😁https://ibb.co/4NbfXsk

Mi ga uzeli kod useljenja u stan. 
    Super naljepnica, nisam ni znala za to, moram bacit pogled. Iako mi svojeg zovemo wally, ne može sad bit nešto novo 😁 

sagi
    20. Rujan 2020. 00:03

Skoljka mi svojeg kupili preko Alija, skladište u Poljskoj. 
    Isto ga imamo skoro 2 godine i stvarno smo zadovoljni. Pogotovo mi je bio super kad sam odlazila na posao, imala schedulirana čišćenja kad nas nema, il se ovak sjetim pa upalim prek moba da krene čistit.
    Znam da sam se uvijek iznenadila koliko prašine u spremniku, a radio svaki ili svaki drugi dan. I prošo bi cijrli stan od 60ak kvadrata, male pragove hodnik kupaona prolazi.

Zaspao je oko pol 8 i nakon ne znam koliko imamo prvo hranjenje prije ponoći već 🙈

Jahanara
    20. Rujan 2020. 06:40

Jutro!
    Evo lonac ☕ skuhan, trebat ce mi danas. 
    Zaspao isto na vrijeme kao i tvoj Sagi oko 8, al mi smo prvo budjenje imali oko pola 2. Drugo u pola 4 i od tada mogu reci da sam budna. Malo pojede, spustim u kinderbet za 5 min on kenjka. Pa ispocetka.

20. Rujan 2020. 07:06

Jutro... Pa ja mogu reci da je ok noc premda neznam jel 4 buđenja il vise....zaspe u pola 9 i mi svi kako smo umorni odemo isto i budila se valjda samo za jesti nije se bzvz vrtila, bit ce da joj pase sto je zahladilo. Mislim nemogu se ja previse zaliti ona je preko dana budna 2 h pa onda spava sat ipo i lipo mi je kasice prihvatila. Juce je mogu reci propuzala jer napravi bas dosta puzajcica da dođe do cega zeli tako da ona od 4mj nije stala sa ucenjem neceg novog.
    Sanja i moj je stan od 38 kvadrata s tim da od garsonijere mi napravili dvosoban. Istina dok je starija bila beba stalno bi cistila dok bi ona spavala. Sad isto cim uvatim usisavam ali nestignem toliko cesto, ali zato mi mora biti sve na svom mjesto jer ako nije organizirano sve i fukcionalno onda je nered (za moj pojam). Sa prozorima se nikad ne zamaram, mozda 5 put oprani u ove 3 god 😂 nevide se iza zavjesa 😂
    Pupi madam se da cete brzo ozdraviti. Moje obadvi je eto drzala 2 dana temp i prehlađene eto tjedan dana, ali obadvi super podnose, dobro starijoj je lakse jer moze nos ispuhati, bebi cistim fizioloskom i nakapam sinomarina kroz dan par kapljica i ona mi je super. S tim da je moguce da je to kao korona jer poznanica mi je pozitivna i njena mala koja je krenula u vrtic i nebi ni skuzile da im djed nije zavrsio na hitnoj i njemu potvrdili inace su mislile da je obicna prehlada. A moje su se na igralistu druzile sa vrtickom djecom. Tako da se meni sve vise cini da je ta korona prenapuhana glupost koja je upropastila svima ovu godinu.

• Sancy3
    20. Rujan 2020. 07:28

Jutro svima, kava skuhana al jos nisam stigla do nje, ma ne ovo samnom je stvarno komedija evo reko necu danas nis radit i mali izbljucka pola sobe… To mi je suđeno valjda😂😂😂

Jahanara
    20. Rujan 2020. 07:51

Haha Sanja hoces neces bome ces ribati🤣🤣🤣
    .
    Mellorine ja ne znam sta bi rekla za tu koronu🙄 poznajem par ljudi koji imaju koronu a zdravi bez ikakvih simptoma. Bili su u samoizolaciji i recimo da poslodavac nije trazio test ne bi ni znali da je imaju. S tim da u samoizolaciji ne testiraju sve nego samo one koji imaju simptome. Koliko ih onda ima nakon samoizolacije da su pozitivni a da ni ne znaju. Ne mozemo zivjeti pod staklenim zvonom tako da se previse ne zamaram s tim. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.