Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Rujan 2020. 07:08

I najvaznije opet nisam rekla vec nekolko dana zaleti se i napravi bas pravih nekoliko puzaja da dođe do necega i svako malo se posjeda da pogleda bolje di je sto 😁

skoljka
    19. Rujan 2020. 07:29

🤯 Kako sam ja glupaaa. Nocas se probudio u pol 3 igra se djete izmem ga podojim i zaspao, cujem ga maloprije igra se pogledam na sat skoro 5 reko da ga podojom dok se nije skroz razbudio da zaspe. On doji onak nezainteresirano i dalje se igra, oci najotvorenije, gledam po aobi kako se tak jako vidi a tek ce 5, zavrsilo djete. Opet pogledam na sat 7:00 😏, sta mi je sa ocima. Da sam procekala jos pol sata pa ga onda dojila, on bi lijepo zaspao a ja ustala.

Jutro ☕ moze i meni kava, da mi se oci otvore

Jahanara
    19. Rujan 2020. 09:15

Naravno da nismo nastavili spavati😞
    .
    Mellorine bravo za malenu! Brzo je ona to sve krenula👏

Boa35
    19. Rujan 2020. 10:33

Jutro! 
    Ispalo je da ja samo čistim doma i peglam 🙈🙈 😁😁
    Mislim, volim da mi je sve uredno i tiptop, al uz dijete to baš i ne može tako.. jedva sam prihvatila da će mi dnevni postat igraonica 🙈🙄
    Nadam se da je vaša noć prošla bolje nego naša .. probudila se jedno 742 puta..više ni ne znam.. još danas goste imamo, već su mi lazanje u pećnici za ručak, da ne moram to raditi kad oni dođu a i volim da odstoje sat vremena nakon kaj se ispeku, onda finije budu..uglavnom danas ću zombi biti cijeli dan.. idem sad skuhat još jednu kavu 🙃 uživajte u vikendu!! 

19. Rujan 2020. 10:41

Karla nase dvi se i dalje stvarno dobro prate, one kao da u isto vrijeme imaju te lude noci. A sto se tice pospremanja salim se i ja sam takva bila dok sam sa starijom bila sama, a sad jednostavno nestizem pa sam odustala. Znas kakva sam kad sam imala posebno kutiju za slikovnice, posebno za igracke koje sviraju i posebno sve ostale i normalno mala to sve zacas pomijesa i razbaca i pospremi ona, ali ne ja popravljaj za njom, muz mi govorio da nisam normalna 😂 a jednostavno volim da je sve na svom mjestu, ali vise neide 😂

brankica09
    19. Rujan 2020. 11:37

Dan cure 😊
    Klasika sa 386 budenja, potraje li ovo jos neko vrijeme ja cu prolupat 🤯🤔🙊 po danu ionako ne spava duze od pola sata , a sad ovo budenje po noci je pretjerano 🙄 pocelo je sa njenih 4 mjeseca, uskoro ce 6, kao regresija moze trajat tjednima 🤔 e sad sumnjam da je regresija jer ona zaspe bez problema i po ritmu od pocetka ( setnja, kupanje i spavanac)  i po noci nema ludovanja da ne zeli spavat ( cica i zaspe)  ako su zubi pa tu nema kraja 🤣 stalno ce neki nicat 😏🙈 nisam pametna sta da radim 🤷‍♀️🤦‍♀️ da je skok pa nebi trajao ovoliko 🤷‍♀️ 

sagi
    19. Rujan 2020. 11:38

Jahanara

Naravno da nismo nastavili spavati😞
    .
    Mellorine bravo za malenu! Brzo je ona to sve krenula👏

Nismo ni mi 😵
    Eto već se vratili iz Avenuea, kupila mu vesticu u Bennettonu, bila na sniženju, a bit će hladno u subotu, i mucasti prsluk u Pepcu jer mi je bio sladak 🙈 htjela sam sebi kupit cipele, al nije bilo mojih cijanih i onda je već Teo bio nervozan i nije mi se dalo više.
    Preletila baby dućane, nema niš pametnog pa će imat onaj kompletić i gotovo.
    Mislila da ćemo do Arene, al zaključila da mi je bitniji odmor, a i nekako želimo što manje bit izloženi jer mi sve više poznatih u samoizolaciji 🙄

My baby
    19. Rujan 2020. 11:38

Dan curke! Da vam dan prodje bolje od nespavanja.❤️

sagi
    19. Rujan 2020. 11:40

Što de tiče kuhanja i spremanja, nisam pospremila igračke s poda da upalim rumbu i čekamo da nam dostave burgere #zenagodine 

sagi
    19. Rujan 2020. 11:42

Mellorine baš se nasmijala na usisavač i peglu 🤭😂
    My baby je solidarna pa nije rekla da je Lady Di prespavala cijelu noć 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.