Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    brankica09
    02. Rujan 2020. 20:22

Malina kakvo je stanje? Jel se smirilo sta?

• Anita91
    02. Rujan 2020. 20:26

socka22

Prijavljujemo donju dvojku desno 🥳 i obadvije jedinice gore na vidiku🙈 ima opravdanje za zadnjih par nenormalnih dana.😅 Čitam kilaže vaših bebača i ne znam jel da se zabrinem…H ima 9kg i 68cm🙈 i subotu će 5mj😊

Bravoooo 🍾.
    Jao ja kad citam kolko vase bebe imaju kila sve me dodje sram, moja ima jedva 5 i pol kila 🤦‍♀️, strkljic ali je bar duga

02. Rujan 2020. 20:54

Ajme, cestitam na zubicu!!🥳🥳🥳
    Pa da smo vec do tu dosli!
    .
    Brankica, smirilo se, eto veceras spavamo zagrljeni, doslovno, jako mi ga zao. 

skoljka
    02. Rujan 2020. 21:09

Zubicii 🥳🥳🥳
    Anita sa koliko je rodjena? Jel udvostrucila porodjanu?

Pikice da noc prodje bezbolno. 🤞🏻

Prematalica, od kad jje pao par puta saž ga na njoj presvukla stim da mu drzim noge ili se naslonim stomakom. Krevet ili pod, sve vise pod 🤷🏻‍♀️, nitko sretniji of njega kad je gol pa se samo okrece ko sarma po krevetu 🤣

Evo za nocno spavanje smo uspjeli na vrijeme u krevet, nadam se da bude noc lijepo odapavao, s obzirom da dnevno trajalo valjda 45 min a vecernje nije ni odradio, ali je jutros u autu odspavao sat i 15 min a tad odspava vecinom 30min, mozda zato preko dana lose spavanje. 

MickeyMouse
    02. Rujan 2020. 21:33

Brankica bravo za zub! ☺️☺️
    Skoljka moguće jer je ujutro duže spavao, a i promijenio je okolinu sada, malo dok se navikne. 
    Malina drago mi je da je maleni bolje! Ja evo čekam da se probudi pa da je prebacim k sebi u krevet 😄

• Anita91
    02. Rujan 2020. 22:56

skoljka

Zubicii 🥳🥳🥳
    Anita sa koliko je rodjena? Jel udvostrucila porodjanu?
    .
    Pikice da noc prodje bezbolno. 🤞🏻
    .
    Prematalica, od kad jje pao par puta saž ga na njoj presvukla stim da mu drzim noge ili se naslonim stomakom. Krevet ili pod, sve vise pod 🤷🏻‍♀️, nitko sretniji of njega kad je gol pa se samo okrece ko sarma po krevetu 🤣
    .
    Evo za nocno spavanje smo uspjeli na vrijeme u krevet, nadam se da bude noc lijepo odapavao, s obzirom da dnevno trajalo valjda 45 min a vecernje nije ni odradio, ali je jutros u autu odspavao sat i 15 min a tad odspava vecinom 30min, mozda zato preko dana lose spavanje.

A nije jos, rodjena je s 2960 grama tak da joj jos malo fali, al je dosta aktivna i kaka 3,4 puta na dan pa valjda zato? 🤷‍♀️

My baby
    02. Rujan 2020. 23:37

Da vas pitam nesto nedavno je netko pisao o kvrzicama ja sam svojoj napipala na glavi malo iza uha kao pomicnu kuglicu🤔

sagi
    03. Rujan 2020. 02:49

My baby

Da vas pitam nesto nedavno je netko pisao o kvrzicama ja sam svojoj napipala na glavi malo iza uha kao pomicnu kuglicu🤔

Da, moj ima s obje strane kvržice veličine između zrna riže i koštice trešnje. Pedijatar je telefonski rekao da je to normalno kod tak malih beba, limfni čvorovi. Bitno da su pomične, da se ne povećavaju, crvene itd. Rekao je da se ne moram brinuti i da će pogledat na pregledu koji je ovaj petak pa javim baš kaj je rekao i uživo 🙂

Eto spava napokon, malo prije 1 krenuli s hranjenjem, presvlačenjem, uspavljivanjem. Jedino nosiljka upalila. 

03. Rujan 2020. 03:00

Mene pak probudio proljev puta 2. Jos i to 😵

Jahanara
    03. Rujan 2020. 06:38

Jutro cure! 
    Ajmo☕ za sve!
    .
    Mene moja beba pocastila samo sa jednim budjenjem i to u 4.15, posisao i evo spava dalje😀 tako da mogu reci da sam se naspavala. Nije ni sisa navikla na to, evo kao kamen je.
    .
    Malina i Mickey nadam se da su kod vas noci dobro prosle bez temp!
    .
    Uf Sagi kod vas je veselo bilo. To mi je najgore kad se u sred noci razbudi pa nikako zaspati.
    .
    Socka bravo za zubic! 
    .
    Brankica nek si otkrila uzrok nervoze! Ako zvoni onda ce za malo.
    .
    My baby kao sto kaze Sagi kvrzice su normalne kod beba. Samo treba pratiti da ne rastu.
    .
    Iduci tjedan u Lidlu robica za bebe.
    .
    Mislim da moram kupiti vrecu za spavanje. Otkriva se po noci pa bude leden. Ima netko iz Sinsaya? Ne znam jesu zimske ili ljetne, nista ne pise na str.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.