Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anita91
    14. Rujan 2020. 23:20

Ja danas u dmu kupila one pirove i rizine kasice i sad nemrem spavat jer sam preuzbudjena posto cu joj sutra dat nesto do toga i plus sta vec 2 dana pjevam o ziru od houdeka 🤦‍♀️

15. Rujan 2020. 07:29

Jutroo
    Evo za divno cudo ja naspavana 😁
    Premda je jos imala preko noci malu temp super je spavala. 
    Mi imamo citavu tu kolekciju 5 minutnih prica svekrva to sve pokupovala. Meni su super, ja ih ispricam po slikama jednostavnije jer inace nemoze popratiti pricu. Pa pomalo cemo na citav tekst prijeci kad bude bolje kuzila. Ima dosta slikovnica i njih odmalena obozava. Cak jucer kad smo bili na goljaku rekla nam je psiho i logopedica da je verbalno nadprosjecna i sto nrzna imenovati zna rjecima objasniti sto je. E al zato steka malo u igri s kockama po modelu ali sad znamo sto vjezbati 😁
    .
    E za poklone kod mene ide principom vrati jednako i svi zadovoljni 😂 ako nista cestitka od 200kn i cao. Ali da jos najbolje ako recu sto. Meni je to stoput bolje tako i za starijoj za rođ mi je super kad pitaju jer npr robe dobije i ima na bacanje. A sad je bila u fazi bojanki i to mi je super ko je pitao pa joj to poklonio. 

MickeyMouse
    15. Rujan 2020. 08:13

Jutro svima! Imali smo seansu smijanja i pričanja u 5 ujutro ali okej nije dugo trajalo 😄 pa je produžila do 7.
    Danas probavamo krumpir u kombinaciji sa butternut tikvom i malo maslinova ulja 

• Pupi30
    15. Rujan 2020. 08:15

Jutro! Da li je koja od vas imala problema s grlom nakon poroda.Ne znam sto smijem konzumirati a sto ne?

15. Rujan 2020. 08:17

https://ibb.co/3pBSMG1

https://ibb.co/JmcMrB5
    Evo mali dio nasih, kod obe babe ima jos dosta. U lidlu zna imati bas sa lijepim ilustracijama, poslikam vam tu popodne.

Vaki
    15. Rujan 2020. 08:18

Jahanara - mi trenutno čitamo Videkovu košuljicu, Zmiju u školi, Žabca i stranca... Učlanjena sam u Svijet knjiga pa svaka 2 mjeseca povoljno kupujemo nove slikovnice. Već imamo zavidnu kolekciju. Od klasičnih bajki voli Ivicu i Maricu, a Bambi mu je pretužna priča pa ju preskačem. Crvenkapica nam je malo dosadila, ali Tri praščića uvijek prolaze.
    Karla, Mellorine - čestitam!
    Sagi - nadam se da će mama brzo ozdraviti! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

15. Rujan 2020. 09:05

Sanja, kako prosla noc?
    .
    Mi samo dva dojenja 🤷🤷🤷🤷 i jedno 4 okretanja sa trbuha na ledja, al nije gundjao vec dalje nastavio spavati. A na trbuhu sam ga opet uspjela utjesiti tapkanjem i masazom po ledjima 🥳 bilo oko 2 ujutro, jedno 20min je trajalo, bas mi se JAKO spavalo, ali uspjeli smo 💪
    .
    Jel koja jos ima paradu sa okretanjem po noci?

Jahanara
    15. Rujan 2020. 09:24

Jutro zene!
    Hvala za preporuke!😀
    .
    Mellorine super da ste dobro spavali bez obzira na temp! 
    Sanja kako ste vi?
    .
    Malina moj stenjka dok se ne okrene na ledja sa boka a onda lezi ko truba. Ne znam kad se taj misli pocet okretati.
    .
    Po novom se budimo svaka 2 sata po noci🙄

Jahanara
    15. Rujan 2020. 09:50

Sagi tek sam sad skuzila za tvoje i koronu. Brz oporavak zelim!

15. Rujan 2020. 10:17

Jahanara

Jutro zene!
    Hvala za preporuke!😀
    .
    Mellorine super da ste dobro spavali bez obzira na temp!
    Sanja kako ste vi?
    .
    Malina moj stenjka dok se ne okrene na ledja sa boka a onda lezi ko truba. Ne znam kad se taj misli pocet okretati.
    .
    Po novom se budimo svaka 2 sata po noci🙄

Ne bi vjerovala, al moj se trudi okretati na trbuh nakon navrsenih mjesec dana, spavao je stalno bocno. I od tad se napinje i napinje na trbuh, cak sam i snimku to stavila jednom kad je imao 2 mjeseca. Napokon je docekao svoje. 
    Ja njega spustim na krevet dojiti i eto ga vec na trbuhu. A po noci ga moram prodrzavati rukom dok ne legnem pored njega jer se instant okrene na trbuh. Kak da tak sisas dijete drago 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.