Kod nas je cikla prošla neslavno 😄 sutra i prekosutra ću je pomiješati sa butternut tikvom i tikvicom pa sa smatram uvedenim 😄 a onda batat
Malina super ulov👍
Upravo obavila shoping u Sinsayu, najvise za kcer, za malog vrecu i jaknu. Bankrotirat cu sa online kupovinama. Kad mi je dosadno samo trazim sta bi mogla naruciti.
.
Jagodica mene su maloprije zvali pitat koje mi je to dijete po redu. Pitala sam hoce li isplacivati pa mi je zena rekla da jos nista ne znaju da nije bilo na dnevnom redu.
Jutro cure 🙈
Napokon noc sa 3 budenja samo, kupila onu ogrlicu od jantara u dm-u , muz je cuo da je to super pa ajmo probat , gore ne moze 🤣 i gengi gel za zubice 🙈 nahranim ju i onda namazem 🙈
Cice su mi u soku 🤣
Malina super ulov👍
Upravo obavila shoping u Sinsayu, najvise za kcer, za malog vrecu i jaknu. Bankrotirat cu sa online kupovinama. Kad mi je dosadno samo trazim sta bi mogla naruciti.
.
Jagodica mene su maloprije zvali pitat koje mi je to dijete po redu. Pitala sam hoce li isplacivati pa mi je zena rekla da jos nista ne znaju da nije bilo na dnevnom redu.
Jahanara tako i ja, samo punim kosarice 🤣 prosli put narucila kod tate pa on plati 🤣🤣🤣 sad doslovno ima 5 bodija dugih i 2 trenirke, moram u lov 😋🙈
My baby to kad krene crkavat po kuci ne staje 🙄😏 nadam se da je zadnje 💪
Hany da sve bude ok 🤞💪
Sanja bravo za dobar pregled!
.
My baby bas sam se pitala kad je to Malina pisala o seksu, kako mi je to promaknulo🤣🤣
.
Socka koji br vrece si uzela?
Uzela 74/80...i nadam se da će zimu izdržat 🙈
Cao curke, citam zaostatke uz capuccino, a malac spava vec 30min🥳 nisam se bas javljala, pa ukratko da cestitam zaokruzene mjesece bebacima i dobre preglede 🤟
Skoljka nadam se da uzivate na moru 🥰
Dalje, zapamtila Seks, mi se jos nismo seksali, ima vec sad o ho ho, strah me da ne ostanem trudna🤣🤣🤣
Osim toga, zadnjih 7 dana stavljam malog u krevetic navecer i preko dana na spavanje i malo po malo funkcionira, cak je prvu noc odspavao 5h u komadu bez budenja, naravno da se to vise nije ponovilo🤣
Od ponedjeljka opet lidl za bebače...kad nas je već sve krenuo shoping 😂😂😂😂
Malina Bas se vidi da uziva
Pepco brojevi su manji, evo bas danas obukla Roku bodi velicine 74.
Mi jucer bili cijeli dan vani, kod doktora, u parku, u restoranu.. 6 sati sigurno. Roko nije uopce htio jesti, e zato sam cijelu noc ispastala, budio se nebrojeno puta. Sad opet nece, ne znam kako da ga nagovorim.
Bejb bravo za krevetic! Ja isto uvodim novi rezim. Prije bi ga uspavala na krilu, pa prebacila u krevetić, a sad pokusavam da ga uspavam tamo, tak da ga ne moram prebacivati. Malo se buni ali ide bolje nego sto sam ocekivala
Sortiraj odgovore
Najstariji