Kad je vec cijela na tatu, pa nek bar ima moje knjige 😂🥰 nije fer 😂
Evo jedne prigodnehttps://ibb.co/G2wrXGP
🤣🤣 kriva slika
Evo pravehttps://ibb.co/RzrgcwZ
Ziva istina 🤣🤣
Hej žene, imam jedno pitanje za sve koje ste počele davati bebama kašice. Skoro nitko nije čekao 6 mjeseci starosti, a to svugdje čitam da je preporučljivo. E sad, jeste vi počele sa hranom iz potrebe, jer bebe ne doje dobro, ne dobivaju na težini, ili iz želje da ih hranite ? Ja jedva čekam da R počne papati, ali sad ne znam dal da čekam jos ili ne? Pedijatrica nam je rekla da krenemo bilo kad između 4.-6.mj.
.
Moreeeeeee
Hhaha jahanara sreca moja ne lici na tatu😂
Moja je precrtana tata a sad i Teo pocinje sliciti😅
Hej žene, imam jedno pitanje za sve koje ste počele davati bebama kašice. Skoro nitko nije čekao 6 mjeseci starosti, a to svugdje čitam da je preporučljivo. E sad, jeste vi počele sa hranom iz potrebe, jer bebe ne doje dobro, ne dobivaju na težini, ili iz želje da ih hranite ? Ja jedva čekam da R počne papati, ali sad ne znam dal da čekam jos ili ne? Pedijatrica nam je rekla da krenemo bilo kad između 4.-6.mj.
.
Moreeeeeee
Po ovome kako nama kasice ide mi cemo sa 6 godina pojest nesto 🙈 a ne sa 6 mjeseci 🙊
.
Moreeeeeee
Mi smo krenuli jer ne dobiva previse na tezini a i vidim da je spremna, samo zijeva kad vidi zlicu. Danas smo imale pirovu kasicu s bananom i sve je pojela, samo je isla ammmm nmmm mmmm 😂 presmjesno
.
Moreeeeeee
Moja super dobiva na tezini, oko 9 kg je , ne vazem ju vise ludacki kao.prije 🙊 da se navikne na nesto drugo osim cice 😋 ali nije bas uspjesno 🤷♀️
Maamma uživajte na moru 😍
Corinne moja je bas zijevala na žlicu a i moram uvest jedan obrok do njezinih 6 mjeseci jer završavam sa porodiljnim 🤷🏼♀️ Moja je čisto solidno to prihvatila
Sortiraj odgovore
Najstariji