Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anita91
    04. Rujan 2020. 15:24

I nama je yt spojen na tv, a pokusavam da minimalno gleda cisto da pojedem i odem na wc 😂.
    Ajme sagi katastrofa, znaci ona je u 5 sekundi zakljucila da se mali ne razvija dobro, a ti koja si s njim non stop nemas pojma xd. Drzim fige da sve bude ok, kad imate opet pregled?
    Mi smo ti kod pedijatra na kneziji jer nam je tamo prebivaliste, a i planiramo se vratit kroz god dana na kvart pa da ne mijenjamo pedijatra ;)

04. Rujan 2020. 15:25

Sagi, odlicne mjere, Teo je bome pravi maneken!
    .
    Moj O se okrenuo slucajno na trbuh sa 3 mjeseca i 3 dana... Mjesec dana poslije jos uvijek zapinje kako kad, ali i gundja,a po noci treba moju pomoc pa uz dojenje koordiniram i to 🙄 mislim da nema panike kao sto kaze mybaby ❤️🤞💪

• Anita91
    04. Rujan 2020. 15:29

I da, moja se ne okrece na trbuh, vec s trbuha na ledja al ajde i to je neki pomak

sagi
    04. Rujan 2020. 15:42

Jer joj nije htio držat glavu, i kad ga je ona okretala na trbuh, njene riječi : on uopće nema ideju kamo s rukom. I kaže da nije čvrst uopće. 🙄
    S tim da se on meni okreće s trbuha na leđa doma, al s leđa na trbuh mu baš nejde. I sad sam se s njim igrala, stavila ga na trbuh i drži čvrsto glavu gore više od 10 sekundi. Jedino ima zatvorene šake dok to radi. 
    Mislim ja sam očekivala da će nas uputit nekam zbog izvijanja i vjerojatno bi svakak i sami otišli. 
    Ali me ovo malo zateklo, nekak mi sve skupa nije sjelo, rasplakala se čim sam izašla van.
    Kad će se hormoni ustabilit 🙈

Vaki
    04. Rujan 2020. 16:01

Sagi - to vas šalje isključivo zbog izvijanja jer je to čisto radi preventive. Sigurna sam da je sve o. k. jer većina beba to radi. Mi smo s prvim zbog toga hodali na vježbice. Na kraju je zato sve nešto ubrzano išlo... Ranije je počeo puzati, sjediti i hodati... Sve zbog vježbica. To mi je baš bezveze, samo smo ga svi forsirali. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

sagi
    04. Rujan 2020. 16:22

Da, Teo je košarkaš, dugi je 😁
    Hvala cure, ma sad sm se već smirila, na prvu me sve skupa razljutilo. Vjerujem da je sve ok jer se on meni čini dobro i mislim da se dobro razvuja, baš, i  već dugo prima igračkice sam, rekla bi da baš ima dobro razvijenu motoriku. Ok, možda sam ja subjektivna. 

U pon idemo u Sabol pa ću onda nazvat svog pedijatra ds vidim kad kod njega idemo da se konačno cijepimo.

Vaki i prije neg sam rekla da mi se ponekad izvija rekla da trebamo neuropedijatru 🙄
    Istina, trebali bi ih pustiti da svojim tempom sve savladaju, malo pretjeruju sa tablicama i ciljevima, nisu sve bebe iste. 

Jahanara
    04. Rujan 2020. 16:40

Bas sam ti htjela napisati da nisu sve bebe iste i da se razvijaju svaka svojim tempom. Svi mi volimo malo usporediti sa drugima cisto informativno al ako necija beba nesto ne radi kao druga svoje dobi to nista ne znaci. 
    Mozda da ga snimis i pokazes svom pedijatru jer opet postoji vjerojatnost da i kad dodjes na pregled kod svog pedijatra Teo nece suradjivati jer mu je taj prostor nepoznat.

sagi
    04. Rujan 2020. 16:45

Imam snimke već 🙂

04. Rujan 2020. 16:56

A trbuha na ledja bebe ne mogu neko vrijeme, cak mozda tek s 5 mjeseci? Vi ste tek napunili 3, nemas brige! I nama su sakice jos malo nekad zatvorene, a kamoli prije mj dana. Ta pedijatrica je malo fulala fudbal

• Sancy3
    04. Rujan 2020. 16:59

Sagi ne zamaraj se, mene je moja jucer napala da je mali previse aktivan, i zasto smo krenuli s kasicama a to je bio njwn savjet i u dogovoru s njom.... Ispalo je koda forsiramo dijete a mali samo ima crve u guzici i nema mira 2sek.s njim se ne vjezba i ne radi vec on kroz igru... A sta im rec... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.