Bebice sa pikicama 🤗😘 da prodju bez ture 😌
.
Brankica super, vidjez cea koje olaksanje za bebaca.
.
Mi se ulogorili na plazi, naravno da nije htio zaspati kad je trebao, pa obavili kupanac pa se igraooooo, i poceo njurgat i stavim ga u kolica malo po plazi prodrndala ispod borova i evo obojica core uz pjesmu zrikavaca, a mama se sunca 😁
I naravno da je zrikavac skocio na mene da me pomazi, kad nisam srcani dobila 🙀
Malina daj mu da, da mu bude lakše miš mali. I moja je nervozna jako, spavala je dva sata poslije pikice i sad je opet zaspala. Ima one frescopad flastere. Ak bude ovak nervozna i dalje budem joj i ja dala cepic.
Sretan put Skoljka!
Super za dobre preglede mene bas zanima koliko je moja dobila tj koliko ce imat 14.9 kad idemo na cjepljenje zadnji put vaganja je dobila 1.500 a kad sam ju ja nedavno vagala imala je blizu osam kg.
Jahanara voli na mamu spavat ocito😀,i kad ne spava stavim ju ili u ljuljacku ili baby gym ne znam za nji.Danas mi frendica bila na obilasku i nije mogla vjerovat da se ni ne cuje.a druga frendica je prije dva tjedna rodila cetvrto i mala bi stalno bila na rukama i sisi.
Prijavljujemo donju dvojku desno 🥳 i obadvije jedinice gore na vidiku🙈 ima opravdanje za zadnjih par nenormalnih dana.😅 Čitam kilaže vaših bebača i ne znam jel da se zabrinem...H ima 9kg i 68cm🙈 i subotu će 5mj😊
Skoljka haha. Ja bi dobila srčani na tvom mjestu 😂
Socka prvi zubić grupe 🎉🎉🎉
Malina i Mickey držim fige da bebice što prije zaborave pikice 🤞
.
Mi nismo počeli s dohranom, ali sam dosta čitala o tome kak treba i tak planiram radit.
Namirnica se uvodi 3 dana zaredom, osim mesa koje se uvodi tak da 3 puta svaki drugi dan. I jaje ima svoju filozofiju uvođenja.
O količinama sam čitala kad sam zamrzavala. U početku je par žličica.
Ja ne znam jel koja još koristi prematalicu ali ja sam se sada preznojila dok sam je skinula za kupanje! Doslovno smo cijeli bračni krevet prešli dok sam je pohvatala i skinula 😄
Socka super za zubiće!
Za sada nema temperaturu i nije bila nervozna jako popodne sad poslije spavanja. Sad je evo zaspala za noc, ali ću je pratiti
Ja ne znam jel koja još koristi prematalicu ali ja sam se sada preznojila dok sam je skinula za kupanje! Doslovno smo cijeli bračni krevet prešli dok sam je pohvatala i skinula 😄
Socka super za zubiće!
Za sada nema temperaturu i nije bila nervozna jako popodne sad poslije spavanja. Sad je evo zaspala za noc, ali ću je pratiti
Mi smo još uvijek na prematalici jer mene tolko kičma rastura od epiduralne da se ne mogu sagnut, ali prije prematanja sve mora biti pripremljeno jer se bacaka na sve strane, tak da ju ne moram ispuštat iz vida.
Zubic je definitivno kod nas u pitanju, zvoni kad lupim zlicicom 🤣🤣 desna jedinica 🙈 prasica skriva zube 🙈🙊😋 ajde bar sam otkrila.razlog ludila 😋
Sortiraj odgovore
Najstariji