Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Rujan 2020. 10:16

Hvala!🥳
    Mali se u to ime usrao nakon tjedan dana! A ja imam proljev, festamo naveliko 😁🥳

sagi
    03. Rujan 2020. 11:24

malina08

Hvala!🥳
    Mali se u to ime usrao nakon tjedan dana! A ja imam proljev, festamo naveliko 😁🥳

Poop party 🙊
    Čestitam na okruglih 4 🙂

Mi se cijeli dan nosimo 🙉 šetali čak 15 min 😂😂😂

Vaki
    03. Rujan 2020. 12:25

Malina08 - zar i ti? Meni je prošlo nakon 3 dana. Mužić mi je kupio i probiotik da se ne ponovi...
    Sretna 4 mjeseca! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

mom3
    03. Rujan 2020. 12:32

malinao8 sretna 4 mjeseca 🎉😃
    .
    Mi smo danas 2.dan papale krusku i bas je lijepo pojela, ali mi svaki put nakon jela pocne vriskati i plakati. Izgleda da ju zezaju crijeva. Jel i vama ostalima bilo tako na pocetku dohrane?

MickeyMouse
    03. Rujan 2020. 13:36

Hej svima!
    Bila sam u dm i opskrbila se sa prosim i rižinim pahuljicama i svašta 😄 po Skoljkinom popisu.
    Nego danas je jela butternut i običnu tikvicu sa kapi maslinovog ulja. Opet je sve pojela 🙈 i odgodila cicanje za sat i pol vremena! Moram sutra izvagati količinu. 
    A sinoć je zaspala u 19 i prvo buđenje tek u 2 sata, kad sam se ustala cica me povukla na pod koliko je bila puna 😂 i nakon toga klasika buđenje u 6 😄
    Mmamma ja svojoj i dalje dajem probiotik bio gaia i nisam primijetila da ima problema 🤷🏼‍♀️

MickeyMouse
    03. Rujan 2020. 13:37

Malina sretna 4 mjeseca! Bas te je snašlo 🙁 probaj s probiotikom kak Vaki kaže.
    Nama je prošlo bez temperature, Generalna razdražljivost radi zuba postojana i dalje 

• Sancy3
    03. Rujan 2020. 13:50

Evo nas s cijepljena 68cm,7,300...kaze,da odlicno napreduje i da je previse aktivan😂😂😂on je jako vesel i uopce nije plakao mama je animirala pa nije ni skuzio sta se desava😂😂dobio je 2,5kg u 3mj kaze, da je to odlicno bez obzira sto ima period starniranja

• Sancy3
    03. Rujan 2020. 13:50

Cestitke na okruglih 4mj😍😍

Vaki
    03. Rujan 2020. 14:36

mmammaa

malinao8 sretna 4 mjeseca 🎉😃
    .
    Mi smo danas 2.dan papale krusku i bas je lijepo pojela, ali mi svaki put nakon jela pocne vriskati i plakati. Izgleda da ju zezaju crijeva. Jel i vama ostalima bilo tako na pocetku dohrane?

Ja ti isto kao i Mickey dajem probiotik Biogaiu. Mi smo isto tek počeli, ali nisam primijetila da mu smeta. Ako misliš da je od dohrane onda preskočit na par dana pa vidi... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

My baby
    03. Rujan 2020. 14:37

Malina sretnih 4 mjeseca i predivan seks.
    Moja spava u bodiju bez pidjame no ja sam na petom katu kod mene je previse vruce

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.