Evo i nas, mene ni krigla kave danas nece spasiti. Ovo moje cudo me drzalo budnom od 3 do 5, a onda krece niz buđenja svakih sat vremena. Znate na što se sinoc probudio? Na moje koljeno koje je škljocnulo!!! Wtf!? Dobro da smijem uopce i disati. Danas je plan da i ja spavam na kauču a malac sam u sobi.
.
Kad se sjetim svojih cimerica.. jedna je hrkala ko muškarac sto me uzasno zivciralo, a druga je cijelo vrijeme plakala i nije pricala ni jedan jezik kojeg znam. Ja sam jedva cekala ici doma.
.
Nama je pedijatrica rekla da uvedemo hranu između 4.-6.mj. i da uvedemo što više različitih namirnica, zbog alergije. Ja R dajem kapi na žličicu, pa vidim da mu jos ne ide to gutanje. Tak da cu pricekati neko vrijeme. Bojim se da ne krene jos više dobivati kg, i ovako od samo dojenja mu ide predobro.
Školjka ja isto ne bih još nudila drugi obrok, jer samo mjesec dana papate i niste zamijenili cicanje u to vrijeme..
Moja evo već nekoliko dana nakon prvog spavanja ne želi cicati, jer valjda zna da ide kašica..al još sigurno mjesec dana nećemo drugi obrok uvesti.
Pupi baš mi je žao za ovo u bolnici..neki stvarno nemaju osjećaj za druge.. nama je jedna cura bila u komi, nije se mogla ustati, slabo joj bilo, pa smo joj mi bebicu dodavale i pomagale dok nije došla sebi..
Corine da, da.. nama je obavezno ako ne spava da se trzne ili probudi ako mi koljeno škljocne 🤦 ili kad stisnem tipku na baby phonu 🤣
.
Što imate danas na meniju za kašice?
Ja kombiniram jedan dan voćnu, drugi dan povrtnu.. al voćna nam baš i ne prolazi lijepo kao povrtna.. i ne znam jesam li pisala, al skužila sam kad bude samo voće u kašici da mi je taj dan divlja i teško zaspi.. 🙄 ne znam jel slučajno ili je šećer iz voća drži budnom..
Nego, kod nas je danas batat, tikvica, celer i zobene.
Karla kad radis povrtne sa zitaricama jel ih na vodi radis ili na mlijeku? Ja jos nisam u povrtne stavljala zitarice druge osim rize.
Jutros smo proso sa ad i bananu, samo sam ju izgnjecila i tocno na svaki komadic nagon na povracanje, bas ju moram izgnjeciti skroooz.pojeo oko 100 pa dojenje nakon pol sata na kratko i zaspao 19 min a inace oko pol sata 🤷🏻♀️
.
Ja sam primjetila da je moj divlji ako ja slatko jedem puno, tako da sad alabijw jedem a i meni dobro dodje, a voce tamanim ono bas, sad svega a ja ljubitelj veliki voca.
.
Corine umrla sam na tvoj post i na koljeno i na hrkanje. 😂😂
.
A jooj pupi 🥴
I kod mene je bila jedna cudna cimerica tek joj je drugo al valjda odmah nakon poroda je htjela kuci, a poradjala se u sobi do moje i urlala za sve zene skupa koje su se tad poradjale, ja pocela plakati kad sam nju cula. Cudom se cudila da kako mene tak rez boli, da sto sam se onesvjestila, pa joj osoblje nije pasalo ma svasta nesto. Stalno je bila na mobu u razgovoru i teazila sta da joj donesu od odjece da ona nece biti u pidjami tu, pa kako je taj dan proglasen prvi oboljelii od korone u HR, da ona hoce van iz bolnice da ona nece tu ostati zarobljena............. 🙉🙉🙉🙉
Na koji nacin dodajete ad u namjernice?,na jednak nacin ga pripremim i onda ga samo ubacim ili postoji kakav odredeni postupak? I dali je zitarice potrebno namakati da omeksaju ili ih samo ovsko ubacujem?
Nekako me strah kao ubacivat ad u hranu ako on moze stajat samo40min e sad neznam dali to vazi i u namjernicama?
Karla ja ću te zagnjaviti ak možeš opet staviti onu sliku sa tablicom 🙈 nisam je spremila a nemrem naći 🤦🏼♀️
Kod nas danas jabuka i proso. Prošlo je solidno, nekih 100 grama je pojela ali isto bolje pojede ak je povrće 🤷🏼♀️ Doduše uveli smo samo jabuku za sada 😂
Ja sam imala jednu cimericu i bile smo super ta dva dana al nismo uzeli kontakte. Pupi bas ružno od njih, ta curka je bila prvi put mama i pomogla sam joj sto sam mogla. I kremu za bradavice je zaboravila i to sam posudila joj i magnezij. A sa starijom kad sam bila sam ostala super sa cimericom i dalje se čujemo 😄
Jase cujem s jednom mamom s kojom sam lezala u 35 tjednu ona je bila 4 tjedna manje trudna ali je lezala zbog previje.na kraju smo isti dan rodile ona u 34 tjednu i s njom sam non stop u kontaktu ivjerovatno cemo se ubrzo i vidjet sa bebacima.kad sam rodila bila sam sama u sobi,zadnji dan je dosla zenskica pricale smo zekale se ali nismo ostale u kontaktu ni razmjenile brojeve.
Bokic zenske 🙈
Noc sa 3 budenja, hvala ti Boze da malo dodem sebi 🙈🙊🤣 ti zubi ce me izludit 😋
Cujem se sa curama s kojima sam bila u sobi, ubrzo bi se trebale i nac 😊 super su mi bile , i dosta su mi pomogle s R donijet, primit, dodat mi ju 🥰 kad se sjetim dizanja i spustanja na krevet oblije me znoj momentalno 😋 a sa curama s kojima sam bila prvi dan na intenzivnoj se ne cujem, nismo se sjetile razmjenit brojeve 🤷♀️ili nismo bile u stanju 🤣
Stigao paket iz sinsaya 🤩
Brankica, slikaj robicu!
.
Moje su bile neke cudne cimerice, obje na carski bile, ja u noci kak sam rodila tako sam dosla u sobu i njima dala vode,one se krizale kak.mogu hodat a rodila prije 2h.
Mladje su od mene bile, dugorocno se nisam vidjela u nekom prijateljstvu s njima.
Cujem se s frendicom s faksa iz Siska, svaki dan, 3 tjedna su razlike bebaci pa nam to isto fora 😁
.
Stigla nam klokanica s njuskala, omni 360 pa javim dojmove!
Sa cimericom nisam pretjerano komunicirala tako da nismo u kontaktu.
.
Brankica slike robice cekamo🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji