Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    03. Rujan 2020. 14:40

Predivan tekst😂tek sad vidim da sam napisala seks koliko sam umorna.kad sam dosla iz bisne susjed jspod mi je pokucao da mu curi voda od mene.jutros u pol osam su dosli majstori i busili pola kupaonice raskopali mala mi je preskocila dva spavanja.Bogu hvala ide iz pricuve nemam nista s tim troskom no dosli mi i gosti bili,pa kad su otisli stavi meso peci,pa malo usisam,pa stavim krompir pa operem kupaonicu😂.sad sam legla malu uspavat najrade ne bi ustala jos frendica doveli svoje dijete meni da se mladja podruzi.sad sam ih van stjerala😭

My baby
    03. Rujan 2020. 14:41

Jos majstori otisli tek prije pola sata🙄

• socka22
    03. Rujan 2020. 14:44

Taman prekjučer stigla Sinsay vreća, ja bi rekla da je neka srednja (jesenska😊). I mlada dama će od noćas u nju jer lamata nogama i otkriva se ko velika, a kod nas preko noći temp padne do 10 stupnjeva.Inače spava u dugoj pidžami već skoro dva tjedna

Jahanara
    03. Rujan 2020. 14:49

Sanja bravo za dobar pregled!
    .
    My baby bas sam se pitala kad je to Malina pisala o seksu, kako mi je to promaknulo🤣🤣
    .
    Socka koji br vrece si uzela? 

MickeyMouse
    03. Rujan 2020. 14:50

Ahahaha Mybaby umrla sam na ovo seks 😂😂 bome ti je turbo dan! 
    Ja imam raznih vreća od svuda od starije, i sto je naslijeđeno i spava u vreći i to je stvarno spas 

My baby
    03. Rujan 2020. 14:52

Seks? Sta je to?😂

• Anita91
    03. Rujan 2020. 16:06

Bogme imas pravi seks doma 😂😂😂

My baby
    03. Rujan 2020. 16:16

Riknula mi perilica rublja😂da mi je znat sta ce jos danas biti

Boa35
    03. Rujan 2020. 16:58

Malina sretan 4mj ❤️
    Mmaammaa vi ste tek 4mj prošli..možda je bebici prebrzo što se krenuli s kašicama? Pa zato plače nakon hranjenja.. možda da odgodiš za tjedan, dva pa vidjet kak će se onda ponašati.. mislim da su ipak premaleni s 4mj za papanje..ne znam, to je moje mišljenje 😊 da a probaj i probiotik dati, možda pomogne. 
    Ja isto planiram vreću uzeti za spavanje iz sinsaya, baš sam neki dan napunila košaricu, samo čekam da mi netko drugi plati, al izgleda da neće 😆😆😆

Hany92
    03. Rujan 2020. 17:11

*My baby bome veselo ti,vazno da si izgurala hh

*Sretna 4 mj!🎊

*Joj,kaj da kazem nas zvali da urinokultura losa,ima bakterije opet..isli u bolnicu sad doma,zvat ce kad bude nalaz gotov😞🙏

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.