Predivan tekst😂tek sad vidim da sam napisala seks koliko sam umorna.kad sam dosla iz bisne susjed jspod mi je pokucao da mu curi voda od mene.jutros u pol osam su dosli majstori i busili pola kupaonice raskopali mala mi je preskocila dva spavanja.Bogu hvala ide iz pricuve nemam nista s tim troskom no dosli mi i gosti bili,pa kad su otisli stavi meso peci,pa malo usisam,pa stavim krompir pa operem kupaonicu😂.sad sam legla malu uspavat najrade ne bi ustala jos frendica doveli svoje dijete meni da se mladja podruzi.sad sam ih van stjerala😭
Taman prekjučer stigla Sinsay vreća, ja bi rekla da je neka srednja (jesenska😊). I mlada dama će od noćas u nju jer lamata nogama i otkriva se ko velika, a kod nas preko noći temp padne do 10 stupnjeva.Inače spava u dugoj pidžami već skoro dva tjedna
Sanja bravo za dobar pregled!
.
My baby bas sam se pitala kad je to Malina pisala o seksu, kako mi je to promaknulo🤣🤣
.
Socka koji br vrece si uzela?
Ahahaha Mybaby umrla sam na ovo seks 😂😂 bome ti je turbo dan!
Ja imam raznih vreća od svuda od starije, i sto je naslijeđeno i spava u vreći i to je stvarno spas
Malina sretan 4mj ❤️
Mmaammaa vi ste tek 4mj prošli..možda je bebici prebrzo što se krenuli s kašicama? Pa zato plače nakon hranjenja.. možda da odgodiš za tjedan, dva pa vidjet kak će se onda ponašati.. mislim da su ipak premaleni s 4mj za papanje..ne znam, to je moje mišljenje 😊 da a probaj i probiotik dati, možda pomogne.
Ja isto planiram vreću uzeti za spavanje iz sinsaya, baš sam neki dan napunila košaricu, samo čekam da mi netko drugi plati, al izgleda da neće 😆😆😆
*My baby bome veselo ti,vazno da si izgurala hh
*Sretna 4 mj!🎊
*Joj,kaj da kazem nas zvali da urinokultura losa,ima bakterije opet..isli u bolnicu sad doma,zvat ce kad bude nalaz gotov😞🙏
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji