Hvala!🥳
Mali se u to ime usrao nakon tjedan dana! A ja imam proljev, festamo naveliko 😁🥳
Hvala!🥳
Mali se u to ime usrao nakon tjedan dana! A ja imam proljev, festamo naveliko 😁🥳
Poop party 🙊
Čestitam na okruglih 4 🙂
.
Mi se cijeli dan nosimo 🙉 šetali čak 15 min 😂😂😂
Malina08 - zar i ti? Meni je prošlo nakon 3 dana. Mužić mi je kupio i probiotik da se ne ponovi...
Sretna 4 mjeseca!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
malinao8 sretna 4 mjeseca 🎉😃
.
Mi smo danas 2.dan papale krusku i bas je lijepo pojela, ali mi svaki put nakon jela pocne vriskati i plakati. Izgleda da ju zezaju crijeva. Jel i vama ostalima bilo tako na pocetku dohrane?
Hej svima!
Bila sam u dm i opskrbila se sa prosim i rižinim pahuljicama i svašta 😄 po Skoljkinom popisu.
Nego danas je jela butternut i običnu tikvicu sa kapi maslinovog ulja. Opet je sve pojela 🙈 i odgodila cicanje za sat i pol vremena! Moram sutra izvagati količinu.
A sinoć je zaspala u 19 i prvo buđenje tek u 2 sata, kad sam se ustala cica me povukla na pod koliko je bila puna 😂 i nakon toga klasika buđenje u 6 😄
Mmamma ja svojoj i dalje dajem probiotik bio gaia i nisam primijetila da ima problema 🤷🏼♀️
Malina sretna 4 mjeseca! Bas te je snašlo 🙁 probaj s probiotikom kak Vaki kaže.
Nama je prošlo bez temperature, Generalna razdražljivost radi zuba postojana i dalje
Evo nas s cijepljena 68cm,7,300...kaze,da odlicno napreduje i da je previse aktivan😂😂😂on je jako vesel i uopce nije plakao mama je animirala pa nije ni skuzio sta se desava😂😂dobio je 2,5kg u 3mj kaze, da je to odlicno bez obzira sto ima period starniranja
malinao8 sretna 4 mjeseca 🎉😃
.
Mi smo danas 2.dan papale krusku i bas je lijepo pojela, ali mi svaki put nakon jela pocne vriskati i plakati. Izgleda da ju zezaju crijeva. Jel i vama ostalima bilo tako na pocetku dohrane?
Ja ti isto kao i Mickey dajem probiotik Biogaiu. Mi smo isto tek počeli, ali nisam primijetila da mu smeta. Ako misliš da je od dohrane onda preskočit na par dana pa vidi...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Malina sretnih 4 mjeseca i predivan seks.
Moja spava u bodiju bez pidjame no ja sam na petom katu kod mene je previse vruce
Sortiraj odgovore
Najstariji