Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    brankica09
    02. Rujan 2020. 09:16

Jutro cure 🙈
    Malina 🤣 zakon zarulja 😋 
    Skoljka ti muski vjecito negdje zure,  🤷‍♀️ sretan put 😊
    Vaki moras ispunit samo neki papir, i muz mora potpisat, meni su to dali kad sam otvarala porodiljni i da dodem s tim kad beba navrsi 5 mj.🙈
    Nama na zgradi rade dugo ocekivanu fasadu 😊 ne moram vam rec koliko prasine ima, pobrisem za par minuta sve isto 🤷‍♀️

Boa35
    02. Rujan 2020. 09:43

Jutro svima! 
    Zadnja dva dana i noći nam je koma žešća.. sad čitam da nismo jedini 🙄
    Nervoza cijeli dan..dvije min bi sjedila, pa dvije stajala, pa dvije se nosila, pa dvije ležala..grintanje na najjače.. ne znam jel do toga što smo se vratili doma, pa smo sami s njom..tamo su je dida i baka na svaki njen kme dizali..doma to ne mogu, jer sam sama..moram i skuhat i počistit,oprat, peglat..i sad ja nek ispaštam sama s njom doma..a tamo me nitko nije htio slušati..ljuta sam užasno.. 
    Po noći se budi 10x valjda..vrištanje, plakanje..treba mi koja min da je smirim uopće 🙄 mazala sam joj čak i desni, ne vidim neku promjenu u ustima..jel regresija sna?! Tko bi to znao.. samo se nadam da će brzo završiti..
    .
    Školjka sretan put! Nadam se da je A dobar! A muža nalemaj jer te ne sluša!! 😜
    Vaki moraš tamo dva papira ispuniti i na jedan se muž mora potpisati.. ja sam isto dobila te papire kad sam porodiljni otvarala..tak da sam doma ispunila i samo odnijela u Jukićevu..
    Neko je bio na pikici..🤞 da prođe bez temp!! 

02. Rujan 2020. 09:44

Skoljka, ma eto, nemam ni zarulju u hodniku, a pricuvu placamo 270kn, ulazna vrata odavno ne rade, a cigani vrebaju svuda po podrumu. Vrijeme je da se novac krene trositi 😁 a ja ovako luda i neispavana jedva cekam sefovat 😂
    .
    Pikica prosla ok, 7600g i 63cm 😁

My baby
    02. Rujan 2020. 09:45

Jutro cure! Ja nemam sta prijavit,osim da sam tek sad primjetila da sama uzima igrackice😁,sve ostalo po starome spavanje super,cak i po danu vise spava otkad smo se vratile u Zg

02. Rujan 2020. 09:52

I skoljka, sretan put!:)

02. Rujan 2020. 09:53

Karla89

Jutro svima!
    Zadnja dva dana i noći nam je koma žešća.. sad čitam da nismo jedini 🙄
    Nervoza cijeli dan..dvije min bi sjedila, pa dvije stajala, pa dvije se nosila, pa dvije ležala..grintanje na najjače.. ne znam jel do toga što smo se vratili doma, pa smo sami s njom..tamo su je dida i baka na svaki njen kme dizali..doma to ne mogu, jer sam sama..moram i skuhat i počistit,oprat, peglat..i sad ja nek ispaštam sama s njom doma..a tamo me nitko nije htio slušati..ljuta sam užasno..
    Po noći se budi 10x valjda..vrištanje, plakanje..treba mi koja min da je smirim uopće 🙄 mazala sam joj čak i desni, ne vidim neku promjenu u ustima..jel regresija sna?! Tko bi to znao.. samo se nadam da će brzo završiti..
    .
    Školjka sretan put! Nadam se da je A dobar! A muža nalemaj jer te ne sluša!! 😜
    Vaki moraš tamo dva papira ispuniti i na jedan se muž mora potpisati.. ja sam isto dobila te papire kad sam porodiljni otvarala..tak da sam doma ispunila i samo odnijela u Jukićevu..
    Neko je bio na pikici..🤞 da prođe bez temp!!

Karla, tako i mi nekako, ne znam sto bih rekla. Mada je ova noc prosla ok iako je bilo drz - ne daj. 

sagi
    02. Rujan 2020. 10:57

Skoljka sretan put, super ste vrijeme potrefili, mislim da će to bit zadnji lijep vikend, mi mislili ić idući 😕
    Mislim da sam još u srednjoj hodala u disko dok nije prestalo bit fora, a i prestao radit taj jedan jedini u Krapini 😂🙊 ja sam 88 godište.
    My baby super mi je tvoja bebica 😁❤️ 

MickeyMouse
    02. Rujan 2020. 11:09

Evo nas sa pikice 😨 žene koje plakanje i vrištanje, jedva sam čekala doći doma da joj uvalim cicu 😱 sad je zaspala i jeca u snu jadnica. Flasteri su nalijepljeni i 🤞🏼 da prođe bez temperature.
    Ima 64 cm i 6250 je teška! Znaci 7 cm i 1250 u 2,5 mjeseca, čisto solidno 😄
    E a tikvicu je jutros smazala sve sto sam napravila i htjela je još 🤔 al mislim da joj je pola tikvice dosta za sad. 

MickeyMouse
    02. Rujan 2020. 11:10

Skoljka sretan put! I meni se čini da će vam vrijeme biti super 😍 uživajte 

Jahanara
    02. Rujan 2020. 11:37

Malina i Mickey 🤞 da prodje bez temp!  
    .
    My baby kud jos vise spavanja🙉🙈 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.