Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    16. Rujan 2020. 10:00

Jahanara

A ne znam sto bi rekla, toliko oprecnih misljenja. Mi se jos vozimo u kosari u kojoj isto nije stisnut nego mu postaje mala u duzinu i zato sam mislila prebaciti u sportski dio al u nulti polozaj.
    Baby gym i mi koristimo i zabavi se u njemu.
    .
    Ma najbolje je tako kako Mellorine kaze, poslusati savjete i uzeti neku sredinu.

Da, nama je košara tijesna i nervozan je, više voli bit u jajetu ipak. Tak da košaru više nećemo koristiti, za sad jaje pa možda nekad kratko sportski.
    Baš sam pričala s mužem, na kraju bolje nikam ne ić pa radiš najbolje kaj znaš po nekom svom instinktu. 😁

• Sancy3
    16. Rujan 2020. 10:13

Cure evo da vam uljepsam jutro bila je uplata! Bas se nisam nadala nekako je uranila ovaj mj. 

Jahanara
    16. Rujan 2020. 10:29

Sagi potpisujem vas zakljucak😁 ides u najboljoj namjeri kako bi naucio nesto a na kraju te zbune samo. Druga stvar oni koji bas moraju.
    .
    Sanja hvala na info😀 

My baby
    16. Rujan 2020. 11:30

Mickey i ja sam cula da je buternut tikva skroz super pecena bas se razmisljan da si ispecem i ja probam.ostale stvari sta se smije ili ne smatram da dijete ne bi trebalo u klokanicu ako ima problem s kukovima a ovako ne znam zasto ne pa niko od nas ne nosi 0-24 h dijete.moj sportskije slican polozaju kao ujajetu pa ju vozim u sportskom.njoj super meni super😂.

skoljka
    16. Rujan 2020. 11:39

malina08

Skoljka, imas Kralj lavova za 3,90kn na Tisku

Aha znaci to je na Tisku? 
    Jel trrba nesto kupiti pa za tak malo novca slikovnicu ili? 

Kod mene od 5:30 do pol7 kad sam se valjda ukomirala pa vise do 8 nisam cula, cviljenje, odbijanje sise, dudu glabao pa ispadne pa trazi ppa glavu zagnjurio u madrac, pa se bacio na ledja na mene i nemam pojma kako je zasutio ili mozda i nije al ja vise niaam cula. Neznam jel to zubic izbija ili sta je, trebala bi mu u temp izmjeriti mozda nesto mi u glavi vruc, a nemam auto do sutra da odem do ljekarne po gel za zubice.

Pa to je izluditi sa tim dr, svaka klinika/bolnica/pedijatar svoje tjera, i koga na kraju poslusat 🤯😵

skoljka
    16. Rujan 2020. 11:44

E da, zaboravih vas pozvati na kavu i kremsnite 🥳 ☕🎂
    Kako god lete, sa 32 zatrudnila, sa 33 rodila A, sad vec 34 🙊🤪

• Sancy3
    16. Rujan 2020. 11:50

skoljka

Jel to danas rodendan?? Sretan rođendan, sve najbolje zelim!! 😘😘

Jahanara
    16. Rujan 2020. 11:56

skoljka

Sretan rockas, sve najbolje zelim🥳🥳🎊🎉

• Pupi30
    16. Rujan 2020. 12:06

Sretan rodjendan Skoljka!! 🎂🥂🎉🎊🎁

MickeyMouse
    16. Rujan 2020. 12:11

Skoljka sretan rođendan! 🎉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.