Ja sam sa starijom dobila “Kako je Josipa došla na svijet” i onako hormonalna plakala valjda dva tjedna radi te knjige 😂
Jahanara moja jako voli ovu knjigu, klasične bajke su (crvenkapica, princeza i žabac... ima popis na slici) i nisu dugo i široko pisane nego bas onak taman. https://ibb.co/wypXdZS https://ibb.co/JnHsD3v
Ali ja i dalje pričam mamu kozu (vuk i 7 kozlića) i po novom dedu i repu - svaku večer još joj nije dosadilo 🤷🏼♀️ E i imamo sve one slikovnice sto su bile na Kiosku one 5-minutne price i to isto jako voli
Hvala Mickey! Pola prica imamo, pola nemamo, mozda bi i mogla uzeti. Mi imamo dvije te 5-minutne. Pocela sam kupovati al ona nije bas bila zainteresirana za njih. Prosle godine joj je sv. Nikola donio price o Djedu Mrazu koje i dalje citamo🙆♀️ tu i tamo ubacimo neku drugu al vracamo se te. Ako ti zatreba to je ova knjiga https://ibb.co/G2wrXGP
Hahaha Skoljka ako su kupili kuhinju u ikei ti kupi onu djecju fotelju sto se mozes njihat u ikei 😂pa da mu skupljate asortiman.ja malu mislim hranit u jajetu kao sto sam i ostale cure.a znam skoljka o cemu pricas jer moj muz ima takve prijatelje bogatune gdje je mama od te djevojcice rekla da sve sto pozeli joj kupe,a da ne kazem da ce mala sad sest godina jos pisa u tutu🙄jer je to kao lakse.ja se s njima ne nalazim na kavama,jer nju ne mogu ni slusat kako prica jer je najpametnija osoba na svijetu.a ima izjave tipa kad dijete dobije usi treba ju namazat hidrogenom iz boje za kosu i takve nabuloze.
O bože. I onda se ja loše osjećam ak ga ne dignem il presvučem jer ću jadnog uništit 😁
Ima na tisku knjigica Kralj lavova za 3,90kn. Kupila ja danas, a izlazit ce i druge poznate bajke ali za 21kn. Onak su zgodne i fora za kolekciju. Inace, ja sam bebana uclanila vec u knjiznicu, besplatna je prva godina 😁
Cure sretnih 6.mj vam zelim
Kod nas danas ludnica sad je plakao sat i pol bez prestanka izgleda da ga bas zubi posteno muce jer je bas trpao rukice u usta i vristao... Dala sam mu i gel, i sirup, sad je muz otisao po lupocet cepice dobili smo preporuku da probamo, nekako se nadam mirnoj noci proplakala sam skupa s njim...
Ima na tisku knjigica Kralj lavova za 3,90kn. Kupila ja danas, a izlazit ce i druge poznate bajke ali za 21kn. Onak su zgodne i fora za kolekciju. Inace, ja sam bebana uclanila vec u knjiznicu, besplatna je prva godina 😁
Mi imamo cijelu plavu Disney kolekciju, kupovali dok je bila skroz mala kao Teo sad. Ima u toj kolekciji Kralj lavova pa mi je bilo glupo kupovati istu. Ne mogu nogdje naci popis knjiga iz te zlatne kolekcije.
Otisao post prije nego sam zavrsila. Super za clanstvo😃 obozavam citati-sad ne stizem nista drugo osim bajki za laku noc 😅. I bas mi je to lijepo kad se djeci citaju price.
Jahanara ova mi se knjiga čini mrak! Mislim da sam riješila Božićni poklon 😎 ja obožavam citati, znala sam po dve/tri knjige pročitati prije neg sam rodila prvi put. Sad stvarno slabo čitam sto mi je bas zao ali biti će prilike kad malo narastu. Do tada - slikovnice i bajke 😃
Sanja nadam se da će se smiriti nakon cepica! 🤞🏼 Da noc dobro prođe
Sanja 🤞🏻da noc prodjw bezbolno i mirno.
.
Kad se djeci uopce pocinju citeti price. Imam neku malu od bebimila slikovnicu sa pjesmicama i obkasnjenjima kako se djete razvija po mjesecima do godine i onda legnem na pod i citam naglas i A me gleda, slusa, smije se, kao da kuzi 🙈😂Ja sam isto ljubitelj citanja ☺️
Skoljka možeš kad god hoćeš, sto ranije to bolje. I ovo sto čitaš je super 😄 ja imam jednu malu knjigicu Mala sirena i to sam starijoj čitala od kad je bila dva/tri mjeseca. I sada čitam maloj isto, i seka joj “čita” - legne s njom u teretanicu pa listaju slikovnice. Meni je to prekrasno. Neki dan sam starijoj upalila crtice da mogu malu okupati i uspavati i čujem iz kupaone kako govori: ovo je žuta, ovo je zelena, ovo je majmun, ovo je lav... i prolazim a ona si uzela knjigu i gleda - a crtici upaljeni. Meni je srce bas bilo puno 😄❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji