Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Libica
    03. Rujan 2020. 18:55

Malina sretna 4 mj! Ja isto razmisljam o vreci, ima zgodnih u Ikei, al ja mu pod madrac zataknem poplun pa se ne otkriva zato razmisljam dal nam treba 🤔 meni je veci problem sto su mu, kad ga uzmem po noci, mrzle ruke i usi.. a ne mogu ga bas u kapici i rukavicama stavit da spava. V jako slini, al nista od zubica, mislim da samo ne zna gutat slinu pa izlazi van 😄

Beba V. ❤

03. Rujan 2020. 19:01

Jao koliko novih zubica i papalica i svega, kod nas sve standard, sve je cesce na koljenima i stalno se ljulja, samo cekam kad ce skuziti i krenuti prema naprijed.

sagi
    03. Rujan 2020. 20:04

Teo danas visi na cici, max 2 sata prođe, traži non stop. Odspavao je dva put po skoro sat, a inače sisa, ruke,ne želi bit sam nikako. Možda blagi skok il nervoza pred cijepljenje, eto da je sutra bio takav, rekla bi da je to posljedica 😁
    I sad opipam ogromnu kvrgu ko ploču na sisi. ne znam kad se stigla napravit pobogu 🙈

My baby baš te krenulo 🙄
    Ja isto čitam kakav je seks spomenula Malina, a da nisam skužula, i još si mislim pa kud sad s proljevom 😂😂😂🙊
    Hany ajoj, držim fige da sve bude ok 🤞

sagi
    03. Rujan 2020. 20:07

Haha Karla, mislim da tu ne vrijedi ona ko čeka, taj i dočeka 🙈😁
    Ja danas naručila casmatino podlogu, imamo abc puzzle, al nekak mi je ti premalo dok krene s okretanjima . Ovo sam vidla kod frendice i čini se puno praktičnije. 

Majuska
    03. Rujan 2020. 20:41

Moja A je jucer zaspala u 17.30 i odgulila do ujutto 8 .00 sa 3 budenja za papati...bila sam se prepala sta joj je pa mjerila  i temp. ali hvala bogu nije imala tako da ocito je takav dan bio.
    Danas je super bila .Isli malo do grada prosetali pa na kavicu i dodemo kod muzeve mame i tate i urlanje .
    Svaki put kad dodemo kod njih ona place samo kod mene miruje.
    Neznam zasto 🤷‍♀️
    Inace je dobro dijete i nasmijano ali kad dodemo kod njih ispadnemo lazovi 😑😂😅

Corinne
    03. Rujan 2020. 20:46

Hahaha sex s proljevom, sagi kraljice! 

Mi danas isli na zadnju kontrolu kukova, sve je super! Primjetih da je Roko bio daleko najveca beba u cekaoni,, jedva cekam sljedeći tjedan vaganje!
    Bili danas u restoranu, i cujem ja - kakanje, i opet, i opet. Hvala bogu da je bila prematalica na wc-u, pokakao se skrooooz do vrata, cak sam mu i uho cistila! 
    Ni ja me mogu vjerovati da se skoljka kupa na moru a ja tu nosim jaknu! Aaa ljeto vrati se!!

03. Rujan 2020. 20:51

Predivan seks 😁😁😁 mi se jos nismo seksali otkad sam zatrudnila, dakle godinu dana... Ima li jos takvih?😵
    .
    Mybaby, bome te sve snaslo danas! Ali bar imas zlatnu bebici, izgurat cete vi to 😊

Jahanara
    03. Rujan 2020. 21:16

Hany drzim 🤞 da sve bude dobro! Bas mi je zao sto vam se to ponovno dogadja. 😔
    .
    Sagi ova tvoja izjava je jos zesca od My baby🤣
    .
    Corinne mi nocas nalozili centralno🙈
    .
    Malina najbolje se i ne seksati. Nakon onog roza iscjetka sam bas bila u panici pa radila i test🙆‍♀️ Od tad vise nema keksanja kod mene.

skoljka
    03. Rujan 2020. 22:14

Uh jedva sam sve procitala, a oci se zatvaraju 🙈
    Zapamtila samo malinin sex uz proljev 🙄🤔🤣🤣🤣🤣

Bakterije iz UK nadam se da ce se brzo riješiti

Moj spava u vreci skroz tankoj skoro cjelo ljeto i pidjami
    .
    Daaa kupamo se i bas je lijepo, voda savrsena, pri ulasku kao hladnjikava, nakon ulaska savrsena, vjerar jutros i veceras puhao. 

Uh sta mi se desilo. Oko 17h dosli u sobu, okupli A, ja se okupala i prilazim mu nesto mi smrducka kao da se ukakao, a moram ga hraniti, ajd prvo cu ga hraniti jer navalio i kenjka, i tak on dojio i nikako da zaspi pola sata velim ja muzu da pozuri da idemo u auto da odpava malo jer je plan ici do Paga na veceru i setnju. I sisli u auto ja se sjetim pa zar se nije ukako pomirisem ga nista ne osjetim. Dosli tam, vadim ga iz jajeta on smrdi ko tvor, hajd da ga presvucem,.. Zaboravila ruksak 🙈, jaoooo
    Niiti pelene, niti maramica, neznam dal da placem ili se smijem. 
    Sjeti se muz u torbi za plazu da imam za vodu pelene, i kopao po kosari od kolica i nadje vl maramice, 💪🏻😁, koja sreca, a A usran ko veliki, neznam gdje mu onoliko stane 🤣🤣

MickeyMouse
    03. Rujan 2020. 23:13

Hany bas mi je zao da ga je opet uhvatilo 🙁 nadam se da će brzo proći. 
    Corinne haha nama je najdalje došlo do pazuha, uši nisam čistila još nikad 😄
    Skoljka bome i vama veselo, dobro se muž sjetio 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.