Ma u kojem kindiju se moze ovako spavati 😍
https://ibb.co/C1srW52
Mama ti spavaj u kindacu, a ja cu tu 😌.
Mi smo danas papale tikvice i bananu, sve je smazala 😊.
Jel im pustate pjesmice na youtubu? Moja si gleda malo videe pa imam par minuta barem za pojest :)
Ma u kojem kindiju se moze ovako spavati 😍
https://ibb.co/C1srW52
Mis mali🥰 kako lijepo spava😇
.
Vecina je vec na kasicama, bravo! Neka bebe lijepo papaju.
.
Anita ne pustam bas njemu, al kad seka slusa pjesme onda i on cuje al ne dajem da gleda u mob. Seka je prerasla djecje pjesmice, glavni hit nam je trenutno od Dubioze Rijaliti🤪
Malina slatko, i da, broj manji je Pepco. Možda mrvu manji i od c&a.
Anita nama je yt upaljen cijeli dan, spojenl na tv. Super mi je Cocomelon kanal, baš su poučne pjesmice, šteta kaj nema na hrvatskom. Tata i ja gledamo 😂 moj nali obožava crtiće, nekad ostavim samo zvuk jer osječam grižnju savjesti da mali gleda crtiće, a nekad pustim dok jedem #nemajka
A sad pedijatar. Dakle, baš sam nekak ljuta/razočarana. Baš sam se pripremila ovaj put, imala spisak pitanja. Došli u 10.30,bili naručeni u 10.40 i stajali ispred doma zdravlja do 11,inače su točni u minutu.
I prvo na vratima šok, tata ne smije s nama, do sad je smio. A mali mi zaspao na rukama, pa mi tata davao ruksak, fascikl nekak u jednu ruku, samo san pogledala mrko ovu kad mi je mislila dati dezifocijens za ruke i žena odustala 😂
I došem tamo, i neka nepoznata doktorica, meni niš jasno. Žena se nije ni predstavila. I kame mi tazbudite ga (tip za drigi put, moram ga probudit prije neg uđemo na pregled). Kad sam ga svukla počela je dernjava, pa mjerenje, jop jača dernjava. I onda ga je takvog uplakanog stavila na trbuh i rekla da ne diže glavu, ono no shit. Ugčavnom, rekla je da se ne razvija dobro, da bi trebaoo se okretat već, držat glavu. Kažem da meni doma drži dugo i čvrsto glavu i da ga stavljam svaki dan na trbuh, ko da nisam niš ni rekla. I rekla mi da vježbam okretanje s njim i da ga stavljam po danu spavat na trbuh 😕 kažem joj da mi je moj pedijatar reko da će pogledat kvržice danas, ona kaže to su vjerojatno limfni i žena ne pogleda!! Ono wtf.
Rekoh da ide u most i izvija glavu, ona kaže aha dobro. Ono pa wtf, jel to loše, nije, kaj ds radim s tim, ništa. Odustala od daljnjih pitanja jer ionako sam imala u glavi da ću doć k svojem pedijatru u kojeg imam povjerenja . Uglavnom dobili uputnicu za neuropedijatra i uzv mozga i onda ga zato dans neće cijepit da ga kao ne maltretiramo. Ono pa barem mu je mogla rotu dati, kakve to veze s ičim ima. 🙄
Baš sam ljuta da nam sestra nije rekla da će bit zamjena jer nebi ni došla na redovan pregled kod zamjene. I defintivno sam si potvrdila da smo imali sreće da smo upali kod pedijatra jer bi kod ove izludila.
I nakon kaj je ona zavrpila uzela sma ga k sebi i malo smirila i kod oblačenja drugo dijete , smije se, miran.
Btw 6140 g i 66cm. 🙂
Ajme kolko grešaka 🙈 osjeČam, inače sam pismena 🙉🙊
I da, žena me 3 put pitala kaj mali jede, već mi bilp glupo govorit da je isključivo dojen 😂
Cure sa Španskog, baš me zanima kod kojeg ste pedijatra. Naš je dr. Čular i stvarno smo zadovoljni s njim.
Ova nam je preporučila da idemo na Srebrnjak, ali ja nas već naručila za pon u Sabolu. 💪
Sagi zbog ceg vas salje neuropedijatru i na uzv?
Ni moj se ne okrece jos na trbuh🤔
Cure drage nemojte da vas puno stresiraju ti pedijatri.ima beba koje se mozda ni nece okrecat na trbuh al ce krenut nesto prije nego druge.Moja ne voli biti na trbuhu da kad je sa strane okrene se ona ostane joj ruka,ali bas da ce svaki put to napraviti nece.moja mladja nije nikad a prohodala je sa 10 mj propuzala sa pet tako da..ono sto vi vidite s njima doma i sto mislite i osjecate da je ok to je bitno.moja hvata sve rukama i igra ke i sve al jednostavno ne voli biti na trbuhu.i nasa pedijatrica je super zena.mene su znali toliko plasit s mladjom u bolnicama i nekakvim dijagnozama eto dijete ima skoro deset godina nikad nije imala ni prehladu osim ko mala bronhitis.od 4 godine i travara nismo zasmrkali.
Sortiraj odgovore
Najstariji