Beban je danas kao i kod sagi,spavao samo na rukama. Na kraju sam odustala od premjestanja u krevet, tak da je odspavao skoro dva sata u mom krilu. Uzas. Bojim se da se ne navikne.
Uspavala sam ga u 8 i za sat vremena plač, opet stenje.. ja cu izludit, ne znam sto mu je.. vec sam i temp mjerila, sve normalno. Bit ce ovo preduga noc. Netko je pisao o urinarnim infekcijama, sad se bojim da nije to
Corinne,moj ie vec dva dana po noci i po danu KOMA. Plus to plakanje. Mislim da je skok. Ne brini!
.
Malo offtopic,kako vam se svidja zarulja pred mojim vratima? Ako ovo nije znak ludila, ne znam sta je 😂
https://ibb.co/SNFRMd6
" i dok sam u ritmu diska izvijala bok……"
Sad si me podajetila na osnovnu i kad kad smo bili glavne face ako pretkom izadjemo u diskac 🙈🤣
🤔 Od kad to ne postoji?
Bas sam stara 😁
😂😂😂
Baš sam neki dan pričala svom kumčetu i njenoj mlađoj seki kak sam izlazila u disko i gdje je bio. One se čudom čudile 😂😂 i ja se ojsjećala starom baš, a mislim imaju 20, 25 ,nisu tak ni male 😁
Jutro zene🙋♀️
🤞 da nam bebe danas budu bolje nego jucer.
Noc opet ubitacna, budi se, vrti se, non stop vrti glavom lijevo desno kao da se brani od neceg(ne znam kako bolje opisati).
Jahanara, zajedno smo stavili zarulju! Idem u rat protiv predstavnika stanara, ovo je najave kampanje 😂😂 svrgnut cu gada s vlasti 😁
.
Mislim da su nam svima bebe koma! Evo mi budni, sisanje 100x po noci i tako. I idemo na pikicu :(
.
Skoljka, evo zapisala sam si. Tko zna jel moze uz dojenje 🤷
.
Mali i ja smo pod jorganom, mazimo se za poluditi 🙈🙈🙈
Jutro jel to Jahanara kuhala kavu 😀
Nama jucer i super dan, neznam jesam pisala prijepodne sat ipo spavanje, poslije podne sat ipo pa jos sat kasnije. Noc isto solidna od 3 buđenja. Cisto sam se malo preporodila ovih par dana 😂 jos mi i punjene paprike jucer dobro ispale koje sam pravila drugi put 😀 ocito imamo fazu malo smiraja pa cekamo oluju 😂 jos nisam uskladila vrijeme za drugu kasicu pa joj na kraju dam popodne nesto voca, maline i banane su super kombinacija, mama rado pojede ostatak 😀
Jahanara, zajedno smo stavili zarulju! Idem u rat protiv predstavnika stanara, ovo je najave kampanje 😂😂 svrgnut cu gada s vlasti 😁
.
Mislim da su nam svima bebe koma! Evo mi budni, sisanje 100x po noci i tako. I idemo na pikicu :(
.
Skoljka, evo zapisala sam si. Tko zna jel moze uz dojenje 🤷
.
Mali i ja smo pod jorganom, mazimo se za poluditi 🙈🙈🙈
Glasat cemo za tebe🤣🤣
🤞 da pikica prodje bez placa i bez temperature!
.
Mellorine mogu vam kuhati kavu svako jutro, nema problema, ionako sam budna😁
Jutro,
Mi umjesto jutarnje kave otišli u 7 na ranojutarnju šetnju 😂naravno da nije htio bit u kolicima, žica da ga stavim u nosiljku, al kad je dovoljno čvrsto zaspao prebacila ga u kolica.
budi se jednom za sisanje tak da se u toj prvoj turi malo napsavam, nakon toga nemirno spava do "jutra" iliti pol 6.
.
Malina Haha koja taktika 😁 sretno s pikicom.
Jutro svima!
Haha Malina, sretno 😄 evo ja bi glasala za tebe 🙈
Mi smo solidno spavali, ali eto opet buđenje u 6 i kenjkanje evo do sad, sad je zaspala, a ja joj kuham tikvicu.
Sad će malo odspavati, pa tikvica pa cica pa doktorica i opet spavanje 😄 volim kad dobijemo termin koji nam pase u raspored haha
Jutro! Na kraju nije bila losa noc, dva put papao tijekom noci i onda se zbudio u pola 8, sad vec opet spava. Al i dalje reži prije spavanja. I da, isto tak kao kod Jahanare,bori se sa nevidljivom nemani, glava lijevo desno i onda mir. Idem i ja jos malo u krevet
Meni je jučer isto bilo koma, ali zbog starijeg. Tata je zaspao prije njega pa mu nije pročitao priču prije spavanja i eto njega u ponoć kod mene sa slikovnicom. Naravno da je probudio i malog i eto ti tuluma do 1h. Čudo, bez problema se digao za vrtić... Sad ću skoknuti do grada da potpišem ono čudo za produženje porodiljnog. Trebam li što od papirologije?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Jutroo..
I moj je nemiran poslije prvog budjenja u pol4 , inace presli smo na Nan2 i 140ml, svejednibse ranije budi, cak je prije znao do 5 spavati, tjesim se da su sad sve bebe lude pa je to samo faza.
Malina ja koristim, to se stavi samo malo lokalno na problematican dio, par puta dnevno.
Glas za Malinu.
Zasto svrgavate sa vlasti trenutnog vodju 🙈😂
Miki sretno sa pikicom.
Jahanara i ja bi kavu, ja uspjela dva gutljaja i krenuli, muzu se naravno zuri, pa malac u autu nervozan jer je iz kreveta nakon pol sata vec u jajetu, nista se nije igrao, znala sam da ce biti nervozan, al nemozes to objasniti muskom sklopu 😡
Sagi mislim da smo mi zadnja generacija diska, ako se dobro sjecam vec u prvom srednje ga nije bilo, ili nam nije bilo fora, nemogu se sjetiti 🤷🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji