Beban je danas kao i kod sagi, spavao samo na rukama. Na kraju sam odustala od premjestanja u krevet, tak da je odspavao skoro dva sata u mom krilu. Uzas. Bojim se da se ne navikne.
Uspavala sam ga u 8 i za sat vremena plač, opet stenje.. ja cu izludit, ne znam sto mu je.. vec sam i temp mjerila, sve normalno. Bit ce ovo preduga noc. Netko je pisao o urinarnim infekcijama, sad se bojim da nije to
Beban je danas kao i kod sagi,spavao samo na rukama. Na kraju sam odustala od premjestanja u krevet, tak da je odspavao skoro dva sata u mom krilu. Uzas. Bojim se da se ne navikne.
Uspavala sam ga u 8 i za sat vremena plač, opet stenje.. ja cu izludit, ne znam sto mu je.. vec sam i temp mjerila, sve normalno. Bit ce ovo preduga noc. Netko je pisao o urinarnim infekcijama, sad se bojim da nije to
Corinne,moj ie vec dva dana po noci i po danu KOMA. Plus to plakanje. Mislim da je skok. Ne brini!
.
Malo offtopic,kako vam se svidja zarulja pred mojim vratima? Ako ovo nije znak ludila, ne znam sta je 😂
https://ibb.co/SNFRMd6
Beban je danas kao i kod sagi,spavao samo na rukama. Na kraju sam odustala od premjestanja u krevet, tak da je odspavao skoro dva sata u mom krilu. Uzas. Bojim se da se ne navikne.
Corinne,moj ie vec dva dana po noci i po danu KOMA. Plus to plakanje. Mislim da je skok. Ne brini!
.
Malo offtopic,kako vam se svidja zarulja pred mojim vratima? Ako ovo nije znak ludila, ne znam sta je 😂
Jos ako si je ti stavila ili je stavljena po tvojoj zelji onda je ocito koliko je sati kod vas🤣🤣
.
I ja se pridruzujem tom vasem klubu nespavaca. Znaci jutros odspavao 40min, oko 1h na rukama pola sata i popodne oko pola 5 40min. Od pola 8 ga uspavljujem. Ispustim ga za min se probudi i baca se rukama i nogama i place. I ajmo jovo nanovo.
.
haha mama radi tulum na stubistu!
skok na skok.. taman da se smiri do sljedeceg tjedna, a onda se idemo cijepiti..pa opet plakanje. Ja sad nisam pametna, to stenjanje, jel bi mu pomogao Espumisan? onako baca noge i doslovno reži.. ali nis ne prdi niti kaka.
Mi isto prijavljujemo jedan užasan dan...spavanje najduže bilo 17 minuta (baš sam mjerila🙈), vrištanje po 40min u komadu i ništa ne smiruje, hranjenja užasna... zubi ju tolko muče da si je napravila ranu na palcu🙈 uopće se ne veselim noći😅
Malina haha žarulja je mrak! 😄
Znaci sve su bebe generalno nervozne 😨
.
" i dok sam u ritmu diska izvijala bok......"
Sad si me podajetila na osnovnu i kad kad smo bili glavne face ako pretkom izadjemo u diskac 🙈🤣
🤔 Od kad to ne postoji?
Bas sam stara 😁
Malina htjela ti jucer napisati ali zaboravila. Rekla si da imas na licu problema sa upalnim procesima, bubuljicama tak nesto. Odi u ljekarnu i trazi Klindamicinsol 6%,reci da ti preporucila kozmeticarka, vjerojatno ce ti traziti recept pa probaj nesto smuljat da ti daju bez. To je najbolja stvar za smirivanje vulkana po licu i opcenito kozi. Necu ti hvaliti moras probati. Nije skupo, cista kemija.
Pupi 😃 tu si
Stavila sam ga, kad sam pitala pedicu veli mogla si i prije jer ima nagib, a i kad je u lezecem opet je mrvu odignut i super je, postavi i isprobaj pa sama procjeni. Imas 3 pozicije, lezecu sjedecu i srednju pod nagibom. Kad ga hocu ispavat stavim u lezeci, a za ovak setat u tu srednjz, u sjedeci nisam jos i necu dok sr ne posjedne A i kad se posjedne ova srednja je bas super onak zavaljen bude.
Malo markiram 😅😅 Nekako kad sam na otoku sam naucila sto manje tehnologije a i umorna sam ko pas 😔A nisam skuzila s koliko mj si ga stavila u taj srednji polozaj?
Sa pet i pol, a mogla sam i ranije.
Taman kad pomislim da dan nemoze bit gori dodem tu citam vase i utjesim se😂😂😂
Ma ja neznam sta je zadnje dane od ne spavanja do nervoze histerije placa...voza me od 5ujutro ne stsje do 8 navecer,iscrpljena sam i jedva cekam da zavrsi ta faza koja god da je...
Sortiraj odgovore
Najstariji