Mozda su ipak zubi u pitanju 🤷♀️ pa ne spava kao inace 🤷♀️ bijele crtice na donjim jedinicama 🙊 😋 a neki dan gledam nista 🙊 i ne slini uopce , pa sam mislila da je regresija sna 🤷♀️ a mozda i oboje, nisam pametna 😋
Sretan put, Skoljka!
Da pikice prođu bez nuspojava... 🤞
Mickey - baš sam mislila pitati koliko mu uopće smijem dati tikvice, za početak!? Dala sam mu skoro pola male tikvice i čini mi se da bi on još pojeo da sam mu nastavila davati...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Mozda su ipak zubi u pitanju 🤷♀️ pa ne spava kao inace 🤷♀️ bijele crtice na donjim jedinicama 🙊 😋 a neki dan gledam nista 🙊 i ne slini uopce , pa sam mislila da je regresija sna 🤷♀️ a mozda i oboje, nisam pametna 😋
Moguće da su zubi.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Vaki tako sam i ja, pola tikvice dala i pojela je sve 🤷🏼♀️ I još bi sigurno da sam joj napravila. Sutra ću probati ili tikvicu i butternut pomiješano ili ciklu.
Malina sretno i vama sa cijepljenjem! 🤞🏼 Da nema temperaturu
Hvala Mikica, i vama! Mala je prava manekenka naspram mog buconje! Mi smo u 2mj dobili 1,2kg i 4 cm visine
Bravo za dobre preglede 💪 Da bude bez temperature 🤞😊
R je super na vjezbama, vise ne place, sad se vec navikla na tetu pa nema dramaturgije 🥰 smije se i sve odradi 💪
Skoljka dobili smo zeleno svjetlo za sportski dio 😊
Ljudi moji mi smo u skoku!
bas ste me sjetile s onom gromic tablicom da idem pogledat u knjigu kaj se desava jer mi je cudnjikava zadnjih par dana. Pjeva, place, smije se, vristi sve u jednom, a spava mozda pola sata preko dana, po noci se vrti ko kazaljke na satu i vec bi u 5 ustala, a taman sam ju pohvalila da mi je super.
.
Cure nakon kolko dana isprobavanja uvodite novu namirnicu? 3 ili 5?
Vaki tako sam i ja, pola tikvice dala i pojela je sve 🤷🏼♀️ I još bi sigurno da sam joj napravila. Sutra ću probati ili tikvicu i butternut pomiješano ili ciklu.
Malina sretno i vama sa cijepljenjem! 🤞🏼 Da nema temperaturu
Kakvu ti to finu tikvicu radis da ti tako sve popapa? Moja je danas takve face slagala da sam odustala nakon 3.zlice 😂
Anita ja joj dajem po dva dana, mislim nisam neki stručnjak tek dve namirnice i 4 dana 🤷🏼♀️ A nije imala nikakvih reakcija za sada.
Haha pravim onu običnu zelenu duguljasti tikvicu vulgaris 😄 i kap maslinovog ulja, nemam domace pa sam uzela neko bio 🤷🏼♀️
Mi u teskom plakanju od bolova od pikice,dali sirupic i cekamo :(
Sortiraj odgovore
Najstariji